Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak taky mi to bohužel nesvítí :( ..vyměnil jsem ty puvodni ledky za led pasky a před dokončením vše fungovalo vždy jsem v pruběhu zkoušel na baterku a fakčilo svitilo, ale na koncu jsem je připajel na ty zapojovaci konektory origo a včil nesvitim, nevim proč polaritu mám správně. zahada :D

Odesláno

tak u me se stale taky nic nezmenilo netusim kde je problem asi budu muset vyhledat autoelektrikare aby se mi na to podival

Bronak: muzes nejak vic popsat jak je pripadne sestelovat rucne pomoci toho motorku? moc sem to nepochopil :) dekuji

Odesláno

jasně, co se týče toho štelování tak do stran ( do leba a do prava ) jde každé světlo zvlášt seřídit, pomocí toho šestihranu. Jinak výška každého zvlášt seřídit nejde. Musíš rozdělat světla. Takže náklon světel na ovladači dej do bodu 0 to je na aby světla svítili co nejvíš aby noslnovali proti jedoucí, doporučuji si nakreslit čáry na vrata. Potom rozdělej každé světlo zvlášt. Dva šroubky a cca 5 cvočku odcvakej, odpoj kroužky je tam zásuvka na rozpojení venvitř světel. poté vyndej motorej pootoš s ním a vysad ho z domečku, bude ti držet už jenom na takové bíle kuličce která jke v drážce, jde z ní vycvaknout. Když máš motorek v ruce jde s tou bílou kuličkou na konci točit do leva či doprava, pro světlo to znamená nahoru a dolů. Musíš si to vyzkoušet nebude to asi stejná. Já to měl napřáklad od úplného zašroubouvání asi 4 a půl otoček té kuličky myslím. Potom slož dej na auto a rosvit. Takhle to opakuj až do zblbnutí nebo do doby než to nebude v rovině a stejnosměrně s ruhým světlem. Čára lomu může být křivá ( čínské čočky )proto se vždy soustřed na ohnisko světla nejjasnější místo na vratech tam je ohnisko a to svítí. Návod jak daleko postavit auto od vvrat a kam by ohnisko mělo svítit najdeš zde http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=189 sám sem to podle něho dělal měřil jsem to opravdu pečlivě a na STk neměli k nastavení světel nejmenší vítku. Krom toho že to ted svítí opravdu parádně. PS: ještě doporučuji já jsem si nechal na světlech udělat takové zásuvky je to zásuvka o 9 pinech takže když chci vyndat světlo rozpojím jednu rychlo zásuvku a světlo jde ven. Na té zásuvce mám nějaké kabely zdvojené abych to pojistil. UŠETŘÍ TO hodně času a halvně nervy.

[upravil dne 3/12/11 21:15 od Bronak]

Odesláno

Bronak: dekuji za vyčerpávající odpověď

tak dnesni navsteva u autoelektrikare prinesla jen dalsi zamotani situace..protoze mi rekl ze vsude je proud..takze uz vubec nevim kde je zakopanej pes...koupim si zkousecku koukal sem ze moc drahy nejsou a o vikendu jeste zkusim primo kabliky co jdou na krouzky..

Odesláno

tak sme to promerili..a zjistili jsme ze u krouzku jde na nulak v jedny spojce faze a nejsme schopny na to prijit proc a tudiz jdou do krouzku dve faze a neni tam zem

Odesláno

ja tomu moc nerozumim ale kdyz sme dali zkousecku na drat ktery sel do krouzku tak se rozsvitil a ten co vychazel ven tak nesvitil coz je spravne ne? no a ten co se pripojoval na ten drat u kteryho se zkousecka nerozsvitila tak ten svitil takze v nem proud a potkavali se tak dva protiklady...kdyz sme to pichli na vyzkouseni z tech krouzku pak rovnou na - na baterce tak to krasne svitilo :(

Odesláno

mam tuhle zkoušečku polaritou to není ta nepomohla..

jestli to dobre chapu..tak do krouzku mi šlo plus a minus z nich vychazelo ale setkávalo se ve spojce zase s plusem..protoze jak sem psal kdyz sme ten - pripojili na - na baterce tak uz to svitilo jak melo

[upravil dne 11/12/11 17:42 od PouLa]

[upravil dne 11/12/11 17:42 od PouLa]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdarec, chtěl jsem se zeptat jak vám u toho svíti dálkový??? Sešteloval jsem potkávací a svítí uplně super a neoslnuji, jenže když dám dálkový tak jakdyby beze změny intenzity světla, prostě jakokdybych jel stále na ty potkávací a dáljkový svítí jak kdyby někam do nebe nebo nevim kam. Co s tím mám dělat???? Dá se to nějak zvlášt seštelovat ???

Odesláno

jen mas to upraveny aby svitili jak dalkovy tak potkavaci? bez toho se prepinaj mezi sebou a vypada to skoro stejne..

a pokud to mas zapojeny na oboje..tak samostatne je neseridis..stelujou se obe nastejno..posledni dobou se v nich hrabu furt kvuli krouzkum a serizeni me taky ceka..

Odesláno
jen mas to upraveny aby svitili jak dalkovy tak potkavaci? bez toho se prepinaj mezi sebou a vypada to skoro stejne..

a pokud to mas zapojeny na oboje..tak samostatne je neseridis..stelujou se obe nastejno..posledni dobou se v nich hrabu furt kvuli krouzkum a serizeni me taky ceka..

mě to sviti oboje zaroveň, ... takže na ho\"v\"no.. nepořešim s tim nic že. no já ještě něco vyzkoušim, a pak dám vědět jak jsem dopadl :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Panove me problemy s krouzky stale neprestali a tak kdyz se oteplilo jsem svetla rozebral..chtel bych se zeptat takto vypadají dráty uvnitř světla (primo krouzky) foto1 kdyz vyndam zarovky tak cerny je + a modry je - .. pokud však vložím žárovku tak se mi z obou drátů stane + ... a tak se chci zeptat zda-li se má stát z obou plus a nebo je tam někde nějakej průšvih..protoze pak mi z celych tech krouzku nekam zmizi - a nema to kde chytat kostru

zacinam byt lehce nervni pac autoelektrikarovi se to delat nechce a ja tam nic najit nemuzu tak uz jen snad toto..

diky za jakoukoliv reakci

• O 3 týdny později...
Odesláno

Je tu nekdo kdo vi, k cemu je tam to reseni pres rele na baterku u techto svetel? zkousel jsem - dat na - co jde do parkovacky a sviti to uz normalne..ale nevim jen proc tam jsou ty kabely co jdou na to rele a baterku.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim lidi, chtel bych se zeptat ohledne prepojeni svetel u P206 z H4 na nove H7/H7. Mam ted svetla na H4 a chtel bych koupit ty novejsi u Autokelly od TYC ale jsou uz na delene zarovky H7/H7. Nasel jsem redukci na internetu, ale nevim jestli to staci. Zajimalo by me jestli nevite co a jak. Cetl jsem tady na foru ze je potreba dodelat relatka nebo dokonce menit packu ovladani,ale to se mi zrovna nezda. Diky moc za rady.

Odesláno
Zdravim lidi, chtel bych se zeptat ohledne prepojeni svetel u P206 z H4 na nove H7/H7. Mam ted svetla na H4 a chtel bych koupit ty novejsi u Autokelly od TYC ale jsou uz na delene zarovky H7/H7. Nasel jsem redukci na internetu, ale nevim jestli to staci. Zajimalo by me jestli nevite co a jak. Cetl jsem tady na foru ze je potreba dodelat relatka nebo dokonce menit packu ovladani,ale to se mi zrovna nezda. Diky moc za rady.

Jak pise koblih, sviti to nicmoc :(

za druhe.. mas Mux? pokud ano, staci, aktivovat na diag H7 svetla a jen nasadit redukce na puvodni konektory H4 ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...