Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, vzhledem k letošní absenci ( narození prcka ) začínám plánovat dovolenou na začátku července 2012. Ale: Byli jsme v Lokvě Rogožnici, Bašce vodě, Pakoštaně, Zatonu, Bolu a zatím bylo nejvyhovující místo v Pakoštaně. Ubytování v mobilheimu s klimou, od vody asi 10metrů. Ideální. Jenže 80eur za den. Byli jsme naposled 4 dospělí a naše 8smi měsíční dcerka. Takže se ubytko podělilo se známýma na půl. Do Pakoštane bych jel klidně zase, ale byl jsem tam dvakrát a hlavně chceme jet pouze rodina, tzn. 2 dospělí, 2,5roční dcerka a 1rok syn a 80 eur je fakt moc. Tak mně napadlo ( vzhledem k tomu, že je tady spousta členů s dětma ) zkusit tipy od ostatních.

Konkrétně....rád bych destinaci jak jsem psal - od Zadaru po Pakoštane. Chci jet v noci, to mám s děckama vyzkoušený. Ráno kolem 6tky tam být a buď jít do jistýho ubytování nebo mít relativně čas na hledání. Tuhle lokalitu uvádím orientačně, vzdálenostně nám vyhovuje, no a až do Splitu se mi moc nechce. Ubytování bych chtěl klasické....pouze vlastní sociálky, jestli to bude mobilheim nebo bungalov, to je mi celkem jedno, 4hvězdičky nepotřebujem a co jsem zatím projel, tak vesměs jsou domácí čistotní. Chtěl bych ale kousek od moře, rozdělení rodiny na dvě části kdy jedna bude např. kolem poledne hlídat děti a druhá bude u moře ( tak to bylo v tom Pakoštane a bylo to super, hlavně ne třeba 500m. Pláž je jedno jestli písková nebo oblázková, hlavně bez ježků.No a cena.....Do 50 eur bych to tak nějak bral.

Těším se a děkuju za tipy :)

Odesláno

Já bych se také přidal, předloni jsme měli vše co by tomuhle vyhovovalo, ale až na Pelješacu a už to na mě není ta dálka. Zpátky to jde to se dá stihnout za 12 hodin ale tam chci přijet za světla, nerad jezím v noci a tak to znamená dva dny a přenocovat na cestě, takže pokud by někdo věděl přesně to co je psáno výš tak bych to bral také, termín konec července až do konce rzpna 14 dní kdykoliv.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak my jedeme nakonec na ten Pelješac jako před rokem. Bylo tam krásně, žádní lidé a hlavně 7 kroků k moři, takže pro děti ideální.

Jen ta cesta je hodně daleko, ale dá se to zvládnout i za jeden den. Snad.

Zpátky jsem to jel za jeden den. Tak teď to zkusím i tam jen to chce brzy ráno vyjet.

http://www.adriatic.hr/cs/chorvatsko-dalmacie-peljesac-luka-dubrava/ubytovani/284

[upravil dne 16/2/12 11:42 od MotoMoto]

[upravil dne 16/2/12 11:46 od MotoMoto]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Neva, něco podobného jsem zažil v Italii na Gargánu. Mnoho schodů ale jinač krásna pohoda a po setmění mnoho romantických zákoutí...

O brele jsem informován a už natěšen,ta nejmenší bude poprvé u moře. Jede 5 aut cca. 24 osob tak jsem zvědav :D:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nevadí vám ked to tam vypadá jak na šutrovni? Ja pri mori mám rád otvorené more.

Jeden krát sme boli v podgore, a bol tam iba úzky pruh otvoreného mora. pekné miesto ale nebolo to ono.

Odesláno

Ano, preto radšej chodíme do Primostenu. Istria je tiez na otvorené more. len je tam drahšie. A Dubrovnik je už moc daleko.

Sú aj na ostrovoch miesta na otvorené more? Lebo vídam odkazy len na stranu na pevninu.

Odesláno

Loni jsme byli na ostrově Pag. Konkrétně v Povljane. Ubytování super - 2+kk, k moři asi 100m. Pro rodiny s dětma ideální. Do Zadaru je to asi 45 km. Ubytování vyšlo asi na 7000,- za 7 dní.

Odesláno

My již několik let jezdíme do Mimice.Je to cca16 km za Omiší a též to tam není špatné.K moří je to pár metrů.Jinak přikládám link,který je i v češtině. www.mimice.net. Pravda ale je ,že nevím jak je to s volným místem,protože si to zamlouvám již v lednu.Kontakty na mobil kdyžtak mám.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, tak zatím to vypadá, že zkusíme Pag....nicméně, nějaké nové skutečnosti a poznatky nikdo nemá? Asi zatím brzo, že? Dovolenou posunujem na srpen páč budem dělat fasádu, tak ať není hoňka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...