Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Honzíku... To chce klíííd... Nahoře má rad, že z toho fakt je asi tumpachovej a stejně zavolá elektrikáře... Což jsme mu taky poradili... Ono s tím fakt není radno si zahrávat... Elektrika mj. totiž kope, zabíjí a zapaluje... ;-) A přece nebudem pro naši zábavu zakládat nový vlákno... :-D

Odesláno

tak tak člověk se alespon zasměje... Musel jsem konečně začít psát nějaké příspěvky k něčemu o čem něco vím:-D

Prozatím zde jsem minimalně 12krát denně (závislost) ale spíš tu hodně čtu než abych něco psal. Dneska jsem se nějak rozjel

Odesláno

ještě mě napadlo co noční proud?? dělá to i př něm?? přece při jeho spuštění dochází k nasuperponování jiné frekvenční vlny na 50hz což by mohlo způsobit náhlý rozkmit opáléného spoje a jeho oklepáním by se mohlo vše uvést do původního stavu :-D

Odesláno

To y se dalo obejít: Vezme PMRko, nebo ovládání RC modelů a obejde s tím zdi... Jestli nemá, může zkusit rádiové DO k cenrálu. :-DD Možná by stačil i mobil... :-DDDDDD

[upravil dne 13.12.2011 23:29 od Edison]

Odesláno

No zatím sem natáhl prodlužku od vedle abych mohl pracovat, střídám zapnutí přímotopů a když odejdu vypínám pojistky.

Oprava je momentálně druhořadá.

Odesláno

To by mě zajímalo, kolikařadá ta oprava je... Tahle provizorní řešení nemám rád... Bývají většinou dooost natrvalo. Pak to hrozí opravdu velkým průšvihem...

Odesláno

Já taky ne a zakopávat o to mě nebaví ale je před svátkama a musím fungovat. Problém není někoho sehnat ale umožnit mu přístup.

Takto to bylo před půl rokem a těch regálů je tam teď víc.

206842_1965284575214_1335870412_32215447_7912135_n.jpg

Odesláno

no tak to máš zásuvky zapojené v serii,takže když se ti jedna ,,propálí,, ostatní ti nejdou od té propálené...kouknul bych se na tu zasuvku ...mohl by jsi mít to tam vypálené od velkého odběru...

Odesláno

no, keby to chytlo, tak tam má čo horieť :myslim - aspoň podľa obrázku, toho elektrikára by som volal čím skôr aj za cenu odťahovania regálov, myslím že pol dňa hladania a opravy problému je predsa menej ako vyhorenie objektu - tá najhoršia varianta, tá lepšia - zadymenie, tie plastové boxy horia ako sviňa

Odesláno
věneček je to kde se spojují dráty v krabici ve stěně..:-D ten se nejí

Jo já vím co je a jak vypadá věneček,ale když už mám hledat věneček tak někde jinde jak ve zdi. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...