hYena Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Možná to už někdo četl, že se mi pokazilo spojkové lanko. Kamarád mechanik se nabídl, že by mi ho vyměnil,... Ale zarazilo mě, že by mi auto odvezl, že by prostě jel bez spojky. Prý tím nic nezničím, že musí jen vědět při jakých otáčkách řadit. Já jen kroutím hlavou, jestli to je fakt možné, aniž bych zničil nebo nějak poškodil nějaké díly.... Ví někdo jak to je? Citovat
Haryk Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 jo jde to, musíš nastartovat na jedničku, apak jde řadit, opatrně ,ale jdeto taklhle jsem jel s vypůjčeným autem od kámoše a nic nezničil Citovat
Schreek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Možné to je, musí se to samozřejmě umět... Nejhorší na tom ale je, že musí auto nastartovat se zařazenou rychlostí, což tomu autu fakt neudělá moc dobře... Radši bych to vzal na lano a máš klid... Citovat
Medvěd Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Bez spojky se vážně jet dá - já jel na 3ku z Jičína do Humpolce a dojel jsem, jen v Kolíně jsem se modlil, abych nikde nemusel stavět. Pokud ale kámošovi plně nevěříš, tak odtah na plaťáku nestojí ranec a je to v klidu (s nastartovaným motorem bych se nebál ani tažení na laně - jde o to jak daleko). Citovat
oddie Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Jde to, ale synchrony dostanou na pr... Dá se to použít v nouzi na dojezd, když ti to rupne cestou, do servisu bych s tím ale takto nejezdil, kór když to u 206 jde vyměnit na ulici. Citovat
hYena Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Tak mě to nabídl kamarád, aby nemusel tahat svoje auto... Ale já to stejně vidím na lano,... Jen mě zajímá, jak to vlastně je. A právě jsem četl, že synchrony dostanou pěkně na prd**.... Díky do čtvrtku bude auto opraveno, objednané lanko od ATE, tak uvidíme snad nebude ještě něco špatného na výměnu.. Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 tak u warana že to jde to vim ,ale u tohodle auta bych se bál:) Citovat
h4wk3y Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 rozjezdy s jednickou na starter ale nejsou zrovnem snem meho (a myslim ze zadneho) auta... Temi razy si myslim, ze dost do tela dostava vsechno.. i rozvodak... Je lepsi sehnat vlek, nebo odtahnout... Citovat
Kloub Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 favorit/felicie to jde i po slepu, párkrát jsem to zkoušel na TD ale tam mě to nešlo vůbec Citovat
hYena Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 No, riskovat to nebudu... Já si zajistím raději odtah lanem Citovat
Demo Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Podivej se na pripojisteni, ktere mas v povinnem ruceni. Zda tam nemas odtah... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 nastartuj na neutral, roztlač nastartovane auto alespon na cca 5km/h a flákni tam jedničku pak už to jde celkem v klidu a s trochou citu samozřejmě :-D. Mě když odešla spojka na fačku tak jsem tak jel domu a pak do servisu, s tim rozdilem že jsem mohl na jedničku startovat, což bych se u nafty bál... :-D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Naucil som sa to s firemnym roomstrom 1.4 tdi A na nom som to vedel uplne perfektne. V normalnych rychlostiach mimo mesta a cez dediny som s tym radil uplne plynulo bez akychkolvek pazvukov. Ale na svojom vlastnom by som to nerobil, lano je vecsia pohoda... Citovat
hYena Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 Hotovo, auto opraveno, spojkové lanko vyměněno... A hurááááá, jde se jezdit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.