ZoSo Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 kamarád parkuje s bravou natěsno bokem u kotelny, jednoho dne neměl poklice na levé straně a co blbec neudělá..??? následující den zaparkoval obráceně a ráno fuč i na pravý...:bacha a měl hezký..originál za šílený prachy..asi se fakt vyplatí fixovat to.. Citovat
MilanF1 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Já jsem je za ten měsíc ještě na plechy nenacvaknul Mám originální, ale už jsou zašlé, tudíž asi původní... kdo by to chtěl, navíc na tom budou stejně jako u Medvěda. Na 309 jsem měl poklice tuším origo 106, ty měly malé díry s ostřejšími hranami, blbě se tam dávaly prsty, ale hlavně zevnitř měly gumové mezikruži, nejenom, že se blbě nandavali, ale hlavně se blbě sundávaly ... tyhle by jen tak někdo neukradl ... myslím, že jsem je prodal někomu z klubu Citovat
John_Ice Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 na 407 nemám...ať žijou elektrony,ale potom je pravda že auto zůstane na šplakách... na 106 poklice mám a když měním kola tak nikdy nevím jak se sundávaj,jdou těžko a vždy si s tím poraním prsty když to vytahuji takže to neřeším,když to někdo urve tak má bebíčko.... Citovat
vendelinek Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 pokličky jsem měl a mám furt,zatim jsem žádnou neztratil,a zrovinka uvažuju o nějakejch na todle větší kolo co mám teď 14\" na minulym autě byly 13\" takový dost pevný pera na naražení že skoro nešly nasadit a když sem je chtěl sundat ,tak bych si málem zlámal prsty,vubec se jim nechtělo dolu:D Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Ja som zistil ze plechace vyzeraju bez puklic lepsie a tak puklice lezia v garazi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Puklice mam origo Mam ich v lete aj v zime, stale su tam. Poistene ich nijak nemam, a zatail ich ani nikto nechcel ukradnut Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 \"zatial\" .... to bohuzel clovek neovlivni ... taky jsem si myslel,ze je to v pohode .. no - uz aby zas bylo jaro a vratily se na auto litaky Citovat
DanHal Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 já tam mam taky poklice a v pohodě, i mě se na jaře sundavají blbě... ale nic to neni oproti felině, ty tam drží jak židovská víra Citovat
gronholmm Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 No u tý Felicie to asi prorostlo do plechu :D Citovat
Martin407 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Mám na to stejný názor jako Medvěd. Mám poklice špinavé tak že by to ten loupežník neumyl ani za tejden. Navíc jsou už trochu orvané o obrubníky takže pochybuju že je někdo bude chtít Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 \"zatial\" .... to bohuzel clovek neovlivni ... taky jsem si myslel,ze je to v pohode .. no - uz aby zas bylo jaro a vratily se na auto litaky Nebudem si s toho radsej robit hlavu ... Pokial ti chce niekto tie kolesa ukradnut, tak stahovacky nepomozu ... Paci sa mi napriklad na fiate, ze ten ma automaticky origo puklice na sroby, tj neriesia sa taketo veci. Aj hyundai s kiou to tak maju, mohol to tak mat aj peugeot ... Kedze nema, nemam nejak cas to riesit. Ked ich ukradnu, tak budem jazdit bez nich ... Citovat
Smudla_22 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Mně uukradli jednu, sousedovi vedle mně druhou, když obešel celé mněsto mněl na léto i zimu. Teď tam dávám pásky, ale moc se mi to nelíbí Co psal Šalda je asi lepší nápad, ale když vlásina se zas blbě utahuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.