Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi to tak je. Řešením asi bude vymazat skro celou SIM kartu (taky používám předplacenou) a postupně vytvořit adresáře v RT4. Ale teď jsem si uvědomil, že to přepínání adresářů není zas tak jednoduché, aby šlo bezpečně dělat za jízdy. A o to mi vlastně šlo - nelistovat v dlouhém seznamu kontaktů, abych nezačal šilhat Zatím volám z RT4 minimálně (200Kč za rok - aby se mi zbytečně nezvětšoval kredit), tak to tak asi zůstane.

Odesláno

ja nevolám vôbec, simku mám len na príjem hovorov

keď idem na dlhšiu cestu, proste mobil vypnem a hovory si nechám presmerovať do auta.

takto mi to funguje už rok a je to super, odporúčam:super

Odesláno

@Matuska: Přesně tak, já to tak mám. Na SIM mám jen ty kontakty na operátora, které tam byly už při její koupi a zbytek mám v jednom adresáři v autě. Ono to listování není zas tak strašné, abych musel přepínat mezi jednotlivými adresáři. Když na to listování použiješ přímo kolečko na rádiu a ne na páčce pod volantem, je to mnohem rychlejší. Navíc pokud někomu voláš častěji, není problém si k těm kontaktům nahrát hlasový záznam a použít hlasové vytáčení. Potom nemusíš listovat vůbec.;)

[upravil dne 25/7/12 09:29 od Mike407]

Odesláno
ja nevolám vôbec, simku mám len na príjem hovorov

keď idem na dlhšiu cestu, proste mobil vypnem a hovory si nechám presmerovať do auta.

takto mi to funguje už rok a je to super, odporúčam:super

Taky to tak dělám (až na ty provolaný dvě stovky). Jen při cestách na dovolenou (Chorvatsko)dám do RT4 SIM kartu z mobilu, t.j. s paušálem. Za přesměrovaný hovor se platí ještě jednou a T-mobile má v Chorvatsku drahý roaming. Jak to je na Slovensku?

Odesláno

no neviem o tom, že by sa za presmerovanie platilo, veď nemôžem platiť za to, keď mi niekto volá (okrem zahraničia)

možno sa mýlim, u mobilných operátorov je možné všetko:D

ale až toľko tých hovorom do auta nemám, takže to neriešim, napokon, pokuta za telefonovanie v aute ťa výjde drahšie ako presmerovanie hovoru;):aut

Odesláno

V Česku se platí za přesměrování, za duplicitní SIM kartu a bůhví za co ještě. Lidi jsou přece od tphp aby je někdo oškubal. Ale je to jak říkáš: je levnější si připlatit u operátora, než platit pokutu a ještě přijít o body. Anebo se vybourat. Když vidím řidiče kamionu, jak drží mobil u ucha a druhou rukou ručkuje po volantu na kruháči, je mi na zvracení.

Odesláno

tak, tak !!!

inak ja mám tú simku ako \"dcérsku\" k hlavnej, nemusím z nej volať (za vyše roka som z nej ani raz nevolal a teda ani nič neplatil;)), v telekome sa to takto dá riešiť, stála ma 10e, kupoval som ju hlavne pre prípadnú lokalizáciu pri krádeži

Odesláno

Nazdárek priatelia.Mal by som otázku ohladne RT5 a prehrávania videa v HR režime.Aktivované to mám,odblokované za jazdy tiež,ale obraz sa mi nedarí.Po pripojení kamery,alebo foťáka cez AV konektor v odkladacej priehradke, zvuk funguje ale obraz nie,obrazovka je stáje čierna.Nejaký nápad,alebo rada čo mám špatne?Ďakujem za postrehy

Odesláno

ahoj, přehrávání v HR režimu? co to je? pokud vím tak ve s pojení s HR a RT4/5 je rozlišení obrazovky a to je fixní...takže pokud jde opravdu o HR(High Resolution) tak je jedno jestli LR nebo HR... fungoval ti ten video vstup někdy? myslím před odblokováním... nehrál si někdo s nastavením jasu a kontrastu?

Odesláno

Ahoj.To či to fungovalo neviem,neskúšal som pred odblokovaním nič prehrávať auto mám cca rok.Nastavenie jasu a kontrastu som skúšal na max. aj min. bez úspechu,tým to zrejme nebude.Ono tak ako stmavne displej v aute tak isto stmavne po pripojení displej na kamere alebo foťáku.Nevyznám sa v tom a tak neviem či to je dobre alebo nie.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,

mam 407 a blbne tam ten malej display. Koukal jsem, že se tam nechá dát RT4. Chtěl bych se optat zda-li nevíte jestli ji někdo prodává a zároveň nekoho, kdo by ji tam zamontoval (popřípadě kolik se pohybuje cena).

Díky

V.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

mam jeden problem s radiom RT3 (neviem prečo je to RT3 ked to ma farebny display a sade inde sa pise RT4)

Problem je v tom ze odyšiel HDD. Mam aj druhe take iste radio kde ten HDD funguje, tak som jednoducho naklonoval funkčný HDD a vložil som ho do toho rádia čo malo vadný HDD.

no po zapnutí píše len \"hard disk examination in progress\" a zachvilu \"reštart\" a to robi dokola. HDD bude dobre naklonovany lebo v radiu z ktoreho som klonoval funguje aj ten naklonovany. Môže byť problem nejakym firmwarom v radiu že je iny alebo čo a niesu kompatibilne?

V starších príspevkoch som našiel odkazy kde tento problem by mal byť riešeny ale tie odkazy už nefunguju.

Mám aj original peugeot CD k radiu ale vizera to že je to len nejaky update software.

PS. mechanika nechce vtiahnuť dnu žiadne CD, takže to asi bude treba nejak inštalovať v PC...

Odesláno

@Zufalec: naco riesis popisky? zatial tu nikto nemal hybrid RT3jky s HDD, takze vychadzajme z toho ze to je RT4.

HDD tam vloz prazdny /uplne, myslim ze ani particie nemaju byt/, a nachystaj si instalacne CDcko na update softu , alebo ten original co mas... takto to robili fesaci ked im skapal HDD a menili za SSD alebo flash.

Okrem toho - aky HDD tam pchas, ak sa pamatam spravne z Eurovanu, tak to zozerie len istu velkost HDD...

Odesláno

Dávam tam 40GB HDD, mal som aj 30GB robilo to to iste.

Vložil som tam prazdny HDD bez partícii a vymenil som mechaniku za moju, ak by nahodou bola zla ta čo v ňom bola.

Po pripojení svieti len logo peugeot a navonok sa nič nedeje. Vložil som aj CD, na chvílu ho roztočilo a postálo. Čakal som asi hodinu a nič sa nedialo.

Po vložení HDD do PC som zistil že radio vytvorilo 4 partície ako už boli niekde popisované ale tvária sa ako poškodené - nedajú sa otvoriť. (na tom mojom normálne prezerám súbory)

Asi skúsim naformátovať tie partície aby boli funkčné a potom vložiť CD či nezačne niečo inštalovať...

Odesláno
Zdravim,

mam jeden problem s radiom RT3 (neviem prečo je to RT3 ked to ma farebny display a sade inde sa pise RT4)

Aj RT3 ma velky farebny displej :P ,ale nie HDD.

[upravil dne 4/10/12 19:59 od xpetrix]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...