Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale i RHY používá vstřiky Bosch a jsou totožné se silnější 79kW verzí, takže teoretický repas by měl být možný :)

ale Bosch vstřiky nepůjdou vlastně na Siemens vstřikování :myslim

[upravil dne 28/2/12 17:06 od JaraKara]

Odesláno

RHY se dělal s oběma systémy. Nezaměnitelné. Bosch se líp shání , míň žere (cca 1,5 l/100) a dá se poznat už podle zvuku motoru a chování.

Siemens má jednu výhodu, nemá čerpadlo v nádrži.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
RHY se dělal s oběma systémy. Nezaměnitelné. Bosch se líp shání , míň žere (cca 1,5 l/100) a dá se poznat už podle zvuku motoru a chování.

Siemens má jednu výhodu, nemá čerpadlo v nádrži.

sorka za OT ale

takže pokud mam na 306tý RHY čerpadlo v nádrži tak mam Bosch?(nikdy jsem to nezkoumal takže nevím)

Odesláno

Ano. Ale inak staci zhodit vrchny kryt motora a na raile (taka hrubsia trubka z ktorej idu hadicky na vstrekovace) je napisane aky system tam je. Bud tam objavis napis Bosch alebo Siemens.

No a ked sa ti nechce nikam chodit, tak v service boxe to mas napisane tiez. Zadas VIN a hned vies na com si. :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

RHY simens se opravdu ale opravdu ser. to můžu potvrdit z vlatní zkušenosti. už mám vyměněný celý motor se vstřikama a před 3 měsíci i čerpadlo :)

Odesláno

já mám taky RHY siemens a naprostá spokojenost :super jediný broblém který byl prasklé těsnění pod hlavou:( a výměna balonku padala nafta-vše opravil STRAKI007- najel jsem s ním60000km a stav tachometru 230000 já jsem spokojenej :):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...