lamancha Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Mam DeLonghi Etam, \"full automat\" in přípravu latte a capuccina, zpěněého mléka atd. Je poměrně malý, velká výhoda je že se dá postavit mezi další spotřebiče, protože vše - nádržka na vodu, čistění atd, se vytahuje jen dopředutakže může být u zdi a z druhé strany další věci, je to fakt výhoda. Pak mám ještě Saeco pocitově dělálepší kávu, ale je takový dokulata a zabírá více místa a capčo nebo latečka se dělá hůř, protože si zpěňuješ zvlášt mlěko. Do kapslí bych nešel - cena a málovariant přípravy kávy druhů atd. Nejsem nějaký fajnšmekr, ale občas se sejdou známí a ten cce malé, ten velké, další velké a silné atdatd. Navic DeLonghi umožňuje id ělat ze zrnkové i mleté, takžé mám zrnkovoukofeinovou akdyž ženuše včer chce bez kofeinu ta se jen nasype lžička mleté bezk. do stroje a je to. Citovat
pkr Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Máme rok automat DeLonghi a naprostá spokojenost. Kapsle bych nebral, když přijde nečekaně návštěva a ty sis zrovna nechal nákup novejch na pondělí, maj smůlu. A cena taky špatná. Mě když dojde zrnková, můžu použít i mletou. Když dojde i ta, soused bude mít vždycky spíš normální kafe, než nějaký kapsle. Výběr kafí je dneska velkej, stačí pár vyzkoušet a určitě najdeš takovou, která ti bude vyhovovat. Já mám teď dovezenou přímo z Kuby a je to zas něco jinýho,ale je výborná. Citovat
Berkoff Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Necet jsem vse, ale za me rozhodne automat na zrnkovou kavu, neboli mlejnek, a pressovac. Rozhodne NE chemickym kapslim kde obcas kava ani neni .. Citovat
h4wk3y Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 tak abych nebyl uplne off, tak babicka ma klasicky presovac ETA a docela dobry kafe to dela, ale jelikoz u ni z toho piju kafe skoro jako jediny, tak mam vzdy prvni salek a je to vzdycky studeny, coz me stve(predpokladam, ze dost tepla pohlti prave ten masiv zeleza, do ktereho se dava kava)... Ty profi automaty to udelaji tak, ze je to i v hrnku opravdu horke i v prvni salku? A jinak strejc ma zas neco z tech prvnich rozsirenych na kapsle, myslim pred rokem nebo dvema to byl hit Vanoc, a nejak si ty kapsle plni sam klasickou kavou.... Ale nikdy jsem to u nej nepil, tak nevim, jak to chutna... Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 občas se stane ,když někam jdu a dostanu z nějakýho automatu kafe,moc si nepochutnám:( mám rád kávu,piju tak +- 3-4 denně,a nejvíc si pochutnám když si ji mužu udělat sám,svuj hrnek ,svojí lžičku:) a dělám si tudlentu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Jo Vendi, tuhle piju taky, nebo ještě Jacobs Espresso Zatim nevim jak to dopadne, spiš to vypadá že budu ještě chvíli šetřit, nechci koupit uplně ten nejlevnější automat a pak nadávat [upravil dne 4/12/11 12:49 od Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 tak abych nebyl uplne off, tak babicka ma klasicky presovac ETA a docela dobry kafe to dela, ale jelikoz u ni z toho piju kafe skoro jako jediny, tak mam vzdy prvni salek a je to vzdycky studeny, coz me stve(predpokladam, ze dost tepla pohlti prave ten masiv zeleza, do ktereho se dava kava)... Ty profi automaty to udelaji tak, ze je to i v hrnku opravdu horke i v prvni salku? A jinak strejc ma zas neco z tech prvnich rozsirenych na kapsle, myslim pred rokem nebo dvema to byl hit Vanoc, a nejak si ty kapsle plni sam klasickou kavou.... Ale nikdy jsem to u nej nepil, tak nevim, jak to chutna... Měl by sis vždycky nahřát hrnek, na to je tam \"plotýnka\" nahoře. Ty automaty se na začátku čistí, takže já si dám pod automat hrneček před zapnutím, a on se mi nahřeje tou horkou vodou. Tu vyleju do dřezu a vrátím zpět. Hrněček je tím pádem teplý hned. Citovat
h4wk3y Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 o tom nahrivaci vim, ale u babicky se vypina pres den i televize, protoze na ni svit LEDka a strasne to zere, tudiz presovac se zapne a hned se dela kafe, nez se plotynka nahreje, plus hrnek, tak uz bych byl doma ... Ale diky za zkusenost... Do budoucna, do vlastniho bytu, me automat velmi laka, protoze kvalitni kavu ja rad... (a zadny narazky na 3v1 ) Citovat
Rotorhead Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 ozivim tema :-) ktery z techto dvou by jste si vybrali ? Phillips Saeco Intelia vs. DeLonghi Magnifica S Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Já taky DeLonghi, ale Saeco nebude chyba. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Ahoj taky dám dotaz, ale z druhé cenové kategorie.. Vybírám taky kávovar, ale v nižší cenové relaci než tady řešíte a mám představu klasickou pákovku na mletou kávu (mám svůj mlýnek na zrnkovou kávu) do 3 000Kč max. Vím že to nebude ono, ale snad se něco najde. Rodiče maji automat a super, ale není to ono. Prostě mám chuť si sám namlýt kávu, sám nadávkovat a sám nechat protlačit 30ml vody. Pokud by někdo s těmito levnějšími měl zkušenost nebo o něčem zajimavem věděl budu rád. Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Pákovka za 3000 to bude jen těžko k pití. Občas se dá koupit automat kolem 7-8 tis. ve výprodeji. Pokud tedy sólovku, tak možná nějakou kvalitní použitou. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 tak k pití to bude ale kvalita nebude italská, to vím. Bohužel víc si nemužu dovolit a automat nechci. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 hele, ono to je kolikrat hlavne o tom, z ceho je kafe, a ne z toho, co ti ji vyplivne mam sice saeco royall professional, ale jen diky tomu, ze mi to kamos sehnal asi o 70 procent levnejsi rodiucum jsem koupil nejaky automat tusim za 2000 a jak rikas sami si namelou, mrsknou to tam, a uz to tece, a kdyz maj dobry kafe, tak je to taky dobry Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 tak k pití to bude ale kvalita nebude italská, to vím. Bohužel víc si nemužu dovolit a automat nechci. OK vyzkoušej, já takto vyzkoušel 2. Pít se to nedalo, bylo to pracné. To bych si raději zalil tu rozpustnou Citovat
MirekCC Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Mně s přítelkyní baví dělat kávu s pákovým presovačem . Teď máme Catler ES8012, ale dříve jsme používali od značky Concept. Cena nového se pohybovala okolo 3000 Kč. Funkční byl, jediným nedostatkem bylo, že při extrahování kávy se odkroucela páka, takže to bylo nutné držet, jinak však super coffee Citovat
Marcel00 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 a ma niekto skusenost s tym de longhi ecam 23.450? uvazujem predat ten co mame doma krups plnoautomat a kupit vyssi level. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.