Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ne :D jsou dva starej model co dal ted johny a novej co mám já

Tak teď Tě moc nechápu, jak byly dva? :myslim Protože na \"neMUX\" verze sem našel jinej volant pro sedan/combi a jinej pro Coupe (s tím vybráním na palce) a u MUX verze mi připadá konkrétně Tvůj volant, že je asi stejnej jako můj u kombi, takže by se potom dělaly 3 různé verze volantu. Já sem původně žil v tom, že stejně jako má \"neMUX\" coupe jinej volant, tak i MUX Coupe má jinej volant, než sedan/combi...

• O 4 týdny později...
Odesláno
až sjedu tyto pneu,tak koupím s vyšším profilem a už ti to tak nepřije ;) slibuji :D

Šalda: nejhezčí co Peugeot udělal ;)

[upravil dne 21/6/13 20:30 od 222johny222]

Jo? Oukej :D:aut

Odesláno
až sjedu tyto pneu,tak koupím s vyšším profilem a už ti to tak nepřije ;) slibuji :D
neprojdeš na STK, bude ti to vic žrat a min to pojede - vetsi kola=tezsi prevod

S timhle bych moc nelaboroval, fabrika vedela proc nejaky rozmery dala na jaky auto...

Odesláno
na STK projdu vždycky :D a to mám TP zapsané jen 15\" ;)

Hele když teď tam mám pneu 215/45/R17,tak přece nemůžu nic pokazit když dám 215/50/R17 nebo 225/50/R17 ne?

no dal bych max 215/50 17, tam je rozdíl poloměru +11 mm a obvod +3,46%. Ale 225/50 je už +5,04%, navíc širší guma, to už bude znatelně línější :myslim
Odesláno

to si robíš srandu ne? vyměnit takový krásný kupé za takovou prchající kecku? to snad nemyslíš vážně :D:D jinak taky jsem si na bazoši všimnul coupátka,nejde tam přehlédnout ;):P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...