Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Zatím se vrátil jen jeden,a ten byl odmítnut. To musíte být oba řádi aby jste se o něj doma nepraly. Jinak se asi zbytek ukáže v E-shopu. Citovat
romik1 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 taký krásny hrnček a niekto ho odmietne? to musí byť riadne nas..tý na PC:D:D:D Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 já furt nic, si vždycky říkám, proč zrovinka já musím být něco extra Citovat
Medvěd Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 kdyby se ty darecky nejako vracely, tak my doma druhy urcite upotrebime Kdyby sis na Džbáně neseděl na uších, mohl sis od Pe.Tra hrnek zrovna přikoupit. Jinak u nás byl ježura s hrnkem celkem 4x + 1x ho hlídáme PetaVovi. [upravil dne 27/12/2011 17:31 od Medvěd] Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Punkaci tvůj hrnek jsem posílala 21.12. tak čekej tento týden. Poštu nepopoženu,my jsme posílaly balík příbuzným do OV a až za 8dní jim dorazil.Bejt tam pejsek tak nevím jak by dopadl. Citovat
jofo Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Na sk uz dorazili nejake? Ja furt nic. Za chvilu pojdem nazad do irl tak si ho neuzijem. Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Na SK jsem posílala 21.12. pět hrnků,tak snad do konce roku příjdou. Citovat
Juve Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Na SK jsem posílala 21.12. pět hrnků,tak snad do konce roku příjdou. No myslím že mne už nepríde............pretože už prišiel:super Dňa 23.12.2011 vo večerných hodinách mi miestna poštová doručovateľka Anna K. doručila balíček ktorý bol odoslaný 21.12.11 z ČR. Tento balíček bol starostlivo ,dôkladne a hlavne nerozbitne, dievčenskou rukou zabalený ......a obsahoval krásny hrnček modrej farby. Doteraz som z toho v šoku a preto som ani nestihol ešte poďakovať . Takže ďakujem všetkým zainteresovaným:papa:papa Citovat
chechet Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Juve: :super mne hrnek take dorazil pred vanocema, diky vsem z vedeni! jste skveli, jste bajecni, jste dokonali. mam vas rad! Citovat
punkac Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Punkaci tvůj hrnek jsem posílala 21.12. tak čekej tento týden. Poštu nepopoženu,my jsme posílaly balík příbuzným do OV a až za 8dní jim dorazil.Bejt tam pejsek tak nevím jak by dopadl. děkuji za zprávu, teď vám něco ukážu, aneb ať žije česká pošta (kurvy líný prašivý) Absolutně nechápu, jak je možný, že po denodenní kontrole schránky na dopisy se dnes objeví níže naskenovaný papír s tím, že na poště na mě čeká balíček. 23/12 byl pracovní den No nic zítra hrneček vyzvednu a děkuju ještě jednou Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Aspoň že tak. Hlavně aby byl celý až to rozbalíš. Citovat
dzana.m Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 včera dorazyl balíček vpořádku moc díky:) Citovat
Dave_k Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 2punkac: To víš pro některý pošťáky je jednodušší nosit lístečky, aby jsi si pro to došel na poštu než aby se tahali s balíčkama za Tebou. Citovat
chuck11 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 2punkac: To víš pro některý pošťáky je jednodušší nosit lístečky, aby jsi si pro to došel na poštu než aby se tahali s balíčkama za Tebou. Jelikož jsem v tehle branži dělal tak tě vyvedu z omylu.pro pošťáky není jednoduší nosit lístečky než,aby nosily balíky protože ty balíky musí mít stejně v autě.Vyjíždějí z hlavní pošty a pak se rozvážejí po ostatních poštách.V tomhle případě se na to pošták vykáknul a k dotyčnému nejel asi vůbec,lísteček pak donese dotyčnému další den listonoška.Jelikož byl ten balík poslán jako obyčejný ve vánočním provozu tak kolikrát může mít toto nezajetí dovoleno,přednost mají obchodní,profi a další balíky. Nechci je tímto bránit protože vím,že někteří toho zneužívají aby byly rychlejší tak na několik míst nejedou. Citovat
punkac Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 je sice hezký, že to chápeš a že jsi v tom dělal. Mě se to ale hodně slučně řečeno nelíbí Peugeot-club zaplatil za poštu a ta má být doručena. Jestli nestíhají, mají zefektivnit dodávky. Mě neštve ani tak to, že mi to 23/12 nedali (a někde na poště na to dopsali, že prej kolem 11 u mě byli - byl jsem v rachotě stejně) ale proč to proboha nedali do schránky a já bych si to 23. prosince vyzvednul. Takhle mi to pošŤačka hodí 28. do schránky Pak se z ČP divěj, že lidi používají jiné dopravce pošty, kteří jsou možná dražší, ale stoprocentně za své peníze dostanu, to co si zaplatím. Citovat
Mik.e Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 punkáč: klasika, to zažil asi kdekdo nikde nic neni a najednou se objeví 3. výzva k vyzvednutí zásilky... Byl jsem u toho když kámoš čekal balíček, šel sem s nim na poštu a prý: \"nic tady na Vaše jméno nemáme\" přišli jsme k němu domu a ve schránce poslední výzva k vyzvednutí... Ale v poslední době se alespon teda u nás zlepšili a podle doručení hrníčků je taky poznat celkem úspěch Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Dokud bude ČP státní moloch bez zájmu na ekonomickém výsledku, bude to stále stejné (nevyděláme? Tak buď zdražíme nebo nám stát nějak docvaká, no stres ...). Jediná změna může přijít až s podstatným zvýšením konkurence (PPLka a spol. už trošku stojaté vody rozhýbaly, pořád ale je to málo). Citovat
punkac Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Dárek už je doma a chi tu za něj poděkovat Moc se mi líbí. Zatím nejhezčí dárek od klubu, který jsem dostal Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 jsme rádi že se líbí a že došel v pořádku , dnes odpoledne dám echo čí dva hrnky se nám vrátily dnes zpět jako nevyzvednuté... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.