Fieldy-cz Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Ahoj. Prosím vás o názor... Po dolití náplně mi začali zlobit ostřikovače. Trysky ucpané nejsou, ani přívod k nim. Motůrek vrčí, něco dělá, ale jako by ztratil tah. Přitom se mi stalo, že to pak zase chvilku fungovalo, ale jen na krátko. Přijde mi to jako by bylo samotné čerpadlo něčím zanesené. Mohlo se to stát smícháním různých kapalin ? Citovat
marko306 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Niekedy sa v nádržke vytvorý taký sajrajt ako sople a to upchá aj motorček. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 7. listopad 2011 Autor Odesláno 7. listopad 2011 A nemáš třeba zkušenost, čím tak nejlíp propláchnout tu nádržku ? Jestli nějaká chemie nebo jen hadice s vodou ? Citovat
marko306 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Ja som vybral čerpadielko z nádržky (zostane po ňom diera) a iba som ju prepláchol čistou vodou. Citovat
stajgrpavel Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Ja mel nakej bordel v triskach ... Musel jsem vycvaknout ty kovove trysky a bordel byl az za nima .... Citovat
Fieldy-cz Odesláno 10. listopad 2011 Autor Odesláno 10. listopad 2011 Díky za tipy, za chvilku se na tu jdu mrknout, tak se podělím o zkušenost. Ale vyděl bych to spíš na ten sliz, tak jak píše Marko. Trysky vypadají že jsou čistý, přívodní hadičky taky tak. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 10. listopad 2011 Autor Odesláno 10. listopad 2011 Když mi motůrek smotný dostříkne možná metr daleko, tak by to podobn mělo být i s připojenou hadičkou, ne ? Na zanešený motůrek to tedy nevypadá, asi bude nějak zanesená hadička, která jde přímo od něj. Zkusím vyměnit a uvidím. Nemáte někdo podobnou zkušenost ? Citovat
Fieldy-cz Odesláno 10. listopad 2011 Autor Odesláno 10. listopad 2011 Když mi motůrek smotný dostříkne možná metr daleko, tak by to podobn mělo být i s připojenou hadičkou, ne ? Na zanešený motůrek to tedy nevypadá, asi bude nějak zanesená hadička, která jde přímo od něj. Zkusím vyměnit a uvidím. Nemáte někdo podobnou zkušenost ? Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Co dratem prostouchnout hadicku ? Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Alebo fuknut do hadicky a zistis ci ide tade vzduch. najlepsie kompresorom. Pripadne fukni do trysky a z hadicky budes citit vzduch. Robil som to tak na Pole (VW), lebo mi nesiel zadny ostrekovac. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Tak hadička je průchozí. Odzkoušeli jsme jí na jiném autě a šlo to bez problémů. Zrada tedy opravdu bude někde v motůrku. Zkusím to ještě jednou rozebrat a podívat se, jestli tam opravdu není někde něco nalepeno. Nebo bylo by teoreticky možné, že by motůrek byl nějak načatý a že i když se točí, nemá už takový výkon jako měl dřív ? Citovat
Fieldy-cz Odesláno 11. listopad 2011 Autor Odesláno 11. listopad 2011 Navíc se mi stalo, když přestal jít a cákalo to jen málo, že po nějaké chvíli jsem to zase zkusil a šel normálně. A potom zase jen malým proudem. Říkám si, že kdyby odcházel, tak asi nebude takhle haprovat... Citovat
koblih69 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Hačičku protáhnout kompresorem, trysky namoč přes noc do octa.... jinak většinou pomůže jen banální přehození + a- na motorku a nechat chvilku běžet obráceně s odpojenou tryskou dokud nepojede na prázdno. Pak to dáš zase normálně, prostříkneš tím trochu vody a zapojíš trysky... Citovat
Kupca Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Bude v háji motorek odstřikovače, podobnej problém jsme taky nedávno řešil. Dvakrát jsem se k němu dostával a kuchal ho ven dvakrát kapalina ostř. vylitá a pak jsem udělal nákup a dal nový, po tom starým jsme jebnul kladivem a byl plnej ostř. kapaliny a kotva motorku byla totálně sežraná. Takže pokud do nádobky ostřikovačů nelijete nějakej hajzl tak je problém většinou v čerpadýlku. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 Už jsem se postupně taky dobral k tomu, že to bude nejspíš ten motůrek. Hadičku jsme zkusili na jiném autě, ta je průchozí. Trysky do octa určitě dám, tím nic asi nezkazím. Ale viděl bych to tak, že buď bude motůrek zalepený nějakým sajrajtem a nebo už pomalu odchází a přestal mít takový výkon co dřív Citovat
mmmb Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Kdyby kupoval nový, tak tam pasovaly motorky z fiata za pár kaček. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 20. listopad 2011 Autor Odesláno 20. listopad 2011 Takže to vypadá, že budu muset sehnat ten motůrek. Jen tak pro orientaci, za kolik se tak pohybují starší ? Abych nekoupil zbytečně něco drahého... to mmmb : neměl bys prosím odkaz na ten motůrek jak píšeš ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.