Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych už vyměnit střední díl výfuku a sice co nejlevněji. Zajímalo by mě

a) kde sehnat levný díl v okolí Prahy

b) jaká je s tím spojená práce a vybavení, jestli se tam něco svařuje nebo tak :) - čili bych to chtěl udělat sám nebo s pomocí zručnějších známých

Díky za všechny rady

Odesláno

Já byl celkem spokojenej se Spei servisem, protože jsem od nich dostal dva koncový tlumiče na GII i s prací za solidní prachy bez papíru (s papírem o cca 1000 víc). Jinak po Praze a okolo prodává i montuje výfuky dost lidí.

Pkoud to budeš dělat sám, tak ti budou stačit obyčejný plochý klíče, WD spray a flexa nebo plátek pilky, abys sundal ten starej kus.

Odesláno

ano ano, rychloservis SPEI . můžu jen doporučit. Pokud bys to dělal sám, tak není taky problém.jak píše Dundee, pilku a plochý klíče.Při koupi si ale nezapomeň koupit ty objímky a šrouby, protože se dost často ukroutí při demontáži.:papa

Odesláno

Jenže Spei neprodává žádné levné výfuky, ale Walker, což sice kvalitou jde, ale cena je standard, nicméně od nich taky odebíráme, protože to aspoň pasuje¨.

Odesláno

hlavne dobra je montazni jama nebo zvedak, lezet pod tim na zemi neni nic moc extra teda, ta 406ka je hodne nizka a musis hodne vysponovat hever aby ses pod to dostal, necim to auto taky dobre podlozit, aby ti to z toho heveru nespadlo na tebe, az budes bojovat se zrezlou spojkou, je to vopruz jel bych s tim do servisu radsi.Za ten cas co pod tim stravis si v praci vydelas na ten servis ;)

Odesláno
Napsán autorem Rebik

Jenže Spei neprodává žádné levné výfuky, ale Walker, což sice kvalitou jde, ale cena je standard, nicméně od nich taky odebíráme, protože to aspoň pasuje¨.

Otazka trochu mimo misu.Na kolik by u vas i spraci prisla vymena zadni casti vyfuku (asi ten Walker) na Opel Astra 1,4 16V r.v. 2002? Diky za pripadnou odpoved.

Odesláno

Ve Spei servisu (Na Vzhlídce) jsem už dvakrát měnil střední i zadní díl. Bez obědnání a hned. S výfuky jsem byl spokojen. Proto jsem si tam nechal dát dohromady i brzdy. Maximální NEspokojenost. To, že ruční brzda nezabírala ani na desátý zub je prkotina. Nejvíc mě na......, když mi z obou předních brzdičů ulomili odvzdušňovací šrouby. Takže bacha na ně. Je tam nějaký prase! Možná už ho vzhodili!? Na to jsem ale přišel až po roce když jsem to dal na opravu k Papouškovi (P-6).

Odesláno

Ono menit vyfuck, pokud mas zvedak, je pomerne sranda... myslim, ze by to zvladl i cvicenej simpanz (to by mu ale museli ve kvelbu prodat spravny vyfuck). Tak takhle mi klepne pri startu jenom proto, ze ta trubka je z neceho jinyho. No, ale muzu si zä to sam.

Jinak, brzdy - to je kapitola sama pro sebe a zalomeny odvzdusnovaky na prednich brzdicich - no fuj!

MMCH: jak ti tehda vymenili brzdovku ??

Odesláno

Díky za rady, vyřešil jsem to následovně:

Zajel jsem do SPEI na Nádražní (Praha5) naproti McDonaldu a tam mi to udělali za 5000,- . Byla v tom zahrnutá i \"kuželka\" u přední části výfuku, uchycení zadního výfuku, svaření přední a střední části a další drobnosti (Předtím jsem se asi zapomněl pochlubit, že jsem celý výfuk trochu zohýbal o pařez :cool: ) No doma bych to zkrátka nezvlád :) . Mechanik to měl hotový za hodinu, takže jsem byl v podstatě spokojený. Akorát ta cena je spíš vyšší - výměna výfuku i s prací by mě přišla na 4000

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...