Hadra Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Ahoj, vzhledem k letošní absenci ( narození prcka ) začínám plánovat dovolenou na začátku července 2012. Ale: Byli jsme v Lokvě Rogožnici, Bašce vodě, Pakoštaně, Zatonu, Bolu a zatím bylo nejvyhovující místo v Pakoštaně. Ubytování v mobilheimu s klimou, od vody asi 10metrů. Ideální. Jenže 80eur za den. Byli jsme naposled 4 dospělí a naše 8smi měsíční dcerka. Takže se ubytko podělilo se známýma na půl. Do Pakoštane bych jel klidně zase, ale byl jsem tam dvakrát a hlavně chceme jet pouze rodina, tzn. 2 dospělí, 2,5roční dcerka a 1rok syn a 80 eur je fakt moc. Tak mně napadlo ( vzhledem k tomu, že je tady spousta členů s dětma ) zkusit tipy od ostatních. Konkrétně....rád bych destinaci jak jsem psal - od Zadaru po Pakoštane. Chci jet v noci, to mám s děckama vyzkoušený. Ráno kolem 6tky tam být a buď jít do jistýho ubytování nebo mít relativně čas na hledání. Tuhle lokalitu uvádím orientačně, vzdálenostně nám vyhovuje, no a až do Splitu se mi moc nechce. Ubytování bych chtěl klasické....pouze vlastní sociálky, jestli to bude mobilheim nebo bungalov, to je mi celkem jedno, 4hvězdičky nepotřebujem a co jsem zatím projel, tak vesměs jsou domácí čistotní. Chtěl bych ale kousek od moře, rozdělení rodiny na dvě části kdy jedna bude např. kolem poledne hlídat děti a druhá bude u moře ( tak to bylo v tom Pakoštane a bylo to super, hlavně ne třeba 500m. Pláž je jedno jestli písková nebo oblázková, hlavně bez ježků.No a cena.....Do 50 eur bych to tak nějak bral. Těším se a děkuju za tipy Citovat
MotoMoto Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Já bych se také přidal, předloni jsme měli vše co by tomuhle vyhovovalo, ale až na Pelješacu a už to na mě není ta dálka. Zpátky to jde to se dá stihnout za 12 hodin ale tam chci přijet za světla, nerad jezím v noci a tak to znamená dva dny a přenocovat na cestě, takže pokud by někdo věděl přesně to co je psáno výš tak bych to bral také, termín konec července až do konce rzpna 14 dní kdykoliv. Citovat
PACHO Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Skus www.adriatic.hr velmi dobre ceny, vlastne po celej hr. Ja som bol v http://www.adriatic.hr/sk/chorvatsko-dalmacia-trogir-vinisce/ubytovanie/2095 max spokojnosť, no zrejme nic moc s deckami. Citovat
MotoMoto Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Tak my jedeme nakonec na ten Pelješac jako před rokem. Bylo tam krásně, žádní lidé a hlavně 7 kroků k moři, takže pro děti ideální. Jen ta cesta je hodně daleko, ale dá se to zvládnout i za jeden den. Snad. Zpátky jsem to jel za jeden den. Tak teď to zkusím i tam jen to chce brzy ráno vyjet. http://www.adriatic.hr/cs/chorvatsko-dalmacie-peljesac-luka-dubrava/ubytovani/284 [upravil dne 16/2/12 11:42 od MotoMoto] [upravil dne 16/2/12 11:46 od MotoMoto] Citovat
nikol Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 A co Brela? Jsou nějaké zkušenosti? TAdy jedeme na doporučení www.beroullia.com Citovat
elton Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 brela je nádherná, předloni jsme tam byli. Nachodíš se z kopce do kopce. Citovat
nikol Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Neva, něco podobného jsem zažil v Italii na Gargánu. Mnoho schodů ale jinač krásna pohoda a po setmění mnoho romantických zákoutí... O brele jsem informován a už natěšen,ta nejmenší bude poprvé u moře. Jede 5 aut cca. 24 osob tak jsem zvědav :D Citovat
chup Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Nevadí vám ked to tam vypadá jak na šutrovni? Ja pri mori mám rád otvorené more. Jeden krát sme boli v podgore, a bol tam iba úzky pruh otvoreného mora. pekné miesto ale nebolo to ono. Citovat
elton Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Záleží v které části chorvatska jsi, někde je výhled na otevřené moře a někde na ostrovy. Citovat
chup Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Ano, preto radšej chodíme do Primostenu. Istria je tiez na otvorené more. len je tam drahšie. A Dubrovnik je už moc daleko. Sú aj na ostrovoch miesta na otvorené more? Lebo vídam odkazy len na stranu na pevninu. Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Loni jsme byli na ostrově Pag. Konkrétně v Povljane. Ubytování super - 2+kk, k moři asi 100m. Pro rodiny s dětma ideální. Do Zadaru je to asi 45 km. Ubytování vyšlo asi na 7000,- za 7 dní. Citovat
elton Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Sú aj na ostrovoch miesta na otvorené more? Lebo vídam odkazy len na stranu na pevninu. Jsou, musíš jen hledat. Citovat
ozzy1 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 My již několik let jezdíme do Mimice.Je to cca16 km za Omiší a též to tam není špatné.K moří je to pár metrů.Jinak přikládám link,který je i v češtině. www.mimice.net. Pravda ale je ,že nevím jak je to s volným místem,protože si to zamlouvám již v lednu.Kontakty na mobil kdyžtak mám. Citovat
Laďa Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Odstraň tu tečku za odkazem anebo http://www.mimice.net Citovat
ozzy1 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Díky za upozornění.Měl jsem ji dát dál,jelikož jsem to bral jako ukončení věty. Citovat
Hadra Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 Ahoj, tak zatím to vypadá, že zkusíme Pag....nicméně, nějaké nové skutečnosti a poznatky nikdo nemá? Asi zatím brzo, že? Dovolenou posunujem na srpen páč budem dělat fasádu, tak ať není hoňka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.