Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No proto se ptám jestli s tou ktabičkou nemá někdo zkušenoasti. Chtěl jsem zjistit co je to zač. No jinak dík za info a strakyho se tedy zeptám.

Odesláno

Straki007, uni krabička se nemůže rovnat jeho individuálnímu přístupu při úpravě + je zkušený servisák, tato auta zná do detailu. Za práci ručí a kdyby něco vždy pomůže. Nehledě na přijatelné ceny, má toho hodně, takže nespěchej a prober to s ním - vyplatí se ti to :papa. Koukni mu do profilu měl by tam mít kontakt + napiš mu SZ, někdy se trochu hůř shání - to je cena za kvalitu...

Odesláno

Tak hoši já to rozseknu a přidám se k řadě spokojeným zákazníkům tohoto prodejce,jelikož přesně tuto krabku mám a jsem na výsost spokojený.Spotřeba 1l dolů a celkový průběh a dynamika vozu mnohem lepší jak předtím.Dříve mi i auto chvilkami malinko jakoby cukalo,teď je to pryč.A nikdy jsem předtím nejel dálku (dle předpisů,dynamickým stylem) za 3.6l.

Dodám že jsou dobré a špatné chipy a totéž platí o Powerboxech.Tento mohu jen doporučit a dá se kdykoliv odpojit a pokud by jsi nebyl spokojen tak ho do 14dní můžeš vrátit.Já jsem si ho nechal a jak už jsem uvedl jsem spokojen.

Odesláno

Docela mi je to jedno co to oblbuje,ale každopádně autí jezdí mnohem lépe a mám nájezd cca. o 150km větší.Jen nechápu jak někdo může něco hanit když to nevyzkoušel :bojim.

Jinak klasický čip je pouze mapa která se jen nahraje do ŘJ,která může mít stejnou funkci co popisuje Vítek1 :aut.

A teď jsem zvědav kolik vyletí vos z hnízda :mrk.

[upravil dne 15.12.2011 19:44 od sekaj]

Odesláno

Založit úpravu na prznění signálu ze snímače tlaku v Railu je legrační, ale daleko víc legrační je že si to někdo dá do auta... Je to stejná čuňárna jako když se dával odpor za pár halířů před váhu vzduchu.... nicméně tady to má asi podstatně vážnější důsledky. Když pak někdo srovnává tohle se seriozní úpravou \"map\" tak už opravdu pochybuju o tom že jedná o vážnou debatu a ne o legraci.

No nic začni šetřit a hlavně pokud budeš prodávat auto ve zdejší inzerci tak nech upadnout tohle téma v zapomnění...

Odesláno

To se bát nemusíš že budu prodávat své autí tady na fóru i když si myslím že plno lidí by po něm sáhlo jelikož jsem doposavad (vlastním ho 5let) krom zadního ložiska nic jiného nemusel měnit.Byla ba ho škoda.Což tady málokdo může tvrdit.

Krom toho si myslím že každý 2 tady na fóru má nějakou tu \"čuňárnu\" na svém autě.

Jinak to jsou s tvých úst jen slova do větru jelikož mluvíš o něčem o kterým nevíš vůbec nic :xvul.

Odesláno

Jsou 3 tipy lidí tady na fóru.Teoretici,praktici a pozorovatelé.Já se řadím do té druhé kategorie.Nejdřív něco vyzkouším a posléze přispívám do oněch témat.Pak si myslím že takovéto příspěvky mají určitou váhu.Amen ;).

Odesláno

:D:D:D: a jsou věci, které se prostě nezkouší, tablety do nádrže, magnetizéry na potrubí, a PowerBoxy ... opravdu tě nenapadá proč je to vestavěné v krabičce za 100,- - viz foto? Opravdu tě nenapadá že nelze použít univerzální zařízení pro různé motory? Otevři krabičku a pochopíš ;)

Pokud jsi spokojen, užívej si neznalosti pricipu řízení motoru a buď dále spokojen, to ti někdo nebere, pak můžeš teoretizovat a nebo si najít na netu kam ty konektory vedou :D:D:D :papa

post-25417-14109621249963_thumb.jpg

Odesláno

Udelejme dve stejne auta.

Jedno bude mit powerbox,druhe softwarovou upravu ECU.

Pojedeme po dalnici v DE na plne pecky....

Dam ruku do ohne za to ze auto s powerboxem bude mit o cca 20 stupnu teplejsi olej=mene chlazene pisty=vic namahane pisty=dirka=bily kour=motor v haji pokud ho nebude umet vypnout.

Powerbox=prodlouzeni doby vstriku a snizeni tlaku nafty v RALu.

Powerbox ale zapomina na to ze RAIL u PSA strika palivo pocas jedne komprese do valce 3-7 krat!!!!!!!!

A kde prida Powerbox tlak turba??

Kde ma doladeni EGR?

Proc nezvedne taky rozstrik davky.

Proc u pilotniho vstriku uda nizsi tlak?

Ja myslim ze pokracovat se nemusi......

Odesláno

koblih69:souhlas :potlesk:potlesk:potlesk

Straki007:už jsem myslel ,že se neozveš...:super:super:super:super

pokračuj rádi se poučíme:D:papa

[upravil dne 15/12/11 20:56 od Charlie 1]

[upravil dne 15/12/11 20:57 od Charlie 1]

Odesláno

No ja jsem to sledoval a moc jsem prispivat nechtel.

Nekde jsem o powerboxu prece psal.

Zkuste to najit kdo to zvladne rychle.

Jsou tady kluci kteri maji spatne zkusenosti s tim.

Mam dokonce nekde nahazene powerboxy v garazi.

Nechal jsem si je kvuli krabickam na ryby:D:D

Ne ne smory.

Pokud chces tak pisni a domluvime neco.

Delam to s merenim parametru a zkusebni jizdou s diagnostikou a komplet vsim.

Poradim pokud tam neco bude spatne................ostatne.........kluci to nekteri vedi jak to delam.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...