Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek! Mam P405MI16 a problem je v tom, že pri vypnutom aute,radia, svetiel,inter.svetiel,....mam odber na baterke asi 150mA. nieje to veľa ale dokže to celkom slušne vyby? akumulator:o Trošku sa do elek. rozumiem, no neviem odkial a ako mam zača?-všetko svieti a ide ako má, no na 100% niesom istý? múže to by? nejaky skrat? alebo zlá kostra? alebo.....? Prosím ako by som mal postupova?? ďakujem

Odesláno

Tak mer odber a postupne odebirej pojistky. Az vyndas tu spravnou, prestane to mit ten odber;) A pak se staci podivat na ten okruh, ke kteremu patri dana pojistka:papa

Odesláno

Neco podobneho delalo na otcove 405 SRi, vzdycky kdyz odpojil baterku, tak odcvaklo nejake relatko. Podle me mu nekdo trosku blbe zapojil eletriku kdyz to bylo na nejake oprave. Staci 4-5 dni nejet s autem a nenastartuje... duvod proc to dela nezname ani ja ani otec

Guest Ludweek
Odesláno
:)) to mi pripomelo jak jsem mel dobre udelany osvetleni kufru :)) kdyz sem otevrel dvere tak zhaslo :) kdyz zavrel tak...ale to je uz asi vsem jasny :) takze mi to taky jednou pekne vypraskalo akumulator...potom jsem to opravil :)
Odesláno

Ahoj.Zkus se podivat na to radio.Zmer odber s nim a pak bez nej.Nikdy bych tomu neveril, ale me se to s tim radiem stalo.Bylo normalne od Sony, ale za par let mi udelalo bordel prave to radio.Neco mi tam odeslo,nejakej jeden modul a bezelo na nejakej druhej.Normalne hralo bez problemu,nic sem nezpozoroval.Kdyz se mi zacala vybijet baterka, koupil sem novou, ale ta se mi za par dni vybila taky.Tak sem ji nabil a vona byla za par dni zase mrtva.Reklamoval sem ji, ael reklamaci zamitli, ze je v poradku.Pak sem zacal patrat a merit a prisel sem prave na odber zpusobenej tim radiem, vklidu vypnuty melo brat 15-20 mA a me bralo 270mA.Tam byl zakopanej pes.Nechal sem ho opravit a pak bylo vsechno v pohode.Snad to bude tohle.No zkus to.Trona

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...