Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ok tak ja rovno napisem otazku, co treba robit, ked odide hardisk na rt4? Staci tam hodit novy HDD(predpokladam IDE, limit asi do 120gb a na rpm nezalezi) a jednoducho vlozit CD s firmwarom? Alebo treba obnovovat nejake systemove subory,takze najlepsie zalohovat este z funkcneho disku?

[upravil dne 8/12/11 22:55 od hipisko]

Odesláno

Montovali tam IDE interface, ale videl som na eurovan2 solution cez Flash karty a IDE adapater, co sa mne zda momentalne idealnejsie riesenie. Na RPM podla mna zalezi z pohladu prevadzky dost, a do tohoto su speci HDD (priemyslene resp na tento ucel upravene) inak to mas za chvilku zase dead kvoli stretom hlavicky a platne... Ak nenajdes nic tu, pozri si naozaj eurovan2 , je to tam pekne rozpisane aj s details co ako.

EDIT: no Mike407 bol rychlejsi, kym ja som sa rozpisoval:)

[upravil dne 8/12/11 23:04 od merlin99]

Odesláno
nešel by tam narvat SSD disk?? tak mě napadá :)

IDE kabel v jednotke ma speci konektor, ktory prekryva jumper settings -t.j. nemas ako dat \"ciapocku\", takze je problem s SSDckami ktore su v default stave ako slave - zo slave ti to nenabootuje, ako to chlapci overili:)

[upravil dne 9/12/11 08:59 od merlin99]

Odesláno

akonahle najdes SSD na EIDE ktore bezi bez jumperu ako master, tak mozes ficat:) to je len o tom. Aj pri tom adapteri s CF kartami v podstate mohli ficat len preto ze on nema jumpre a priamo do konektora vopchas \"spinku\" na simulovanie kontaktu....

Odesláno

pekna diskusia na tom eurovane, ten adapter sa mi paci, snad ho budu predavat este v dobe, ked mi odide HDD na rt4 :-)

ALe dolezite pre mna je to, ze staci len cdcko, ze netreba zalohovat a robit ksefty s tymi particiami.

S tym IDE konektorom bez jumperu, da sa to podla mna riesit tak, ako pisali a to, ze povodny jumper zbavit plastovej ochrany, potom rozpolit a tak nasunut na konektor, potom by sa tam ten kabel mohol napasovat.

Odesláno
Robi mi to od konca septembra, hned jak sa trosku ochladilo.Zena je z toho nestastna, lebo si nemoze nastavit kurenie, pustit radio no proste nic kym to neneskoci:(

Mas tam SK nebo CZ jazyk???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...