Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

It may be possible to retrofit factory cruise control to the models listed below.

At your own risk.

Petrol Engines

307 XS 1.6 from DAM 9488 with L5 ECU.

307 XSE/XSi 2.0 from DAM 9518 with L5 ECU

Diesel Engines

307 HDi with BOSCH injection system. (2004 MY)

The only part required is the control stalk, which has to be plugged into the COM 2000 Unit.

The new column shroud is optional, as the existing part can be easily adapted without any loss of aesthetics. This will knock $100 of the bill. The engine ECU and BSI have to be configured. This can only be done with the diagnostic computer.

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Všechno je tak, jak se diskuzi v sekci Servis probíralo - co se tam domontuje, cena i komu máš napsat. Jinak jsem pochopil, že trochu záleží na tom, jakej máš ročník auta. Ty první siemensy to prý nezvládaly dobře, ale já mám ročník 10/2002 a už pohoda, jak jsem psal. :cool:

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Nějak se mi nedaří.

Chtěl bych dát tempomat do Partnera nebo alespoň omezovač rychlosti.

Díky

Původně zaslal: milda

Všechno je tak, jak se diskuzi v sekci Servis probíralo - co se tam domontuje, cena i komu máš napsat. Jinak jsem pochopil, že trochu záleží na tom, jakej máš ročník auta. Ty první siemensy to prý nezvládaly dobře, ale já mám ročník 10/2002 a už pohoda, jak jsem psal. :cool:

• O 3 roky později...
Odesláno

Moje autí bylo vyrobeno v září 2004 a bezproblému šel dodělat.Byla to otázka cca.10min.Ohledně tohoto tématu je tady toho plno např:

[upravil dne 25.5.2009 sekaj]

Odesláno
Původně zaslal: marek242

Zdravím všetkých,

bol som so svojim P307SW r.v. 2004, a v servise (PFauto) zistili, že sa nedá namontovať tempomat. Máte nejaké iné skúsenosti?

A tiez ta obrali o 1000sk/33e za pokus, ,ktory sa im nepodaril, ako mna? Skusil by som iny servis. Mna to uz preslo. S PF nemam najlepsiu skusenost.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...