Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Teraz používaš externý displej alebo ovládanie pod volantom? Zrejme nie. To rádio ktoré tam máš je univerzál s ISO konektorom a chceš to vymeniť za univerzál s neznámym konektorom. Ak bude mať ISO tak nepotrebuješ nič a keby malo japonské kruhové konektory tak je k tomu redukcia. Podľa mňa to pôjde vymeniť jednoduchým prehodením.

Odesláno

Neuvadis co mas za rok :) ale nemux packu jsem jiz zdarne vyresil na pioneerech a ted resim to same na multiplexu a zatim to vypada velice slušně :)

Odesláno

Ty si taky majlant :D, já koupil LCS700BR na Aukru nové za 1200,- ... mimo to, že má bluetooth tak je samozřejmě taky daleko vybavenější... ze nějakých 2100 se koupí i normálně a rozchodíš s ním i páčku pod volant...

[upravil dne 15/12/11 15:58 od koblih69]

Odesláno

Borci mam problem po zapojeni noveho radia se mi rozsvitil display radia ale nic vic a taky mi prestala fungovat palubovka.... tak jsem tam zkusil zapojit z5 to stare radio a nejede ani radio ani palubovka....:( poradte prosim co mam dal delat diky...

Odesláno
Borci mam problem po zapojeni noveho radia se mi rozsvitil display radia ale nic vic a taky mi prestala fungovat palubovka.... tak jsem tam zkusil zapojit z5 to stare radio a nejede ani radio ani palubovka....:( poradte prosim co mam dal delat diky...
2

Vyměnit pojistku ? :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...