dzin Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Mam taku malu otazocku ked je diesel tak odporucate stale pri štartovani žhavit alebo ked už je tepli motor tak sa može štartovať aj bez zhavenia Citovat
MilanF1 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Moje zkušenost s holým dieselem je, že i při teplém motoru to lépe chytá po nažhavení. Nicméně pokud je opravdu teplý, myslím, že netřeba čekat celou dobu než zhasne kontrolka ... u moderních HDi se kontrolka při teplém motoru nerozsvítí Citovat
miroja Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Ja caka este par sekund aj potom, ako kontrolka zeravenia zhasne. Citovat
Tantor-BN Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 ja tiež ako miroja ... a ráno necham 2 krát kludne...a keĎ je motor teplý tak nechať tak 5 sekund a natočiť ho Citovat
MilanF1 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 I při teplém? Vím, že to žhaví i po zhasnutí ... nicméně ráno je jasné, že se žhavit musí, 2x není na škodu. Citovat
fejfarz Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Co já jsem měl felicii v dieslu tak jsem žhavil pokaždé teplý, studený motor. Taky jsem ale ještě chvilku čekal po nažhavení a pak jsem teprve startoval. V zimě když byly opravdu mrazy tak -23 tak bylo lepší nažhavit hned 2x za sebou a chytalo to pěkně. Ještě při velkých mrazech bylo dobré do nafty přidat 1 litr benzínu na celou nádrž nafty aby nafta nezamrzla v trubičkách. Fungovalo to skvěle. Motor výborný ale zbytek auta hrozný. Zlatý můj pegotík. Citovat
limar Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Mam taku malu otazocku ked je diesel tak odporucate stale pri štartovani žhavit alebo ked už je tepli motor tak sa može štartovať aj bez zhavenia Ohriaty diesel musí štartovať aj bez žhavenia Citovat
Jindra xrdt Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 to jsou teorie:-) chlapi, diesel musi zhavit vzdycky u hdi nezhavis proto, že je tam predehrev paliva mimo jine... Citovat
miroja Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Ak by som necakal na zhasnutie kontrolky, tak pri mojom motore to zeravi aj tak este par desiatok sekund aj ked motor naskoci. Cas dozeravovania zavisi od teploty chladiacej kvapaliny. Minuly rok stalo auto vonku viac nez tyzden v mrazoch aj -25 a ked som potreboval nastartovat (rano bolo -15) zeravil som dvakrat a potom to startlo okamzie ... Citovat
parolla Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Je normálne,že voz ešte dožhavuje,aj ked kontrolka žhavenia zhasne.Ked je auto zohriate na prevádzkovú teplotu,štartuje pekne , aj bez žhavenia:papa Citovat
Guest ivo67 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 mimo jiné..málo které HDI má předehřev..já ho měl a teklo no tak jsem ho vyhodil a při teplém motoru nežhavím a celkem se nic neděje.. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 pardon, spatně jsem to napsal u common railu obecně, jinak to zapříčiní více věcí-daleko větší vstřikovací tlaky, rozdělení vstřiku do etap atd.. Citovat
STEFFI 2 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Napisem aj ja na to zhavenie moj nazor. Ked rano (zima,leto) startujem po zhasnuti kontrolky este pockam kym necvakne zhaviace rele a tocim,start ziaden problem. Skusal som aj hned po zhasnuti,zial bolo to horsie, ale chytlo. Ked je auto uz teple ono zhavi stale,(kont.zhasne arele cvakne) ale startovat hned otocenim klucika. Pri startovani musis mat vporiadku zhavice,vstreky a ventily a dobru baterku:D Citovat
pug306 Odesláno 26. říjen 2015 Odesláno 26. říjen 2015 cavte nechcem zapladat nove vlakno tak to napisem sem. Mam problem zo startovanim na vine je mrtvy zhavic to je jasne ale mam motor 1,9 D rocnik 2001 ale nvm presne ako sa mam dostat k zhavicom....ako sa demontuje to sanie vzduchu co je hore ?....nevie niekdo o niejakom navode ?....dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.