Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Netopýrko prozraď co, uvidíš uleví se ti, bude se ti i líp spát :)

A já možná vím, co jinýho by to taky mohlo být když jsi z toho taková nemocná ......

Odesláno

Tak uklidním všechny přítomné, 206 CC to opravdu není, na to fakt nemám finance....:P bylo by to sice fajn, ale uvědomte si, že je to MOJE PRVNÍ auto...tak to asi těžko bude něco za 3/4 melounu :D

Odesláno

...asi bude bezpečnější se Peugeot Clubu do srazu vyhýbat....sice je to celých 11 dní, ale snad to zvládnu....tak papa 28. 4. na Džbáně! :papa :papa :papa :papa :papa

Odesláno

Tak ja teda nevim, o co tady jde (potvora Ferry mi to odmitl prozradit, takze timto chvalim jeho svedomitost a mlcenlivost) a rad se necham prekvapit :P.

A aby to nebylo malo, taky budu mit jedno prekvapeni (modri uz vedi a budou MLCET!! :D). Doufam, ze to klapne, ale melo by ;-). Dneska/zitra je totiz final day ..

[Edited on 20/4/05 by DD]

Odesláno
Originally posted by oddie

Že bych byl jeden z mnoha, kteří znají obě ta překvapení? :D:P

Oddie, dam krk za to, ze to moje neznas (leda by Ti to Ferry, Vitty nebo AKCZ vykecali a o tom pochybuju) ;-)

Odesláno
Napsán autorem DD

Originally posted by oddie

Že bych byl jeden z mnoha, kteří znají obě ta překvapení? :D:P

Oddie, dam krk za to, ze to moje neznas (leda by Ti to Ferry, Vitty nebo AKCZ vykecali a o tom pochybuju) ;-)

ja nikomu nerekl, ze prijedes v *censored* :)

taky doufam, ze budu mit male prekvapeni :) i kdyz, to uz je spis verejne tajemstvi.... :)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...