Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
kdyby se ty darecky nejako vracely, tak my doma druhy urcite upotrebime :)

Kdyby sis na Džbáně neseděl na uších, mohl sis od Pe.Tra hrnek zrovna přikoupit. Jinak u nás byl ježura s hrnkem celkem 4x + 1x ho hlídáme PetaVovi.

[upravil dne 27/12/2011 17:31 od Medvěd]

Odesláno
Na SK jsem posílala 21.12. pět hrnků,tak snad do konce roku příjdou.

No myslím že mne už nepríde............pretože už prišiel:super

Dňa 23.12.2011 vo večerných hodinách mi miestna poštová doručovateľka Anna K. doručila balíček ktorý bol odoslaný 21.12.11 z ČR.

Tento balíček bol starostlivo ,dôkladne a hlavne nerozbitne, dievčenskou rukou zabalený ......a obsahoval krásny hrnček modrej farby.

Doteraz som z toho v šoku a preto som ani nestihol ešte poďakovať .

Takže ďakujem všetkým zainteresovaným:papa:papa

Odesláno
Punkaci tvůj hrnek jsem posílala 21.12. tak čekej tento týden.

Poštu nepopoženu,my jsme posílaly balík příbuzným do OV a až za 8dní jim dorazil.Bejt tam pejsek tak nevím jak by dopadl. :D

děkuji za zprávu, teď vám něco ukážu, aneb ať žije česká pošta (kurvy líný prašivý) Absolutně nechápu, jak je možný, že po denodenní kontrole schránky na dopisy se dnes objeví níže naskenovaný papír s tím, že na poště na mě čeká balíček.

23/12 byl pracovní den :grr

No nic zítra hrneček vyzvednu a děkuju ještě jednou

post-4540-14109621431353_thumb.jpg

Odesláno

2punkac: To víš pro některý pošťáky je jednodušší nosit lístečky, aby jsi si pro to došel na poštu než aby se tahali s balíčkama za Tebou.

Odesláno
2punkac: To víš pro některý pošťáky je jednodušší nosit lístečky, aby jsi si pro to došel na poštu než aby se tahali s balíčkama za Tebou.

Jelikož jsem v tehle branži dělal tak tě vyvedu z omylu.pro pošťáky není jednoduší nosit lístečky než,aby nosily balíky protože ty balíky musí mít stejně v autě.Vyjíždějí z hlavní pošty a pak se rozvážejí po ostatních poštách.V tomhle případě se na to pošták vykáknul a k dotyčnému nejel asi vůbec,lísteček pak donese dotyčnému další den listonoška.Jelikož byl ten balík poslán jako obyčejný ve vánočním provozu tak kolikrát může mít toto nezajetí dovoleno,přednost mají obchodní,profi a další balíky.

Nechci je tímto bránit protože vím,že někteří toho zneužívají aby byly rychlejší tak na několik míst nejedou.

Odesláno

je sice hezký, že to chápeš a že jsi v tom dělal. Mě se to ale hodně slučně řečeno nelíbí

Peugeot-club zaplatil za poštu a ta má být doručena. Jestli nestíhají, mají zefektivnit dodávky.

Mě neštve ani tak to, že mi to 23/12 nedali (a někde na poště na to dopsali, že prej kolem 11 u mě byli - byl jsem v rachotě stejně) ale proč to proboha nedali do schránky a já bych si to 23. prosince vyzvednul. Takhle mi to pošŤačka hodí 28. do schránky :grr

Pak se z ČP divěj, že lidi používají jiné dopravce pošty, kteří jsou možná dražší, ale stoprocentně za své peníze dostanu, to co si zaplatím.

Odesláno

punkáč: klasika, to zažil asi kdekdo ;) nikde nic neni a najednou se objeví 3. výzva k vyzvednutí zásilky... Byl jsem u toho když kámoš čekal balíček, šel sem s nim na poštu a prý: \"nic tady na Vaše jméno nemáme\" přišli jsme k němu domu a ve schránce poslední výzva k vyzvednutí... :D

Ale v poslední době se alespon teda u nás zlepšili ;) a podle doručení hrníčků je taky poznat celkem úspěch :D

Odesláno

Dokud bude ČP státní moloch bez zájmu na ekonomickém výsledku, bude to stále stejné (nevyděláme? Tak buď zdražíme nebo nám stát nějak docvaká, no stres ...). Jediná změna může přijít až s podstatným zvýšením konkurence (PPLka a spol. už trošku stojaté vody rozhýbaly, pořád ale je to málo).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...