Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

přední náprava-vyměněno ale problém přetrval

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj potřebuju pomoct,začlo mi ve předu třískat u řidičoveho kola a festovně.Když stojim na místě a točím volantem vlevo- vpravo tak to tříská.Směrem ke kolu je kloub tam je to v pohodě pak pokračuje dál do středu auta kde je manžeta a tam u středu to tříská jak kdyby tam byla vůle jak sviňa.nevím jak to pod tou manžetou vypadá a jak sundat tu tyč potřeboval bych fotky ze servis boxu jak to tam je.Mněla by to být řídící tyč:(

Pomozte prosím

[upravil dne 4.11.2011 18:28 od chuck11]

Odesláno

jj je to na tyči řízení ta vůle a to třískání

KingSpade -horní uložení je měněno 2 měsíce zpátky,to by jsem cítil jak by jsem dal ruku nahoře v motorové části na uchycení tlumiče tak by to chroupalo atd.

Odesláno

je potreba VIN, je vice typu rizeni

EDIT tak ted stejne nemuzu v serviceboxu najit jednotlive dily rizeni, je tam jen jako celek, kazdopadne nejspis budes mit vuli v kloubu na axialnim tahle rizeni, neni to zas tak tezky vymenit, sunda se ta manzeta a tahlo se vysroubuje ven

vypada to takhle http://ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=LMI+25493&REFPAGE=ArticleBrowser&TNV=754|-31264|-31257|11&TT=car&VehicleID=5230&VehicleTypeID=1

[upravil dne 2/11/11 09:33 od Ferry]

Odesláno

Vin je:VF38brhze80969007

Ta vůle se mi zdála, že je až někde pod tou manžetou,pokud je tou jenom to axialní táhlo tak to mi spadne kámen ze srdce.Pořídit MOOG nebo Febi budu to brát v autokelly.

Po montáži budu muset jít asi na geometriii ne?

Odesláno

Ano na geometrii se pak jít musí, člověk to nikdy nenastaví od oka tak jak to bylo. Moog nebo Febi si myslím že je jedno. Někdo preferuje to, jinej ono.

Tady je obrázek přímo pro vaše Vin.

Tady tyto tyčky vyjedou podle origo čísla

post-3579-14109620499595_thumb.jpg

[upravil dne 2.11.11 10:55 od Opl405]

[upravil dne 2.11.11 10:55 od Opl405]

Odesláno

tak jsem byl dnes v autokelly,chcu jednu s tech moogu, ale mají tam dva druhy a neví který mi mají prodat(objednat) jedna je delka 330mm druhá je délky 314 mm ?Která tam patří?

[upravil dne 3.11.2011 17:03 od chuck11]

Odesláno

Tak axiální táhlo vyměněno.Jenže buchot(snad až vůle)v řízení při kivání volantu po kouskách vlevo a vpravo přetrvala,třiská to až do volantu i při přejíždění nerovností.Snad není posrané řízení.co stím:(

Není tu nějaký odborník z Ostravy co by to mohl zkouknout,jsem už stoho třískání na prášky:bacha

[upravil dne 4.11.2011 18:33 od chuck11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...