Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě střelný zbraně nic neříkaj neni na tom žádné umění boje, já mam rád bodný a sečný zbraně. je fakt že proti pistoli mam sakra malou šanci,ale když chceš vyhrát nad někym kdo má dýku a ty taky tak to musíš umět ovládat a ne jen natáhnout ruku a bum :D

Odesláno

Jde o to, že v případě obrany je umění, víra a kde co dalšího na nic. Účelem je odvrátit útok... Jakýmikoli přostředky. V boji o přežití \"účel světí prostředky\".

ČZ 85 luger.

Odesláno

Už jste se někdy někdo kdo tady prezentujete ty svoje kanóny dostal do situace která pasuje na pojem \"nutná obrana\" nebo \"krajní nouze\" ????

Jak to dopadlo???

Popište to trošku víc.....

Odesláno

Max 205: to je v pořádku, někdo dává přednost chladné oceli, jiný zase střelnému prachu. Účel je pak v obou případech stejný - jak správně píše Edison

Czedisonek: já tu sice svůj kanón neprezentoval, ale odpovím: NE a doufám, že to tak i zůstane.

Odesláno

Já ano... :-/ No... ke stisknutí nedošlo. Zaplať bůh. Jen jsem útočníkovi kapku zdevastoval obličej. Myslím, že byl extrémě překvapenej. No... účel to splnilo. Vím ale jedno: Když už napadený má zbraň a útočníkovi ji ukáže, musí si být naprosto jistý, že bude střílet. V tom momentě totiž nelze váhat. Lze jen čekat na překročení určité, předem známé hranice. Zkrátka správný postup myšlenek není vytáhnout zbraň a pak přemýšlet \"co teď\", ale obráceně: Nejprve přemýšlet \"co teď\", rozmyslet si použití zbraně a pak teprv ji případně tasit. V případě tasení si už musím být jistý, že jsem schopen ji použít, že ji případně použiji, a že pak ponesu i následky svého jednání, včetně toho, že si ponesu s sebou i vědomí toho, že jsem třeba i zabil.

Odesláno

však já se tu nehádám o tom že když někdo bude mít pistol a já nůž tak jasně vyhaju to je blbost. jen jsem vyjádřil svůj názor o tom že zmáčknout kohoutek umí každý a každá že? ale u mě je to daný spíš tím že jsem 15 let závodně šermoval a dudíš vim že to musíš umět aby jsi dokázal porazit soupeře a silně pochybuju o tom že bych šel někde po Litoměřicích z šavlí co mi vysí v obyáku :D a chtěl sem se sní bránit :D však bych v téhle době radši sáhl po pistoli pro svou obranu ale žádnou nemám.

Odesláno

Na svoji obhajobu uvádím, že to není můj stůl, ani vercajk. :) A zároveň přiznávám, že nějaký ten G by se u mě našel taky. ;)

Navíc mne tohle téma inspirovalo k tomu, abych si konečně pořídil i ten teleskop, právě dorazil - 18\" ESP.

Odesláno

Broková kozlice Zbrojovka Brno ZH 101 - výměnné hlavně 2x12 a 12 / 7,57R ( kulobrok )

Dvojka IŽ 12 12/12

Ale je to čistě pro lovecké účely, protože jsem členem spolku :)

Odesláno

Já střílím všechno :) beru si brokovnici i na prasečí naháňku - s-ball nebo 8,0 broky - a na blízko lehne, když nemam jistotu nestřílim. Ta kulovnice je dost o hubu, prostřelí to strom, dostřel to má přes 5km ( samozřejmě křivkou ale i tak ) a střílet s tím na nějakou zvěř, která se kreje s vesnicí na horizontu si fakt netroufám :) Najdou se borci kterým je to jedno, ale ty následky potom nejsou příjemné. Samozřejmě vysokou střílim kulí, ale nepatřím k těm co si pro jeden kus ročně pořídí 5ti ranou kulovnici za 70 000 kč :D

Jinak to ZH je nic moc, je to náchylné k reznutí, občas to vyšle slavu z obou hlavní ( au ) a dost těžce se sundavá hlaveň, když tam chceš dát kulobrok nebo naopak.

Ta ruska je dobrá - vůbec nerezne - a to ani když zmokne - a rozebere se cvaknutím :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...