Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemyslíš to vážně tenhle dotaz že ne ? Jednak to patří spíš do kategorie IT koutek a druhak je to napsané jazykem cikána co má tak 3 třídy základní školy z toho dvě opakoval .......

Odesláno

No tak sry ale tohle fakt neni psano cizincem,cizinec se uci cesky a uci se kde se pise tvrde y a mekke i, kde s a z. Nemuzu za to ze mi takove przneni meho materskeho jazyka leze krkem..

Odesláno

Kua blbne mi to na mobilu a hazi mi to sem muj prispevek 2x

[upravil dne 23/11/11 00:53 od Stibto]

Odesláno
No tak sry ale tohle fakt neni psano cizincem,cizinec se uci cesky a uci se kde se pise tvrde y a mekke i, kde s a z. Nemuzu za to ze mi takove przneni meho materskeho jazyka leze krkem..
stibto sem cizinec a nato že bych se učil český psát tak nato sem starý
Odesláno

off... když už řešíte pravopis Stibto,tak by jsi měl začít psát diakritická znaménka, protože jestli ˇ´° nebo i,y; t,d;h,ch;s,z to přece vyjde úplně nastejno.

Odesláno

John_Ice : chápu Tě, nicméně když někdy přispívám na forum z mobilu a ten českou diakritiku neumí ? .. Jak to mám udělat ? Teď píšu na normálním PC, tak není problém.

Sry teda za OT

Odesláno

...jo to jo,ale když přece někomu poukážu za cbyby, tak ty chyby nesmím sám udělat ....

taky sorry za spam...

jinak je to stále o tom na co ten pc chceš, jestli jako ,,psací stroj,, nebo na hry...ale i jako pc game je to za nesmysl. Je to přesně pro ty lidi,co se s tím nechtěj zabývat a kliknou na košík a maj to doma...jde o pravdu ho postavit o hodně levněji.

Odesláno

zlozit pc do buducna sa neda... da sa zlozit len na aktualne podmienky s vyhliadkou max. do roka...

vyvoj ide sialenym tempom dopredu a dnes sa neda odhadnut vhodny HW vzhladom na SW/hernu narocnost,

ktore vyjdu trebars o cca 2roky...

niesy stary uz na hry ? :aut

Odesláno

Počítač nieje problém vyskladať. Robím to pomerne často a podľa požiadaviek zákazníka. Problém je v tom , ako písal Marcel00, že v výhľadom do budúcna to príliš nejde. Ak si dá niekto požiadavku že chce aby mu na tom šli i o rok najnovšie hry tak je to vabank. Výkony výpočtovej techniky sa zdvojnásobujú každých cca 15 mesiacov a nik nevie povedať čo bude treba o rok. Ak sa do toho všetkého ešte zakomponuje požiadavka značky a nízkej ceny tak už vôbec nie. Renomovaná značka je ako - tak záruka kvality komponentov lebo pri skladačkách ani srnka netuší čo v tom je.

Špičkový počítač na hry je dnes v cenovej relácii 1500 - 1800 €.

Ak si u mňa niekto objednáva počítač tak sa opýtam na hlavný účel použitia a cenový strop. Podľa toho sa dá orientovať a vybrať kompromis. Navyše je momentálne trochu blbá doba na nákup PC lebo sa blížia vianočné ceny a niektorí obchodníci nevedia čo by pýtali za pevné disky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...