Maverick Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Tak jsem si dneska odpoledne přivezl svůj předčasný vánoční dárek. Takhle rychle jsem teda snad ještě žádný auto nekoupil. V sobotu ráno jsem uviděl inzerát na prodej téhlé krásky. Odpoledne už jsem byl u majitele a během deseti minut jsem byl rohodnutej, že auto beru. Složil jsem zálohu a čekal až budu mít v ruce zbytek peněz, abych si ji mohl odvézt domů. Autíčko pochází z Francie a celou dobu mělo jednu jedinou majitelku. Je po menší ráně na levý bok, ale to se dá doufám rychle dohromady. Chce to vyměnit dveře, blatník, práh a dodat panty kapoty a pravý světlo. Citovat
John Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Tak vítej mezi 406... i když z míčka do 1.8.. je docela velkej rozdíl ve svezení ale zas tak hrozný to není tak se teším až jí daš dohromady a dovezeš ukázat třeba na minisrázek v Praze Citovat
OK406 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 vítej milý Mefe mezi 406. Není ti líto 405 a Mi16?? Přeji ti mnoho šťastných kilometrů a nespočet příjemných chvil s 406. Dej více fotek + popis výbavy. Brzy oprav bebíčko a přijet se někdy ukázat;). Jinak dobrá volba:potlesk:super Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 joo,láska na první pohled:super, podle fotek to vypadá na lehčí opravu, tak ať slouží a moc nezlobí... Citovat
Maverick Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Díky za přivítání kluci. Díly na opravu už jsou v garáži+zbrusu novou kapotu a starší dveře jsem k tomu dostal grátis. Ale nějak teď nic nestíhám:( Doufám, že se mi povede to dát aspoň do konce února dohromady:) Jinak proti Mi16 je to rozdíl, ale nejede to úplně nejhůř. Jsem ještě zvědavej na spotřebu a tak nějak doufám, že to nebude chlastoun jako je Míčko:D Citovat
Fortune88 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 ze spotřebou to neni špatné..jezdím denne do prace 15km tam 15km zpet 60%mesto 40% mimo a spotreba se pohybuje do 8 litru a to ho proháním...at slouží alespon jako mě, jsem spokojen akorat mě začína trápit zacinajici koroze praveho blatniku zatím je to ve stádiu pupínků ale zima ukáže:-) , jinak bez sebemensích problémů...je proste vidět že čím novější pažout tím více už šidili karosařinu...405tky byly mnohem kvalitnější Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 taky vítej mezi 406:papa dobrá volba... tak máme dvě 1.8 16v 85kW město a couračky do 5km 9-10l,dálka do 90km/h 6.5-7,kombinovaná 7,8-8,5l na dálnici nad 130km kolem 9l,ale jezdím na LPG tak to neřeším,a všem doporučuji...:P:D ted mám průměr na 3500km 8,5L(9,7LPG) při průměrné rychlosti 50km/h na pneu 205/50/16.:super Citovat
Maverick Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Tak pokud se mi podaří udržet spotřebu kolem těch 9-10 litrů, tak budu spokojenej, jelikož to pořád není 13:D Rozhodně nepočítám s tim, že by se mi podařilo dostat se na 6,5 jako mám se služební fiestou. [upravil dne 17/12/11 23:52 od Mef] Citovat
Driver Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 No na dálnici pokud jsem jel plynule do těch 130km/h tak jsem se dostal na 6,7 l (čistě jízda jen po dálnici), po městě to vyleze na 9-10 l. Citovat
Medvěd Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Díky za přivítání kluci. Díly na opravu už jsou v garáži+zbrusu novou kapotu a starší dveře jsem k tomu dostal grátis. Ale nějak teď nic nestíhám:( Doufám, že se mi povede to dát aspoň do konce února dohromady:) Jinak proti Mi16 je to rozdíl, ale nejede to úplně nejhůř. Jsem ještě zvědavej na spotřebu a tak nějak doufám, že to nebude chlastoun jako je Míčko:D Kdybys pro tu kapotu neměl využití, tak bych jí za rozumný peníz vzal Citovat
Maverick Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 Jedna fotka z projížďky. Už mám nasazený dveře, blatník, kapotu a světlo. Teď už jen čekám na termín u klempíře na opravu prahu a pak hurá do lakovny:) Citovat
Maverick Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 Dneska jsem si ji byl vyzvednou v lakovně. No když se na to pořádně podívá, tak je to poznat, ale nečekal jsem že to bude, jak když sjela z výrobní linky. Ještě doladit pár detajlů a bude to zase fešanda Citovat
Dundee Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Čéče a na tom boku to jsou zbytky sněhu? Jinak mě dost překvapuje zvolená motorizace, páč tohle musí jet prakticky stejně jako Chlupáč, jen to trochu víc žere... EDIT: A to zadní kolo vypadá, jako kdyby ho ještě čekala nějaká oprava:myslim [upravil dne 25/1/2012 23:07 od Dundee] Citovat
Maverick Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 Dundee: To je jenom strašně blbě vyfocený Žádnej sníh na autě nebyl, je to jen odraz a kolu nic není. Auto je po mechanický stránce, ve velmi pěkném stavu. Frantíci se o to staraj jinak No a k tý motorizaci, chtěl jsem 2.0 ale vzhledem k tomu, na kolik tohle vyšlo není celkem co řešit. Jede to o dost líp než Chlupáč ale zároveň to, co se jízdních vlastoností týče, rozhodně nedosahuje kvalit Mi16, ale to by nedosahovalo ani kdyby to byl dvoulitr. Citovat
John Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Pěkně opravený alespoň podle fotky a na klidný ježdění to stačí ale na přednosti mi16 to nikdy mít nebude.. upřímně to nemá ani V6 .... ale zas je to o hodně pohodlnější na dálky [upravil dne 26/1/2012 17:46 od John] Citovat
Maverick Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 John: Podle fotky vypadá dobře, ale jak je sluníčko, tak je to poznat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.