Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vospolok,

nakoľko pocestujem v utorok do Prahy mam na Vás taku malu prosbu - potrebujem sa dostat bez komplikácií, zápch, pripadne co najrýchlejsie na adresu Praha 8, Prosecká 26 - viete mi v google map, prípadne v inom mapovom serveri naznačit najlepsiu trasu a vlozit to tu ako obrázok? - príjazd od Brna po D1

P.S. nerád by som sa v Prahe stratil :D

Odesláno

neuviedol si cas kedy v prahe budes co je dost zasadny udaj.

ja ked som bol v prahe zasadne som sa drzal tejto znacky

150px-Dopravn%C3%A1_zna%C4%8Dka_IP1.svg.png

mestskeho okruhu a pri najblizsej pozicii som na danu ulicu podla potreby opustil okruh.

urcite sa tu vsak ozvu domaci prazaci a poradia najlepsie, vseobecne vsak plati ze do ciela prides tak ci tak +/-10~20 minutovym zdrzanim, takze nevidim to tak zle s tou Prahou...

v prahe sa stratit da ako v kazdom inom meste, ale ked mas GPS tak je to pohoda a ten mestsky okruh ta z mesta vzdy vyvedie... a mozes zacat odznova :D

Odesláno
Zdravim vospolok,

nakoľko pocestujem v utorok do Prahy mam na Vás taku malu prosbu - potrebujem sa dostat bez komplikácií, zápch, pripadne co najrýchlejsie na adresu Praha 8, Prosecká 26 - viete mi v google map, prípadne v inom mapovom serveri naznačit najlepsiu trasu a vlozit to tu ako obrázok? - príjazd od Brna po D1

P.S. nerád by som sa v Prahe stratil :D

Tak nevím, od kud pojedeš, ale předpokládám, že z hlavního tankodromu. Taky záleží na tom, kdy tam pojedeš a jaký máš orientační nesmysl.

Po D1 kromě časů, kdy je zacpaná průmyslová :D je pro člověka, který Prahu vůbec nezná asi nejvýhodnější z D1 uhnout už na Říčany a dál pokračovat po (2) až se z ní stane Kbelská, tak uhnout teprve na Prosek (Proseckou) a seš na místě.

Tohle je vlastně téměř pořád po jedné silnici. Samozřemě já bych jel v závislosti na denní době a tom, jak by se mi zdálo, že se plněj ulice. Asi přes milion křižovatek a lokálních zkratek :D

Bez toho se většinu dne někde zasekáš, protože dopravu našem krásném hlavním městě poslední roky dementi tak zklidňujou, že je snad uplně klidná a nehybná.

Odesláno

o 11:00 mam byt na tej adrese, takze kade to je najmenej upchate?

trasa mi najrychlejsie vychádza Čadca-Brno-Praha, cez hradec kralove mi to ukazuje o jednu hodinu dlhsiu trasu. odchod z domu o piatej ráno

[upravil dne 13.11.2011 21:47 od ujomarian]

post-16464-14109620681454_thumb.jpg

Odesláno

hm tak to mas v pohode , d1 u prahy v tuhle dobu ok, az vjedes do prahy drz se smer teplice celou dobu dokud te to nepovede do prudkeho dlouheho kopce a na jeho vrchu mines poleve strane papol cerpaci stanici-je modrobila a to znamena hned na prvnim sjezdu sjet a na kruhaci prvni exit a furt rovne pres semafory furt rovne az pojedes uuuplne dolu z kopce ,po prave strene budes mit cerpacku avanti -je zluta a za ni zahni doleva ajsi na miste.

Odesláno

Ja osobne vzdy ked zavitam do Prahy, tak necham auto na parkovisku pred hotelom Opatov a odtial frcim po Prahe metrom. Rychly sposob, som hned na vypadovke, ziadne zapchy a nervacenie, proste pohodicka :)

Odesláno
Pockaj, to o 5 tej rano vyrazas aby si bol o 11 tej tam ? 6 hodin cesty na niečo málo cez 200 km ???? Za so neprehanaj, tamto máš tak za 2 az 2,5 hod max zvládnuté. Inak súhlas s Qckom :) Metro je v Prahe ovela rychlejsie a menej stresujucejsie nez auto :)
Odesláno
Jaj, nevsimol som si tu Cadcu, tak sa ospravedlnujem ... Preco by som neprehanal ? S Trnavy sme tam sli cez 400 km, aj so zastavkou na obed v MC donalde po ceste na dialnici nam to trvalo 4 hodky :) Tiez sme sli myslim do prahy 8 ...
Odesláno
Nevím, jak na D1, ale třeba u nás je dneska mlha jako prase a pod nulou, čili bych tu maximálku neviděl na 130km/h. To bude taky potřeba zohlednit.
Odesláno
[quote name="Lubk0" post="1073382" timestamp="1353536499"]Jaj, nevsimol som si tu Cadcu, tak sa ospravedlnujem ... Preco by som neprehanal ? S Trnavy sme tam sli cez 400 km, aj so zastavkou na obed v MC donalde po ceste na dialnici nam to trvalo 4 hodky :) Tiez sme sli myslim do prahy 8 ...[/quote] 400km za 4 hodky to suhlasim, ale nie ako si vyssie pisal ze 2 - 2,5 ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...