hudy Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 vsak. kdyz jsme prileteli do Kandaharu a jeden American si prohlizel nasi CZ 75 Phantom, tak potom hned bezel na internet a objednaval si ji Citovat
Max 205 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Mě střelný zbraně nic neříkaj neni na tom žádné umění boje, já mam rád bodný a sečný zbraně. je fakt že proti pistoli mam sakra malou šanci,ale když chceš vyhrát nad někym kdo má dýku a ty taky tak to musíš umět ovládat a ne jen natáhnout ruku a bum Citovat
Edison Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Jde o to, že v případě obrany je umění, víra a kde co dalšího na nic. Účelem je odvrátit útok... Jakýmikoli přostředky. V boji o přežití \"účel světí prostředky\". ČZ 85 luger. Citovat
Czedisonek Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Už jste se někdy někdo kdo tady prezentujete ty svoje kanóny dostal do situace která pasuje na pojem \"nutná obrana\" nebo \"krajní nouze\" ???? Jak to dopadlo??? Popište to trošku víc..... Citovat
Kurt Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Max 205: to je v pořádku, někdo dává přednost chladné oceli, jiný zase střelnému prachu. Účel je pak v obou případech stejný - jak správně píše Edison Czedisonek: já tu sice svůj kanón neprezentoval, ale odpovím: NE a doufám, že to tak i zůstane. Citovat
Edison Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Já ano... :-/ No... ke stisknutí nedošlo. Zaplať bůh. Jen jsem útočníkovi kapku zdevastoval obličej. Myslím, že byl extrémě překvapenej. No... účel to splnilo. Vím ale jedno: Když už napadený má zbraň a útočníkovi ji ukáže, musí si být naprosto jistý, že bude střílet. V tom momentě totiž nelze váhat. Lze jen čekat na překročení určité, předem známé hranice. Zkrátka správný postup myšlenek není vytáhnout zbraň a pak přemýšlet \"co teď\", ale obráceně: Nejprve přemýšlet \"co teď\", rozmyslet si použití zbraně a pak teprv ji případně tasit. V případě tasení si už musím být jistý, že jsem schopen ji použít, že ji případně použiji, a že pak ponesu i následky svého jednání, včetně toho, že si ponesu s sebou i vědomí toho, že jsem třeba i zabil. Citovat
Demo Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Czedisonek - Ne a doufám, že nikdy nebudu muset... Edison - souhlas, zbraní se nevyhrožuje... Zbraní se střílí... Citovat
Max 205 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 však já se tu nehádám o tom že když někdo bude mít pistol a já nůž tak jasně vyhaju to je blbost. jen jsem vyjádřil svůj názor o tom že zmáčknout kohoutek umí každý a každá že? ale u mě je to daný spíš tím že jsem 15 let závodně šermoval a dudíš vim že to musíš umět aby jsi dokázal porazit soupeře a silně pochybuju o tom že bych šel někde po Litoměřicích z šavlí co mi vysí v obyáku a chtěl sem se sní bránit však bych v téhle době radši sáhl po pistoli pro svou obranu ale žádnou nemám. Citovat
Edison Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Max 205: však jooo... Je hezké něco umět... A šerm obzvlášť. Já jsem jen psal o účelnosti obrany. Ale to je prostě jiná kategorie. Citovat
Berkoff Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Ja se hlasim k majitelum toho, co u kurtu sleduji na tom stole jen ne tak zaprasenou Citovat
Kurt Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Na svoji obhajobu uvádím, že to není můj stůl, ani vercajk. A zároveň přiznávám, že nějaký ten G by se u mě našel taky. Navíc mne tohle téma inspirovalo k tomu, abych si konečně pořídil i ten teleskop, právě dorazil - 18\" ESP. Citovat
Milan+ Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Zbran nevlastním,ale podílel jsem se pouze častečně na výrobě této. http://www.stream.cz/uservideo/603491-vaskent Citovat
Kurt Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Počítají se všechny, dokonce nemusejí být ani palné. Citovat
Jer250 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Broková kozlice Zbrojovka Brno ZH 101 - výměnné hlavně 2x12 a 12 / 7,57R ( kulobrok ) Dvojka IŽ 12 12/12 Ale je to čistě pro lovecké účely, protože jsem členem spolku Citovat
Kurt Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Česko - Ruské přátelství. Co střílíš, předpokládám, že hlavně pernatou? Citovat
Jer250 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Já střílím všechno beru si brokovnici i na prasečí naháňku - s-ball nebo 8,0 broky - a na blízko lehne, když nemam jistotu nestřílim. Ta kulovnice je dost o hubu, prostřelí to strom, dostřel to má přes 5km ( samozřejmě křivkou ale i tak ) a střílet s tím na nějakou zvěř, která se kreje s vesnicí na horizontu si fakt netroufám Najdou se borci kterým je to jedno, ale ty následky potom nejsou příjemné. Samozřejmě vysokou střílim kulí, ale nepatřím k těm co si pro jeden kus ročně pořídí 5ti ranou kulovnici za 70 000 kč Jinak to ZH je nic moc, je to náchylné k reznutí, občas to vyšle slavu z obou hlavní ( au ) a dost těžce se sundavá hlaveň, když tam chceš dát kulobrok nebo naopak. Ta ruska je dobrá - vůbec nerezne - a to ani když zmokne - a rozebere se cvaknutím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.