Přejít na obsah

JakubS47

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Vše od uživatele JakubS47

  1. Nedávno jsem měl takový problém: při rozjezdu z křižovatky mi auto chcíplo, tak jsem ho znovu nahodil a při řazeni stupně č.1 se ozvalo lupnutí od motoru. Řadící páka byla poté uplně volná (jako vyhozena z konzole). Naštěstí šlo zařadit aspoň na 1 tak jsem pomalu dojel na parkoviště a začalo hledání závady. Po nějaké době hledání jsem zjistil, že jedno táhlo uchycené výše na převodovce je uvolňené a spadlé (na druhém konci zustalo uchyceno v čepu konzole) , tak jsem ho zdvihl nasadil na druhý konec uchycený na převodovce a přychytil pomoci elektrikářské stahovačky. Řekl jsem si že je problém vyřešen a tak jsem šel opět vyzkoušet zařadit, bohužel ale vůle řazení zůstala a při řazení zpátečky byl nastaven stále stupeň číslo 5, prostě zpatečku ne a neřadit. Druhý den jsem vyzkoušel zařadit zpatečku ručně pomocí táhla přímo na převodovce a podařilo se. Ale problém stále trval při vyřazení opět nešlo zpatečku zařadit pořád stupeň 5. Tak už jsem nevěděl co a jak a šel se poptat na náhradní díly, všude v náhradách mi bylo řečeno, že takové díly se nedají sehnat (táhla čepy na převodovce) a odkazovali pouze na org. servis Peugeot, nedalo mi to a tal jsem se zašel zeptat přímo tam, po sdělení ceny pouze táhla jsem poděkoval a šel pryč - mazec!! Nedalo mi to a začal jsem se v tom zase rýpat sám - naštěstí se dobrá věc podařila a problém se podařilo vyřešit (opravdu muzu potvrdit ze nekdy na mm opravdu zalezi) místo elektrikářské pásky se do vrtaného otvoru v čepu a objímky táhla strčil šroub široký 6mm a na druhé straně přichytil pomocí samosvorné matky - no a řazení bylo opět bez vůle a zpátečka šla krásně plynule zařadit. Oprava v ceně 2 kč.
  2. JakubS47

    206 DEPO angel eyes

    Jak pise koblih, sviti to nicmoc za druhe.. mas Mux? pokud ano, staci, aktivovat na diag H7 svetla a jen nasadit redukce na puvodni konektory H4 No jestli mam MUX to nevim - o co vubec jde? Tak ted uz teda nevim, chtel jsem si koupit angles ale po tom co jsem si tady vsechno precetl jsem si to rozmyslel a rekl jsem si ze si radeji koupim ty org. novejsi a cirejsi svetlomety namisto tech starsich, ale kdyz maji i ty svitit na pic.. tak uz fakt nevim. Chtel jsem tyto: http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoIHPlx7wbGBM9iMoX+ETPgYTKLu/iLe3GAtWpDpC7HCyhg5DoHZNqi6ObripIk//BTYZ9al9Et3QN1NIYaFOtNv49wHKUumaD2CJxhX3b9kmPX+DtTaskN4+44tScO4EawVpkwmTVR9+cISq+PK4YoLlrJKGbEPT1Io24M7IW1p1ppf2hWLzRk4kxaz7+jlVMNI1NjzgdC7ZllkKMvGad8yk1EFmXtL0X542AJUFvsTKSuCwBQO8MCa6NOoFbpTiM6riCGKpRMwYqRIHz+sCwYBl547ioJFpBJMTw//joFkX5wMNtvs8C09XF7rWW6Iqt4MVCWuvaHyezeV32ppNeiQ redukce tyto: http://www.mdtuning.cz/index.php/component/index.php?page=shop.product_details&category_id=403&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3432&option=com_virtuemart&Itemid=1
  3. JakubS47

    206 DEPO angel eyes

    Zdravim lidi, chtel bych se zeptat ohledne prepojeni svetel u P206 z H4 na nove H7/H7. Mam ted svetla na H4 a chtel bych koupit ty novejsi u Autokelly od TYC ale jsou uz na delene zarovky H7/H7. Nasel jsem redukci na internetu, ale nevim jestli to staci. Zajimalo by me jestli nevite co a jak. Cetl jsem tady na foru ze je potreba dodelat relatka nebo dokonce menit packu ovladani,ale to se mi zrovna nezda. Diky moc za rady.
  4. JakubS47

    Zvuk po vymene kosti u P206

    Opraveno, vymenena prava poloosa. Asi vadne lozisko ktere se nachazi mezi kloubem kola a tisicihranem v prevodovce.
  5. Mel jsem ten samy problem na miste pri vytoceni kol do plneho rejdu doslo k lupnuti u tlumice, bylo to horni ulozeni. Vymenil jsem hned obe dve ulozeni a oprava vysla myslim na 800Kc.
  6. Zdravim lidi, chtel bych se zeptat ohledne teto veci: vymenil jsem u sveho Peugeotu 206 1.4i stabilizacni tycky (kosti) a od te doby se mi pri zataceni do prave strany vzdy ozyva od strany ridice chrastivy zvuk presneji - jakoby by drel kov o kov. Pred vymenou kosti bylo vse O.K. po vymene tato zavada. Uz mi bylo receno ze to muze byt prava poloosa, ale me to pripada jako by vzdycky pri zataceni leve kolo nebo jeho cast o neco drhla. Diky vsem za mozne tipy.
×
×
  • Vytvořit...