Guest martinmail3 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Ahoj všichni, konečně se mě podařilo do tohoto fora přihlásit, o což jsem se snažil již od dubna co zajíždím novou 5008 čku v Premium packu... Musím říct, že jízdní dojmy jsou velmi dobré, hlavně ticho uvnitř vozu a pohodlné sedačky, příjemně akorát prostoru kolem sebe a aerodynamický švih auta mě dělá radost. Co mě občas vadí jsou poměrně vysoké otáčky silnici nebo dálnici, pak při tempu přes 100km/hod se motor nechá točit již přes tři tisíce a to ne málo. Kratší převod na pětku je jen u mého modelu s motorem 1,6 VTi ??? Myslím si, že tuto motorizaci zde nikdo nemá a ptám se proč :-)? Nebo si odpovím sám - svezli jste se s turbem a bylo rozhodnuto... Sám si říkám, že až půjdu pro nový model, tak půjdu již do turba, hlavně kvůli zrychlení, což je s tímto autem jistě větší zážitek, ale také by neměl ztrácet dech, když jsem s naloženým autem \"zdolával\" Šumavu. Je překvapivé, jak si najednou motor vynutí podřazení a to nejen o jeden stupeň, musím se přizpůsobit opravdu včas, jinak jsem v kopci jak šnek...Pak se zase ale s radostí rozjede...někdy si říkám, že snad je u motoru taky vodováha.... Jinak si cením první garančku až po třiceti tis. nebo dobrou spotřebu, tady s mým dojížděním do práce cca 10km město, 15km mimo a rovinka někdy jedu i za 5,5L na 100/km - s benzínem ! Motor, když byl nový tak moc nejel a byly znát najeté km a značky benzínu. Objektivně se mě zdá, že se motor rozjel více až po 7 tisících, teď znovu trochu po 11 tisících. Také se mu moc nechce jezdit na benzín od Tesca, na Benzínce nejde motor moc od spoda a asi se mu líbí natural z Makra, samozřejmě ten aditivovaný - dodává Unipetrol. Ale rezerva tu asi ještě je :-) Od Shellu taky nic, tuctový benzín, tuctový výkon. Tak co, máte ještě někdo tento benzínový maslostroj...? Martin Citovat
elton Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 gratuluji k autí další sanitka do zbírky:D Jinak nevím tady o nikom tady kdo by měl 1,6Vti, spíše tu jsou THP a hdi. Hoď si do podpisu, motor, výbavu atd. Citovat
Guest martinmail3 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Jsem to odesílal s pomocí 3G připojení, takže s fotem mě to jednou spadlo.... Citovat
elton Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Neboj, duplicitní vlákno bude za chvilku smazáno. Citovat
elton Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Pipi, tady je už tolik sanitek, to bys koukal:D:P Citovat
elton Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Ale bílé jo, prolez si celou sekci 5008 a budeš koukat. Třeba ji má Mrky, Peter5008, speedy5008 atd. Bílá má dokonce největší zastopení [upravil dne 3/11/11 20:54 od elton] Citovat
pipistrel Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 hej? tak sa ospravedlnujem vsetkym bielym Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 martinmail3: fandím slabším motorům, drž se. Měl jsem Fiat 600 A, výkon 16 kW (max 95 km/h) a vozil mě bezvadně. PS: míval jsem taky třílitry, ale ne že bych za nimi nějak smutnil:roll [upravil dne 4.11.2011 20:11 od P607Olda] Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 ...se mu moc nechce jezdit na benzín od Tesca, na Benzínce nejde motor moc od spoda a asi se mu líbí natural z Makra, samozřejmě ten aditivovaný - dodává Unipetrol... myslim ze tieto auticka si zasluzia aspon pre pocit lepsi znacku paliva... Citovat
antired Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 No to moje si to teda nezaslouzi ani nahodou... :-D potvrzuji.. Bilych jako ......ehm..no jako maku.:-P Ale cervena perlet dotahuje!!! Citovat
toomovich Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Červená je stejně hezčí, zrovna dneska jsem jednu potkal. Citovat
Janvac Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 ...se mu moc nechce jezdit na benzín od Tesca, na Benzínce nejde motor moc od spoda a asi se mu líbí natural z Makra, samozřejmě ten aditivovaný - dodává Unipetrol... myslim ze tieto auticka si zasluzia aspon pre pocit lepsi znacku paliva... Naftu i benzín u Tesca (Jihlava) občas tankuji a subjektivně na ně auta jezdí lepší než na Vervu od Benziny. Tady je hodnocení pump Dobrá pumpa Bílá 5008 je super, akorát při přihlášení úřednice nemohly pochopit, že existuje bílá metaliza...... Citovat
Vatsug Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Anti také jsem chtěl jít do červené, ale bylo by to už třetí červené auto v řadě, tak jsem to pozměnil. Červená je fakt dobrá, ale na tu bílou už nedám dopustit. Jen mě štve, že s bílýma autama se roztrhl pytel. Kdysi to bývala podřadná barva. BMV,AUDI a MERCEDES jsem snad nikdy v bílé barvě neviděl. Všechny byly většinou černé. Teď je to VIP barva. Proč tak najednou. Čekám, kdy uvidím bílého Rouls-Royse.:aut:aut Citovat
elton Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 tak něco pro Vatsuga:D [upravil dne 5/11/11 16:03 od elton] [upravil dne 5/11/11 16:04 od elton] [upravil dne 5/11/11 16:04 od elton] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.