Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

naco by ti predajca posielal fotky ineho predajcu... ked ma zalozeny inzerat na :myslim

neverim ze ten co auto predava na tom inzerate nevie co ma pod kapotou...

je to evidentny fanda znacky, pekne vyzera a evidentne sa mu venoval... toto si nekupi

dedko co chodi na trh pre cibulu v sobotu doobeda...

Odesláno

Já čekám na foto, VIN prý bude večer... Já bych řekl, že to je jen pomatenec, protože nebude se mnou nějak vyjeb**at, když mi řekl, že mi auto přiveze na vozíku...

Odesláno

John_Ice :

Tohle ale není 1,6 HDI....... je to nápis HDI 16 a to je i na 2,0 a 2,2......

HDI 16 je jako 16ti ventil ..... holt se pozná majitel benzínu;););):papa:D

[upravil dne 8-12-11 19:23 od Přema]

[upravil dne 8-12-11 19:25 od Přema]

Odesláno

přema: asi si budu muset koupit brejle....jelikož tohle téma je o .... tak jsem to jenom rychle kliknul a ani jsem se pořádně nekoukal a reagoval,viděl jsem hold 1,6...není omluva,ale sám vidíš,že píše o 2,2 HDi co konečně někde splašil a o 3litru kde dá fotku z 2litra...ale že já vůl se vždy chytnu a komentuji to a už hodněkrát jsem řekl ne...

Odesláno

Borec co to prodává do mě hustí, že má jednu 406ku 3.0 a druhou 2.2HDi. Pošle foto motoru co není ani 3.0 a ani 2.2HDi,.. Potom pošle fotku, kde je 2.2 HDi... Ještě čekám na VIN, nějak nereaguje, jak jsem ho zmínil, tak to je asi jasné... Buď bourané a tak nějak poskládané, nebo kradené a kdo ví co ještě..

Odesláno

ja teda nevim, jestli si nekdo vsimnul :) ale na zacatku se pise:

... názor na motorizaci 2.2 HDi, rok výroby 2002 ...

a v inzeratu se pomerne jasne pise:

Peugeot 406 coupe R. V. 2000. 2.0 16V 136koní

zaroven na fotkach zaslanych o neco vys je interier noveho modelu BEZ tempomatu a rucne soupacima sedackama, kdezto v inzeratu se pomerne jasne pise, ze je S tempomatem a S elektrickym pojezdem sedacek. A celkem jasne ani jedno z nich neni diesel a obe jsou celkem zrejme 2.0 16V 99(100)kW benziny.

Takze vznika otazka....ma v tom ponekud nejasno prodejce a nebo potencionalni kupec? :roll ale to jenomtak mimochodem :xvul

P.S. auto na dobirku bych asi nekoupil :D:D:D:D:D ackoliv nutno rict, ze nevypada zle za ty penize. Nicmene skoda, ze to neni V6. :)

[upravil dne 9.12.2011 01:41 od švejk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...