Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nezávislé topení - nefunguje...

Recommended Posts

Odesláno

No ved aj preto som nastavil na ráno zapínanie prihrievač 17 min pred štartovaním.

Manželka vozí decká do školky a potom ide do roboty cca 4km,tak aby

sa jej aspon stihlo auto vyhriať.

Predtým chodila R EspaceII a ten sa nestihol ani len poriadne rozmraziť

Tak nech si dievča užije trošku toho teplúúčka....

Odesláno

No jo ale za 17 minut se to u mě nijak neprojeví. Půl hodiny a je trochu teplý vzduch co to fouká do kabiny, ale jen trošíčku.

Odesláno

Už som písal aj v inom vlákne , ja nemám plnohodnotné nezávislé kúrenie s fúkaním do kabíny.

Ja mám len hodinky Eberspacher na spustenie prihrievača.Tzn.že mne nahrieva tých 17 min pred štartovaním len vodu .

Po naštartovaní sa ručička teoloty pohne o pol dielika ,fúka tiež len taký trošku teplý vzduch ,ktorý ale napr.postačuje na rozmrazenie ľahkej námrazy na prednom okne ,ktorá sa dá za cca 5 min od naštartovania zotrieť stieračom.

Ale čo je hlavné ,nábeh teploty vody pri jazde je oveľa, oveľa rýchlejší a o mnoho skôr začína naplno kúriť ,keď to porovnám zo 407 bez prihrievača.

Zatiaľ to len skúšam ,postačuje to takto do mrazu -6 st...

uvidíme pri silnejších mrazoch.

Odesláno

ano tak to mas potom pravdu, ja tiez ked odpojim vykurovanie kabiny tak sa to ohreje podstatne rychlejsie co je logicke.

ja to mam urobene este aj tak ze pocas jazdy si ho viem zapnut kedy ja chcem, to znamena ze aj keby RJ motora chcela tak sa weba nezapene (vtedy je vyradena funkcia kurenia kabiny bo ide aut. klima)... rucne zapinanie jazdy a vyradenie funkcie ako aut. prihrievaca je vyhodne napriklad pri kratkej jazde alebo pri preparkovavani vozidla a pod...

Odesláno

ahoj, mě to našlo nejblíž :

PETR HUSKA

Nemanická 437/5

37010 České Budějovice 3

Tel: (387) 221 595

podle mapy je to v areálu Řempo

Další jsou nejblíž v Sezimáku. Snad ti to pomůže :papa

Odesláno
no ved vravi ze ziadny nieje a ty mu posles prazdny link :D...

Mne to na tom linku vyhadzuje zoznam servisných stredísk v jeho okolí :), a najbližšie je ten PETR HUSKA vzdialená len 9,5km od Boršov nad Vltavou :papa.

Odesláno

Tak jsem dojel k tomu člobrdovi co v Budějovicích opravuje Webasto,on mi autíko připojil na počítač a za hodinku jsem měl smazané závady a TOPÍM !!! To vše za mrzkých 500.- !!!Jóóó kdyby takhle šlo i to ostatní :-). Takže děkuji za rady už je té mojí v autě teplo :-)

Jarmyl : Koukám že jsi krajan,odkuď to jsi a jak vypadá Tvoje kára? To že bych Tě rád někdy probliknul až Tě potkám :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...