Matuska Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Asi to tak je. Řešením asi bude vymazat skro celou SIM kartu (taky používám předplacenou) a postupně vytvořit adresáře v RT4. Ale teď jsem si uvědomil, že to přepínání adresářů není zas tak jednoduché, aby šlo bezpečně dělat za jízdy. A o to mi vlastně šlo - nelistovat v dlouhém seznamu kontaktů, abych nezačal šilhat Zatím volám z RT4 minimálně (200Kč za rok - aby se mi zbytečně nezvětšoval kredit), tak to tak asi zůstane. Citovat
cvrlo Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 ja nevolám vôbec, simku mám len na príjem hovorov keď idem na dlhšiu cestu, proste mobil vypnem a hovory si nechám presmerovať do auta. takto mi to funguje už rok a je to super, odporúčam:super Citovat
Mike407 Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 @Matuska: Přesně tak, já to tak mám. Na SIM mám jen ty kontakty na operátora, které tam byly už při její koupi a zbytek mám v jednom adresáři v autě. Ono to listování není zas tak strašné, abych musel přepínat mezi jednotlivými adresáři. Když na to listování použiješ přímo kolečko na rádiu a ne na páčce pod volantem, je to mnohem rychlejší. Navíc pokud někomu voláš častěji, není problém si k těm kontaktům nahrát hlasový záznam a použít hlasové vytáčení. Potom nemusíš listovat vůbec. [upravil dne 25/7/12 09:29 od Mike407] Citovat
Matuska Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 ja nevolám vôbec, simku mám len na príjem hovorov keď idem na dlhšiu cestu, proste mobil vypnem a hovory si nechám presmerovať do auta. takto mi to funguje už rok a je to super, odporúčam:super Taky to tak dělám (až na ty provolaný dvě stovky). Jen při cestách na dovolenou (Chorvatsko)dám do RT4 SIM kartu z mobilu, t.j. s paušálem. Za přesměrovaný hovor se platí ještě jednou a T-mobile má v Chorvatsku drahý roaming. Jak to je na Slovensku? Citovat
cvrlo Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 no neviem o tom, že by sa za presmerovanie platilo, veď nemôžem platiť za to, keď mi niekto volá (okrem zahraničia) možno sa mýlim, u mobilných operátorov je možné všetko:D ale až toľko tých hovorom do auta nemám, takže to neriešim, napokon, pokuta za telefonovanie v aute ťa výjde drahšie ako presmerovanie hovoru;) Citovat
Matuska Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 V Česku se platí za přesměrování, za duplicitní SIM kartu a bůhví za co ještě. Lidi jsou přece od tphp aby je někdo oškubal. Ale je to jak říkáš: je levnější si připlatit u operátora, než platit pokutu a ještě přijít o body. Anebo se vybourat. Když vidím řidiče kamionu, jak drží mobil u ucha a druhou rukou ručkuje po volantu na kruháči, je mi na zvracení. Citovat
cvrlo Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 tak, tak !!! inak ja mám tú simku ako \"dcérsku\" k hlavnej, nemusím z nej volať (za vyše roka som z nej ani raz nevolal a teda ani nič neplatil;)), v telekome sa to takto dá riešiť, stála ma 10e, kupoval som ju hlavne pre prípadnú lokalizáciu pri krádeži Citovat
baffy Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Nazdárek priatelia.Mal by som otázku ohladne RT5 a prehrávania videa v HR režime.Aktivované to mám,odblokované za jazdy tiež,ale obraz sa mi nedarí.Po pripojení kamery,alebo foťáka cez AV konektor v odkladacej priehradke, zvuk funguje ale obraz nie,obrazovka je stáje čierna.Nejaký nápad,alebo rada čo mám špatne?Ďakujem za postrehy Citovat
adam.bogocz Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 ahoj, přehrávání v HR režimu? co to je? pokud vím tak ve s pojení s HR a RT4/5 je rozlišení obrazovky a to je fixní...takže pokud jde opravdu o HR(High Resolution) tak je jedno jestli LR nebo HR... fungoval ti ten video vstup někdy? myslím před odblokováním... nehrál si někdo s nastavením jasu a kontrastu? Citovat
baffy Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Ahoj.To či to fungovalo neviem,neskúšal som pred odblokovaním nič prehrávať auto mám cca rok.Nastavenie jasu a kontrastu som skúšal na max. aj min. bez úspechu,tým to zrejme nebude.Ono tak ako stmavne displej v aute tak isto stmavne po pripojení displej na kamere alebo foťáku.Nevyznám sa v tom a tak neviem či to je dobre alebo nie. Citovat
B2lik Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Ahoj, mam 407 a blbne tam ten malej display. Koukal jsem, že se tam nechá dát RT4. Chtěl bych se optat zda-li nevíte jestli ji někdo prodává a zároveň nekoho, kdo by ji tam zamontoval (popřípadě kolik se pohybuje cena). Díky V. Citovat
Laďa Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Skus se zeptat tady http://www.peugeot-kly.cz/ cena za předělání je myslím okolo 20 000,-Kč. Někde na foru v sekci 407 jsou ty ceny rozepsané. Tak jsem našel sice předělání na RT3, třeba Ti to pomůže [upravil dne 7/9/12 11:37 od Laďa] Citovat
Zufalec Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Zdravim, mam jeden problem s radiom RT3 (neviem prečo je to RT3 ked to ma farebny display a sade inde sa pise RT4) Problem je v tom ze odyšiel HDD. Mam aj druhe take iste radio kde ten HDD funguje, tak som jednoducho naklonoval funkčný HDD a vložil som ho do toho rádia čo malo vadný HDD. no po zapnutí píše len \"hard disk examination in progress\" a zachvilu \"reštart\" a to robi dokola. HDD bude dobre naklonovany lebo v radiu z ktoreho som klonoval funguje aj ten naklonovany. Môže byť problem nejakym firmwarom v radiu že je iny alebo čo a niesu kompatibilne? V starších príspevkoch som našiel odkazy kde tento problem by mal byť riešeny ale tie odkazy už nefunguju. Mám aj original peugeot CD k radiu ale vizera to že je to len nejaky update software. PS. mechanika nechce vtiahnuť dnu žiadne CD, takže to asi bude treba nejak inštalovať v PC... Citovat
cvrlo Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 ako si prišiel na to, že máš rt3??? ak máš hdd, tak je to rt4:mrk Citovat
Zufalec Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 na radiu na štítku je napísané RT3eV-N3-Q1 Citovat
merlin99 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 @Zufalec: naco riesis popisky? zatial tu nikto nemal hybrid RT3jky s HDD, takze vychadzajme z toho ze to je RT4. HDD tam vloz prazdny /uplne, myslim ze ani particie nemaju byt/, a nachystaj si instalacne CDcko na update softu , alebo ten original co mas... takto to robili fesaci ked im skapal HDD a menili za SSD alebo flash. Okrem toho - aky HDD tam pchas, ak sa pamatam spravne z Eurovanu, tak to zozerie len istu velkost HDD... Citovat
Zufalec Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Dávam tam 40GB HDD, mal som aj 30GB robilo to to iste. Vložil som tam prazdny HDD bez partícii a vymenil som mechaniku za moju, ak by nahodou bola zla ta čo v ňom bola. Po pripojení svieti len logo peugeot a navonok sa nič nedeje. Vložil som aj CD, na chvílu ho roztočilo a postálo. Čakal som asi hodinu a nič sa nedialo. Po vložení HDD do PC som zistil že radio vytvorilo 4 partície ako už boli niekde popisované ale tvária sa ako poškodené - nedajú sa otvoriť. (na tom mojom normálne prezerám súbory) Asi skúsim naformátovať tie partície aby boli funkčné a potom vložiť CD či nezačne niečo inštalovať... Citovat
xpetrix Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Zdravim, mam jeden problem s radiom RT3 (neviem prečo je to RT3 ked to ma farebny display a sade inde sa pise RT4) Aj RT3 ma velky farebny displej ,ale nie HDD. [upravil dne 4/10/12 19:59 od xpetrix] Citovat
merlin99 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Zufalec: hmm, cudne... Len tak preistotu sa opytam: motor si mal nastartovany? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.