Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lexus IS200 vs. Alfa Romeo 147 vs. Mitsubishi FTO

Recommended Posts

Odesláno

To jak delal, co delal, ci dela, to ja uz nevim :D To se treba pytat Y2K :P

Taky tu jde videt, ze alkoholici sou nejvetsi uchylove ... :D

Odesláno

Uz jak sem videl, kdo sem dal posledni koment, sem se bal :D Ale nakonec to dobre dopadlo :D

Odesláno

Vzdyt v tom kluve si nebyl sam :D Tak tuhle štafetu prenechaj nekemu s klubu :) Mam takovej pocit, ze nam to tady zachvili zamknou :D

Odesláno
Už dávno nejsem agresor:aut

Začínám pomalu fotrovatět :D:aut

No jo, Agresoři:D, nějak jste rychle zanikly:P. Lopaty jedou dál:D

Odesláno
Lubko, neboj, já se už krotím, nechám místo někomu mladšímu (Lubkovi):D:D
Si dostal přes prsty od Přemi a Nanjui, co?:aut
Odesláno

Eltone, Ty aby sis nerejpl, co?;):D:P

Punkac, vím že jsem to přepískl, proto než něco napíšu tak musím hodně přemýšlet co vůbec píšu:aut

Odesláno

Hej vy jste hnusní.....takhle mi zgyzdit diskuzi :D :D nic ve zlém.......musel jsem to napsat.

Fakt k tématu... Nakonec asi jen tak měnit nebudu, mám normálně nehorázně moc nabídek, nejen kupní, ale i na výměny. Až budu mít více, dodám info.. :papa do té doby to tu moc nespamujte blbostma, jo?

Odesláno

Už to čtu docela dlouho a celkem se držím ikdyž slyším jak to auto nesmyslně pomlouváš, ale po shlédnutí Tvého inzerátu http://www.sportovnivozy.cz/22785-peugeot-206 už musim něco napsat:

1. auto nemá 90Kw to je nesmysl! Na grafu z brzdy bylo cca 80Kw

2. když sem Ti ho prodával mělo najeto asi 198 tis, tos celou dobu jezdil na zpátečku, že ted deklaruješ 154tis. ???

3. když si koupíš 11 let staré auto, které má natočeno skoro 200tis km, tak si nestěžuj že Ti někde praskla žárovička, to auto u mě bez problému jezdilo x-let nechápu co s nim vyvádíš, tohle nebude autem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...