lamancha Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Už se to tady asi někde promílalo..., dohadovali jsme se jestli Pažouti mají různou kvalitativní úroveň součástek pro různé země určení - jako to je třeba u Colaloky a pracích prášků.... Co si myslíte - či prodejci - o tom víte? Citovat
punkac Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 pažouti nevím, ale u škodovky je to zcela běžné. Auto má třeba větší škvíry mezi dveřmi a kastlí a dostane štempl \"prodej pouze v ČR\" Citovat
Kloub Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 v prácí jsem dělával obytné boudy a co bylo určeno pro německo tak to muselo být vše na úrovni a co se vyváželo do ruska, madarska a rumunska tak to bylo fuk. i hnusné laky pouštěli do prodeje a u aut to bude podobné...... Citovat
Návštěvník Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 V létě jsem byl díky jednomu prodejci škodovek na dni otevřených dveří pro odbornou veřejnost. Tam se na to novináři ptali při nějaký přednášce. Ten ředitel oddělení kvality řikal že se nikdy nedostane do prodeje auto řekněme druhý jakosti. Funguje to zhruba tak že každá operace na autě je několikrát kontrolována a tak se jim daří veliký procento (tady nevím kolik) vad odhalit a napravit hned ve výrobě. Tvrdě kontrolují i dodavatelské firmy a jsou schopni namátkou vybrat (a vybírají) díl z kamionu a když je špatný, tak hned vracejí celý kamion dodavateli bez dalších dohadů Citovat
punkac Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 jelikož v automotive dělám a právě na odd kvality, tak ti kirkizi můžu řící, že bohužel nemáš pravdu. Opravdu jsou materiály druhé jakosti a dejme tomu auta druhé jakosti. Nemyslím, že by tam byly povolený šrouby neo něco jiného, ale o těch spárách co jsem psal výše je to pravda. V roce 2001 jsem toho byl svědkem. Dneska dělám s rourama navejfuky z nerezu a je to nemlich to samé. Citovat
lamancha Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 takže kdyby si jeden mohl vybrat, tak je lepší koupit i pažouta raději v Německu než v ČR nebo Polsku:aut Citovat
Návštěvník Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Musím ti věřit. Já v tom nedělám a taky chápu že nebude někdo vykládat že prodávaj zmetky. Takhle jsem to slyšel v Škodovce a nějakou chvilku jsem dělal ve Futaba Czech, která dělá plechy pro TPCA. Tam teda 100% nikdo nerozděloval na nižší a vyšší kvalitu. Tam stačilo, aby dělňas měl pochyby a hned volal kvalitáře a zastvil výrobu ti výrobek dali do forem a vidělo se hned. Když někomu spadl výrobek na zem, hned ho musel nastříkat červenym sprejem a vyhodit do kontajnéru (nikdo mu neřekl půl slova, ba naopak furt nás nabádali ke kvalitní výrobě) Každej výrobek pracovník podepsal, každá paleta měla čárovaj kód. A nebyl problém v Kolíně dohledat kdo měl danej kus v ruce a kontroloval kvalitu. Ovšem Futaba je Japonská společnost a tomu odpovídá taky chování manegmentu. Prostě makaj a je to v nich, oni jsou totiž hrdí na to že můžou pro tuhle firmu makat. Ale to už je offtopic. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Ahoj nevím jak je to teď ale v roce kdy začala škoda dělat felicie tak každá 4 co vyjela z pásu neprošla technickou kontrolou. Tak to říkal bráchův kamarád co dělal na výstupní kontrole. Ale že by prodávali zmetky tak to už ne. Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 No neměl bych to říkat, ale v jedné nejmenované ČR automobilce byly problémy s hlučností převodovek. Problém se vyřešit nepodařilo a tak šly ty hlučnejší domů a ty méně hlučné na export. Trochu jsme se podíleli na metodice testování a tak to mám z 1. ruky... Citovat
Czedisonek Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 To je přece záležitost stará a známá, že Ost to zkousne a West musí mít špičku. Citovat
punkac Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 koblih: taky dobrý, já to znal z šířkou spáry mezi dveřmi Kirkiz: Do futaby dodáváme roury a když jsem začínal u nás dělat kvalitáře, tak největší šit šel do Rumunska a druhej největší šit do Futaby. Potom Futabě někdo poradil, že tohle jinde neprochází a měli jsme po hehe. Dneska dostávaj zlatej střed. Nedělají náročné ohyby, tak se trubky moc netrhají a nepraskají - spíše chtějí dobrou ovalitu a dobrý ořezy Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Hej, je to normalna prax aj v automobilovom priemysle, nase krajiny spadaju do \"nizsej kategorie\", co sa tyka potravy, paliva, automobilov, alektroniky atd atd, je to smutne ... Sranda je ze sa na kvalitu dost prihliada pre rusky trh Citovat
punkac Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 v dodávání do Ruska jsou největší problém jejich celníci Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Tak to som rád, že mám import z nemecka Citovat
Majkls Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Strejda dělá u škodovky a tam si na kvalitu podle mě potrpí, i když tu čtu, že né všichni s tímhle tvrzením souhlasí. Ale součástka \"druhé jakosti\"se na linku nepodívá. Vím od něho, že je tam takový sklad \"zmetků\" a taky sklad \"nových zbylých dílů\", když se třeba přestal nějaký model vyrábět a pro zaměstnance škodovky jsou ty díly k odkupu za velice slušný prachy, např. tam kupoval známému origo hliníkáče s vadou laku, když na disku byly 2 téměř neviditelné slzičky laku, přesnou částku nevím, ale cena šla opravdu dolů, to samé nárazník, když děda sundal zajíce. Takže dle mého se škodovka na jakost ohlíží [upravil dne 6/11/11 20:07 od Majkls] Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 takze pazoutu je to jedno, zarucena kvalita pro vsechny :-) Citovat
shark734 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Tak to som rád, že mám import z nemecka no bud rad, len sa pozri odspodu ako to kvitne mam tiez z nemecka a staru z francuzska a na starej je hrdza len na sroboch/matkach, na novsej 307 je su bodovych zvaroch pupaky v oblasti vyfuku Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 V PSA v Trnave sa to urcite nerozslisuje ... 207 cky schadzaju s pasu uplne normalne, pre vsetky krajiny rovnako ... Co sa tyka Coca Coli v prvom prispevku, rozdil v kvalite musim popriet ... Jediny rozdiel v Coca Cole, ktora je pre nase trhy, je ten, ze sa tam nedava cisty cukor, ale umele sladidlo. Nic to ale nemeni na fakte, ze to umele sladidlo sa bude davat aj do nemecka a podobne. CocaCola pro nas region sa vyraba v Luke, kusok za Piestanmi, na Slovensku. Je tam najmodernejsia a najdrahsia linka, ktora uz dokaze dany umely cukor spracovat. Tato vyrobna vsak nema kapacitu na to, aby dokazala zasobovat aj nemecko a podobne ... V buducnosti sa taketo linky budu montovat aj pro nemecko a podobne, ale problem je ten, ze sou tam pomerne nove, a nikdo je nebude kvuli tomuto nahrazovat. V kazdem pripade je pro coca colu tohle priorita, nakolko umele sladidla sou levnejsi, a potrebuji vice videlavat, lebo ziski jim klesaji ... Pracoval sem tam, vyrobni zavod sme celej probjehli pri zaskolovani, delal som pro ne obchodaka Citovat
Czedisonek Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 lubko: když tomu věříš, nemá smysl ti to vyvracet, takový zákazník je 1*** Citovat
MJSytic Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Lubk0: Jako člověk závislý na C-C ti mohu s klidem říct, že Cola s tím glugózovým sirupem je pěknej hnus. Ještěže má u nás \"čínan\" zásoby ještě starý poctivý s cukrem Až tyhle zásoby dojdou, tak asi končím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.