Přejít na obsah

Zufalec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Vše od uživatele Zufalec

  1. Zufalec

    všetko RT4

    tak skús toto: https://uloz.to/!eZrsFnbpk/software-cd-8-20-iso
  2. Zufalec

    všetko RT4

    Ja tu mam 8.20 mohol by som ju niekde uploadnuť ak chceš.
  3. Zufalec

    všetko RT4

    Myslím že stačí raz stlačiť mikrospínač, potom vložiť CD a ono bude už stále bootovať z CD až kým sa nepodarí nainštalovať OS. ps. to CD musí byť bootovacie, update zrejme bootovací nieje, vtedy sa ani ten gombík nemačká. ak si mal ISO OS, musíš ho vypáliť ako obraz disku, nie ako dáta!
  4. Zufalec

    všetko RT4

    Presne tak, sám som si tým prešiel... na tom bootovaní som stál 2 dni, tie tlačítká sú ľahko prehliadnuteľné.
  5. Zufalec

    všetko RT4

    Zabudli ti tu napísať jednu dôležitú vec. autorádio nebude samé od seba bootovať z CD aj keď máš naformátovaný HDD. Na autorádiu sú dva malé spínače viď. foto. Jeden z nich je potrebné stlačiť aby rádio začalo bootovať z CD. Myslím že je to ten bližšie ku kraju radia, druhý neviem na čo je, keď som ho stláčal nič to nerobilo.
  6. Zufalec

    všetko RT4

    Tak som to pozeral, mám 8.11 a 8.20, novší nie.
  7. Zufalec

    všetko RT4

    Ja som ani netušil že by to mohlo byť v češtine, ja to mám v angličtine, a je tam ešte asi 5 jazykov na výber, ale čeština tam nieje. Zatial som robil len update map, SW nie. Ak by bolo treba niekde by som mal mať odložené ISO inštalačky celého OS.
  8. Zufalec

    všetko RT4

    To tak nefunguje ani vo Windows. Zapíše aj cez vadné clustre ak sa mu to podarí, ale potom to nevie prečítať. Ak bude mať vadné clustre môže pomôcť low level format. Ale to málokedy. Väčšinou treba vymeniť HDD. PS. pri novej inštalácii asi bude treba spárovať radio s autom a to netuším ako sa robí, údajne aj v servise s tým majú problémy.
  9. Zufalec

    všetko RT4

    Otestovať HDD je najmenší problém. Stačí vytiahnuť z rádia, pripojiť k PC (pravdepodobne má ešte ATA rozhranie) a otestovať na vadné clustre napr. s HD-Tune. Mal by tam byť 30GB. Test potrvá asi 1hod. Nesmie mať ani jeden vadný cluster.
  10. Zufalec

    všetko RT4

    čo je to dia? alebo ked to radio zapojim do jeho auta kde aj bolo nebude to pipať?
  11. Zufalec

    všetko RT4

    tak. trochu som pokročil... Na spodku radia su 2 male spinače, tie bolo traba stlačiť a radio začalo bootovať z CD a inštalovalo ten soft. Problem je v tom že to dojde na 50% a potom hned skoči na 100% a vypíše CD error, alebo take niečo a znova to ide dokola. Potom som skusil naklonovať moj HDD na ten disk a znova som nabootoval z CD. Tentokrát inštalácia prebehla, po reštarte normálne funguje radio, CD, Jukebox, navi, atď, ale vkuse pípa ako keby som nemal pás. (ta verzia softu na CD je 8.11). Predpokladam že tam budem museť dať asi najprv nejaku staršiu, len neviem kde ju zoženiem...
  12. Zufalec

    všetko RT4

    Ano, inak by radio vyplo asi po 20min. už som vyskučal aj tie particie naformatovať - vysledok radio sa reštartuje každych 10sekund teraz som tam nakopiroval subory z mojho (funkčného) - vysledok, reštartuje sa ajtak, len mu to trva asi 30s (počuť ako číta ale nič z toho) mam taky pocit že ked dam moj funkčny hdd to toho radia tak to nepojde Myslím že to bude nejaka ina revizia (je aj o rok novšie ako mam ja, podla štitku) No neviem kde by som zohnal soft presne pre to radio (buď image, alebo inštalačku)
  13. Zufalec

    všetko RT4

    Dávam tam 40GB HDD, mal som aj 30GB robilo to to iste. Vložil som tam prazdny HDD bez partícii a vymenil som mechaniku za moju, ak by nahodou bola zla ta čo v ňom bola. Po pripojení svieti len logo peugeot a navonok sa nič nedeje. Vložil som aj CD, na chvílu ho roztočilo a postálo. Čakal som asi hodinu a nič sa nedialo. Po vložení HDD do PC som zistil že radio vytvorilo 4 partície ako už boli niekde popisované ale tvária sa ako poškodené - nedajú sa otvoriť. (na tom mojom normálne prezerám súbory) Asi skúsim naformátovať tie partície aby boli funkčné a potom vložiť CD či nezačne niečo inštalovať...
  14. Zufalec

    všetko RT4

    na radiu na štítku je napísané RT3eV-N3-Q1
  15. Zufalec

    všetko RT4

    Zdravim, mam jeden problem s radiom RT3 (neviem prečo je to RT3 ked to ma farebny display a sade inde sa pise RT4) Problem je v tom ze odyšiel HDD. Mam aj druhe take iste radio kde ten HDD funguje, tak som jednoducho naklonoval funkčný HDD a vložil som ho do toho rádia čo malo vadný HDD. no po zapnutí píše len \"hard disk examination in progress\" a zachvilu \"reštart\" a to robi dokola. HDD bude dobre naklonovany lebo v radiu z ktoreho som klonoval funguje aj ten naklonovany. Môže byť problem nejakym firmwarom v radiu že je iny alebo čo a niesu kompatibilne? V starších príspevkoch som našiel odkazy kde tento problem by mal byť riešeny ale tie odkazy už nefunguju. Mám aj original peugeot CD k radiu ale vizera to že je to len nejaky update software. PS. mechanika nechce vtiahnuť dnu žiadne CD, takže to asi bude treba nejak inštalovať v PC...
×
×
  • Vytvořit...