Ducatista Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Hodně rychle by tě to mělo přejít.. takový hnusný auto chtít? :D Jestli to myslíš vážně vyměnit tenhle Pininfarinův klenot za tu Hondu, tak je toho Coupe pro Tebe opravdu škoda :D Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Tak to nee....takový hnus za krásné Coupé? Já vím, je 1. ale ne apríl, nebo jo? Citovat
John Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Upřímně to líp pojede,což pojede líp skoro cokoliv jak 2.0coupé,pokud ti jde o tohle.Jinak ta Honda se mi osobně moc nelibí,hlavně předek u 5g.Nějak jsem jí nepřišel na chuť ani když to auto bylo v kurzu. Jinak ti snad nemusím řikat,pokud chceš něco co pojede(2.2vtec) co je asi jediný rozumný co trošku jede,že se dlouho sbírá než to jede,a jede to jen ve vysokých otáčkách jako každá Honda...takže nic moc.Hlavně z důvodu,že to docela papá,protože se to musí točit když chceš trošku jet svižně. Ale jak chceš. Citovat
John Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 JJ vykašlal bych se na to,ty auta co se prodavají mají většinou to nejlepší už za sebou...přece jen jsou to už doost starý vylitaný auta...S těma 2.2nikdo pomalu nejezdil.Kamarád kdysi měl jak Accorda tak pak i Přelud v tom 2.2 a proto vím jak to jede...V tý době jsem ještě jezdil s 405 a i když jsem měl papírově nižší výkon tak se moc nečapal...Hlavně kvůli tomu,že to musel točit jak vzteklej. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Buďte v klidu, za tu cenu mu to stejně nikdo nekoupí Takže smažte ty jeho off-topici ať je tu pořádek Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Kde maodkaz na prodej,kolik za nej chce? Citovat
lukaro Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Kde maodkaz na prodej,kolik za nej chce? http://auto.bazos.cz/inzerat/25585974/Peugeot-406-coupe.php \"Důvod prodeje přecházím na jiný sportovní vůz.\" Ty jeden !!! Citovat
Petrikj Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Dle mě už dnes nelze koupit v čr Prelud ve slušném stavu, zvlášť s motorem VTEC. Jak už tady bylo napsáno, je potřeba ho točit a navíc žere olej (proč? viz článek odkaz ) Navíc i tak mi jeho výkon nepřijde nijak zajímavý, kup si radši 406 Coupé s V6 a máš klid Dále sehnat některé náhradní díly na Hondy je velmi obtížné, druhovýroba prakticky není. Prostě to neni auto z Evropy. O karosářských dílech ani nemluvím. Dále mají problémy se rzí. A kolik toho vydrží podvozek na českých cestach? Je mnohem složitější, více čepů, silentbloků,... Citovat
Tom_206 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Honzo, svůj názor jsem ti k tomu řekl, všechny pozitiva a zápory Osobně mi to přijde fajn jako víkendovka... na denní ježdení tě to zruinije, počínaje spotřebou, konče investicema do oprav Nehledě na to, že koupit pěknou Prelude je problém ... Když už Hondu, tak kup Civica s Vtec - dílů je víc, jede to mnohem líp (poměr výkon/váha) a při normálním ježdění tě to tak nezruinuje... Jinak bych si nechal Coupé... Citovat
odee Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Pokud už Tě Coupe omrzelo, tak si kup V6;-) A máš zase na čas vystaráno, ale počítej s tím, že sehnat takovou voňavku, jako máš teď, bude problém, ať budeš schánět jakýkoli auto starší 5ti let;) Citovat
radim.1008 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Polijte ho někdo studenou vodou a množství nešetřete To jsou nápady. Takový pěkný kousek chtít vyměnit za takovou šeredu. Citovat
Ducatista Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 to máš recht. když vymysleli střešní okno v elektrice, tak ty zadní okýnka mohli taky... Citovat
panzerflus Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 já ti povídám, jestly si toho peugeotka neprosadíš tak si u mne mrtvej můž, mrtvej muž povidám :bacha Citovat
ozzy1 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Hondu jsem měl Civika a jak psal John, pokud to netočíš-nejedeš. Pokud to točíš- často stojíš ......, u pumpy. Citovat
Print Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 kamarad je pres hondy machr ma jak 4g (2.3) a 5g (2.2) a jak uz sem psal jiny motory bych nebral a to ze to musís tocit je pravda .... ve spodních otackach mu ujede i kamarad s 1.9tdi (77kw) Citovat
lukaro Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Pašák, není blbý takovou káru prodávat.... Citovat
panzerflus Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 super,to je dost že ti to došlo,na takovéhle dočasné skraty si dej bacha :D Citovat
Ducatista Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Jen to tady nechte, at to slouží jako odstrašující případ pro ponaučení druhým :D Citovat
Print Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Johny nic si z toho nedelej takovy zachvaty ze koupim neco jinyho mam kazdej 5 minut :-D Citovat
lukaro Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Tak nedostal rozum, chlapi on chce aby auto někdo zdědil, až se projeví jako dobrovolný dárce orgánů a obmotá se kolem stromu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.