VOVKA Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Hodne zaleži na tom jak se chovali k autu dřiv. Soused koupil od znameho C5 2.0HDI r.v.2001. Ten znamy tam lil jen Castrol,filtry Mann-Fram atd. ale soused řika že neni blazen (muj soused) a jhned nakoupil nejlevnejši olej a filtry (made in Poland) a řikal že koukal na rozvodak a ten ješte chvili vydrži ,tak jsem mu dal čislo na servis a myslim si že bude tam často a pak bude brečet že auto je na nic. A nebo spiš bude brečet ten,co to auto koupi od meho souseda. Citovat
John_Ice Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Hodne zaleži na tom jak se chovali k autu dřiv.... znamy tam lil jen Castrol,filtry Mann-Fram atd..... sice odbočím od tématu,ale to není známka o tom,že se o to staral a soused se o to nebude starat když tam bude cpát made in PL... Citovat
VOVKA Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Hodne zaleži na tom jak se chovali k autu dřiv.... znamy tam lil jen Castrol,filtry Mann-Fram atd..... sice odbočím od tématu,ale to není známka o tom,že se o to staral a soused se o to nebude starat když tam bude cpát made in PL... Aha,tak jsem myslel že když se staraš o auto tak tam se snažiš dam co nejlepši (podle možnosti) a ja osobne bych nechtel koupit 607mu o ktere se starali tak, že do toho lili M6AD. To je muj nazor. [upravil dne 2/11/11 07:53 od VOVKA] Citovat
CassidyCZ Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 Tak zdravím hoši, jsem opět tady. Dneska jsem absolvoval návštěvu autobazaru, kde auto stojí. Chtěl bych zde napsat postřehy - třeba nejsou správné a opravíte mě. Takže do autosalonu jsem přišel, auto tam stálo s odpojenou baterkou a rozebranými dveřmi - ráno prý vymontovávali kvůli opravě mechanismy oken. Bylo mi také řečeno, že auto už je zadáno a je zaplacena záloha, ale vzhledem k následné ochotě mi auto předvést tomu nevěřím. První na co jsem se zeptal bylo, odkud je auto dovezeno - bylo mi řečeno že ho koupili v CZ - více se mi z nich vytáhnout nepodařilo (to, že je původně z F - jak uvádějí v jednom inzerátů mi nevím proč neřekli). Pán mi potom o autu řekl, co v něm je a takové ty věci okolo, které už jsem věděl z inzerátu. Když jsem se ptal na tmavnutí obrazovky, dočkal jsem se zvláštního pohledu a odpovědi, že si to nepamatuje (kvůli baterce nebylo možno vyzkoušet). Takže jsem to bral, že tmavne. Dále jsem se ptal na plyn - dozvěděl jsem se, že bomba má už za půlkou životnosti. Vzhledem k tomu byla potom lehce nesmyslná jedna pánova argumentace, ke které se dostanu později. Auto jsem dále obešel a zjistil, že fotky byly foceny buď celkem šikovně, nebo byla použita retuš. Dále mě pak napadlo, že se to nějákému šikovnému člověku povedlo v poslední době. Našel jsem totiž celkem velké a hlubší škrábance v zadní části auta a také na kolech. A že jich bylo... Když jsem prolezl vnitřek, sedačky naživo vypadaly ještě opotřebovaněji, než na fotkách. Řekl jsem tedy prodejci na rovinu, že mu km auta nevěřím. On mi na oplátku na rovinu (snad) řekl, že auto s takovými kilometry koupili, ale nevylučuje, že má 250 000 - můj názor je že 250 00 je ještě optimistické, ale nevím no... Pozitivní správa byla podvozek - bez špetky rzi. Horší to už bylo s brzdama, tam se našla - ne zrovna málo... A jejich opotřebení brzd... Trošku mi přišlo, že byly - nadsazeně řečeno - starší, než to auto... A jestli si z toho mám odvozovat stejnou starost předchozího majitele o nápravy, tlumiče atd. tak to potěš... Když jsem tohle všechno při mé zběžné prohlídce našel a čekal třeba snahu prodejce jenom naznačit možnost jednání o ceně bylo mi řečeno, že co bych čekal od takového auta a že je to super cena. Plyn do takového auta stojí 30 000 a tak ho v podstatě prodávají, jako by bylo za 65 000 a ne 95 000 - tady se vracím k mé předchozí poznámce, že tenhle argument je trošku neopodstatněný, vzhledem ke stáří bomby a také toho, že to co jednou do auta dáte se vám už níkdy nevrátí a dle mého takový plyn může ovlivnit cenu auta o maximálně takových 50% jeho původní ceny montáže... Tedy dejme tomu v tomto případě 15 000 a to je jestě nadsazené vzhledem k tomu, že se bude muset vyměnit. Takže abych to shrnul - má návštěva, která měla rozhodnout, jestli tam sebou vůbec tahat mechanika dopadla rozporuplně. A vzhledem k prozatimní ochotě pánů se bavit o ceně možná i negativně. Když jsem si to tak cestou domů počítal, tak bych v tom autě v tomto stavu nechal minimálně dalších 40 000 - nepočítaje plyn, který bude nutno v následujících maximálně 2-3 letech vyměnit. Kdybyste byli tak hodní a chtěli mi ještě potvrdit/vyvrátit můj názor, tak VIN auta je VF39D3FZB92062743. Nakonec se ještě omlouvám za rozsah, ale alespoň se třeba nebudete nudit, než to přečtete. Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Já dal do auta za první půl rok 50.000kč.... Od tý doby s ním moc nejezdím a budu do toho muset ještě tak 25.000kč zainvestovat, abych ho mohl vůbec nabídnout k prodeji..... A když se to náhodou prodá za 80.000kč (čemuž nevěřím) budu jen rád... Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Ahoj, vždy jsem chtěl 607, ale rozum zvolil 407. S odstupem času můžu říci, že když vidím projet 607, tak mě vždy hlodá ten pocit, že jsem si ji měl koupit.. Každé auto má něco, ale že by byla 607 nějak extra poruchová a nepovedená tomu nevěřím. To téma kde se trápil Godzila ber tak, že narazil na hodně zanedbaný kousek, který se tvářil jako dobrý kup. Na extra výhodné koupě si dávej bacha. Zkus poprosit někoho z kluků tady na fóru, jestli s tebou nějaký kousek neomrknou ;-) Ani ne tak zanedbaný, jako spíš to kde to bylo opravovaný.... Většina oprav proběhla v servisu Peugeot ČB, kde zmrvili na co šáhli.... Všechny jejich chyby a zaváhání jsem už opravil, zbývá už jen udělat výfuk a nastříkat ten zadní blatník, jinak je auto v pohodě.... Pár věcí jsem dělal samozřejmě preventivně a spoustu navíc jako u každého auta, třeba kompletně ramena uložení a čepařinu... Zbytek závad co byl byly samé běžné věci jako vytahané lanko ručky, stěrače, filtry, náplně, atp.... Auto samo o sobě nemělo žádnou závažnou závadu, nepočítám-li pár věcí, které způsobili chyby servisu.... Citovat
John_Ice Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 cassidyCZ:plyn nebudeš vyměňovat celej,ale jenom nádrž,která má ,,životnost,, 10let.I když s ní můžež jezdit jak dlouho chceš než ti to někdo zkontroluje nebo se nedej bože stane průser. Ale o tom by možná měli říct jiní např.Ferry...já ho mám jenom 1/2roku,takže tohle budu řešit až mnohem déle..... No na tu nádrž by měl bejt papír,kde je napsáno kdy ji vyrobili., jinak se musí koupit jiná s papírem .....Jenom co jsem vyčetl z internetu a z časopisů. Jinak plynu bych se nebál. Ohledně auta,to musíš vědět ty...godzila01 má vlastně stejnej typ motoru... VIN musíš dát do jiného sektoru. Citovat
CassidyCZ Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 Jo, jo já vím, že jenom nádrž V tomhle autě končí někdy v roce 2015 :/ Plyn bych chtěl do auta ma 100% Teď je otázka do jakého... Citovat
John_Ice Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 otázka peněz ale jestli jsi rozhodlej jít do LPG tak jdi do 3litru...a rozhodně bez LPG protože cena bude určitě o hodně nižší než s LPG a taky bude mít určitě míň najeto...možná nejlepší mít auto z ČR,protože si to kupujou jenom fajkšmekři a co s tím jezděj jen o víkendu (jasně že né všichni) , ale toť otázka... jestli nespěcháš hledej ono se něco najde...ale do 1,8 nebo 2,0 bych plyn asi nedával.jinak nádrž nová stojí cca 6 000kč.... Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Taky bych spíš doporučil koupit auto bez LPG a pak si ho tam nechat dodělat než to koupit s ním.... Protože málokdo kdo investoval do plynu to auto jen tak prodává, když neví o nějaké větší závadě co by stála ranec..... Citovat
pagot Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 godzila : i kdyz to vypada ze mas /nebo jsi mel peknej vrak tak se me furt investice nezda nejak zavratne velka muj nazor je ten ze pokud bych koupil dnes 607mu za npr. 130000 to je takove minimum pro prijatelne stavy nejstarsich rocniku a 100000,- bych do nej vrazil aby auto bylo temer jako nove .... tak vzhledem k puvodni cene 607my se furt levne vozim v solidnim aute ,ale realita je jina a proto se s celkove peknym stavem 607ma neda temer sehnat .... ale bude jeste hur pribejvaj clobrdove co koupej vrak viz . CassidyCZ ,proto jsem si tu svoji nechal , trochu ji jeste ojedu a pak ji poslu do tohodle kolotoce Citovat
marvels Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 pagot : vidím to stejně.Auta mají buď nepěkně polátanou kastli či vybydlený interiér a 607 by měla být beze šrámů je to prostě aristokrat ať si říká kdo chce co chce.Já najezdil mraky kiláků a jezdil se dívat snad na desítky aut a pokud cena nezačíná na 250litrech je to auto spíše ošumtělý mrzák vyžadující značnou investici. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 není to jen u 607mičky--cenovou hladinu solidního udržovaného vozu má každé auto, tzn. čím víc pod tuto hladinu, bude pravděpodobnost, že auto je vrak...,a naopak... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 pagot : Mne se ta investice pěkně velká zdá, když si vezmeš v potaz to že většinu dílů si na to seženu za půlku nebo i levněji.... Když si to vynásobíš dvěma, což je normální cena, dostáváme se do nepěknejch čísel ... Citovat
pagot Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 godzila.01 : jasny , ale dneska nemusis obchodovat s autodilama aby jsi se nedostal na temer polovicni ceny ku napr. autokelly , ale tohle preci resit nebudem , spis me to pripada po precteni tvojeho blogu) ze nektere dily ktere jsi do auta nechal dat nove , byly horsi kvality nez ty puvodni ale abych te neurazil to bych nerad ,jen to bylo prvni co me napadlo Citovat
jofo Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 No ja neviem. Ked k autu prides, tak ti musi povedat dobry den pane. Musi ta oslovit, ze je to to co si hladal. Ak mas pochybnosti co i len malicke, tak sa nato vykasli a hladaj dalej. Aut je hooodne, ale len par je fakt v dobrom stave. Ja viem ta cena je taka aka je, ale........... No a presne takto ako si opisal to funguje uz aj v nemecku. Na fotkach super a prides tam, tam ta privita turek a auto je v uplne inom stave. Tak este raz. Ak si si nie isty stavom auta tak ruky prec. Citovat
CassidyCZ Odesláno 9. listopad 2011 Autor Odesláno 9. listopad 2011 godzila : i kdyz to vypada ze mas /nebo jsi mel peknej vrak tak se me furt investice nezda nejak zavratne velka muj nazor je ten ze pokud bych koupil dnes 607mu za npr. 130000 to je takove minimum pro prijatelne stavy nejstarsich rocniku a 100000,- bych do nej vrazil aby auto bylo temer jako nove .... tak vzhledem k puvodni cene 607my se furt levne vozim v solidnim aute ,ale realita je jina a proto se s celkove peknym stavem 607ma neda temer sehnat .... ale bude jeste hur pribejvaj clobrdove co koupej vrak viz . CassidyCZ ,proto jsem si tu svoji nechal , trochu ji jeste ojedu a pak ji poslu do tohodle kolotoce Já nic nekoupil A neboj se, že bych tak udělal... Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 zdravim :-) jak ctu same potize :-) :-( mam ji necele dva měsice a zatim si nemohu stežovat,měřím necelich 190 a problemi s třiskanim hlvy nemam ani s vyškou stropu k tomu je polohovani sedacek :-), a ja casto jezdim k znamemu a parkovat musim tak že přejedu 15cm patnik na chodnik a nic sem netriskl, je to dlouhe auto takže se musi počitat sevším i s najižděnim no neni to fabije :-D ale ani tak neodejdu od dlouhych aut, 406,407,607 boži auta škoda že neni na 508 :-D to bude do budoucna jinak ja zatim žadne problemi nemam ale rad se poučím z vaších ale doufam že jich moc nebude :-) Citovat
Agrafik Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 CassidyCZ: V téhle cenové relaci bohužel ani nebudeš moct čekat něco jiného . Citovat
Pechy Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Jaký máte názor na tuto 607? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/607/9519476 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.