Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Prosím vás o názor... Po dolití náplně mi začali zlobit ostřikovače. Trysky ucpané nejsou, ani přívod k nim. Motůrek vrčí, něco dělá, ale jako by ztratil tah. Přitom se mi stalo, že to pak zase chvilku fungovalo, ale jen na krátko. Přijde mi to jako by bylo samotné čerpadlo něčím zanesené. Mohlo se to stát smícháním různých kapalin ?

Odesláno

Díky za tipy, za chvilku se na tu jdu mrknout, tak se podělím o zkušenost. Ale vyděl bych to spíš na ten sliz, tak jak píše Marko. Trysky vypadají že jsou čistý, přívodní hadičky taky tak.

Odesláno

Když mi motůrek smotný dostříkne možná metr daleko, tak by to podobn mělo být i s připojenou hadičkou, ne ? Na zanešený motůrek to tedy nevypadá, asi bude nějak zanesená hadička, která jde přímo od něj. Zkusím vyměnit a uvidím. Nemáte někdo podobnou zkušenost ?

Odesláno

Když mi motůrek smotný dostříkne možná metr daleko, tak by to podobn mělo být i s připojenou hadičkou, ne ? Na zanešený motůrek to tedy nevypadá, asi bude nějak zanesená hadička, která jde přímo od něj. Zkusím vyměnit a uvidím. Nemáte někdo podobnou zkušenost ?

Odesláno

Tak hadička je průchozí. Odzkoušeli jsme jí na jiném autě a šlo to bez problémů. Zrada tedy opravdu bude někde v motůrku. Zkusím to ještě jednou rozebrat a podívat se, jestli tam opravdu není někde něco nalepeno. Nebo bylo by teoreticky možné, že by motůrek byl nějak načatý a že i když se točí, nemá už takový výkon jako měl dřív ?

Odesláno

Navíc se mi stalo, když přestal jít a cákalo to jen málo, že po nějaké chvíli jsem to zase zkusil a šel normálně. A potom zase jen malým proudem. Říkám si, že kdyby odcházel, tak asi nebude takhle haprovat...

Odesláno

Hačičku protáhnout kompresorem, trysky namoč přes noc do octa.... jinak většinou pomůže jen banální přehození + a- na motorku a nechat chvilku běžet obráceně s odpojenou tryskou dokud nepojede na prázdno. Pak to dáš zase normálně, prostříkneš tím trochu vody a zapojíš trysky...

Odesláno

Bude v háji motorek odstřikovače, podobnej problém jsme taky nedávno řešil. Dvakrát jsem se k němu dostával a kuchal ho ven dvakrát kapalina ostř. vylitá a pak jsem udělal nákup a dal nový, po tom starým jsme jebnul kladivem a byl plnej ostř. kapaliny a kotva motorku byla totálně sežraná. Takže pokud do nádobky ostřikovačů nelijete nějakej hajzl tak je problém většinou v čerpadýlku.:roker

Odesláno

Už jsem se postupně taky dobral k tomu, že to bude nejspíš ten motůrek. Hadičku jsme zkusili na jiném autě, ta je průchozí. Trysky do octa určitě dám, tím nic asi nezkazím. Ale viděl bych to tak, že buď bude motůrek zalepený nějakým sajrajtem a nebo už pomalu odchází a přestal mít takový výkon co dřív :roll

Odesláno

Takže to vypadá, že budu muset sehnat ten motůrek. Jen tak pro orientaci, za kolik se tak pohybují starší ? Abych nekoupil zbytečně něco drahého...

to mmmb : neměl bys prosím odkaz na ten motůrek jak píšeš ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...