slanskym Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Chtěl bych se zeptat, můj Peugeotek má v poslední době VĚTŠÍ SPOTŘEBU , je možný, že by na to měl vliv vzduchovej filtr, popřípadě palivovej filtr, říkal jsem si že vyměním vzduchovej, ale do toho palivového se mi moc nechce, říkám si že přísun vzduchu by na to mohl mát velký vliv a co se týká toho palivovýho filtru, tak nevim:) Dále se mi zdá že auto nebrzdí tak jak bych chtěl, chystám se vyměnit brzdový destičky a možná i brzdovou kapalinu. Všiml jsem si že mi podfukuje hadice od vakuovýho čerpadla:(, která má asi dělat podtlak v posilovači, je to možnej problém, že ty brzdy nebrzděj jak mají? Jinak ten Peugeot je 205ka 1.8 (diesel) Tady je jedna fotečka: Díky Michal Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Hezky umytej motor... Na spotřebu má samozřejmě vliv podstatně víc věcí. Jak vzduchový filtr, tak ale taky stav trysek, nebo třeba i brzdy (pokud váznou...). Co se týče výměny naftového filtru, v čem je problém? Podle fotky tam máš syst. Bosch, ta vložka do něj stojí do 200,- (běžně se dá koupit za 100,-). Ty hadice od vývěvy bych podle fotky vyměnil obě, vypadaj strašně. A ve vývěvě si zkontroluj olej... Citovat
Emiš Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Kolik ti to zere? Palivovej filtr u nas v krame 76kc, prace na 30 minutek. Vzduchovej nemenim, mam tam molitanovej a jen ho vyperu v benzinu presplichnu olejem a zas vratim. Jak spatne ti to brzdi? kdyz na to dupnes tak to zablokuje kola nebo to jen zpomaluje az to zastavi? Pokud to neflekuje tak bych koukl na membranu v podtlakovy pumpe je to par sroubku a ja ji mel uz prasklou 2x Citovat
KoZLiK Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Jo a kdyby te propoustela membrana ve vyveve tak bys to poznal i na tvrdosti brzdoveho pedalu.Naftovej filtr nebude mit vliv na spotrebu, spis na jizdu samo takovou. :papa PS: Mam uplne stejny motorek jako ty. Citovat
slanskym Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Díval jsem se na ten vzudchovej filtr, no hrůza:( takovou špínu jsem ještě neviděl, uvidíme jak se bude chovat auto až ho vyměním . Asi se pustím i do toho palivovýho filtru, stejně nevím kolik je v něm vody a nečistot. Co se týka vývěvy tak ta bude asi OK, zkoušel jsem stáhnout hadice a podtlak tam je, ale tý hadice, ty teda stojí za h...., jsou celý popraskaný a zteřelí. Ještě se musím kouknout do vývěvy a stříknout tam trochu oleje. Brzdový pedál de stěžka, ale když se na to dupne tak to pěkně flokuje. Citovat
Ladis Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Hm, krasavec. Na první pohled pěkně spasovanej, vypadá že je nebouraný zepředu .... Mám to samo a spotřeba se snížila až po přetěsnění, zkalibrování čerpadla a nastavení vstřikovačů. Palivovej filtr jsem si hned vyměnil a nevěřil jsem tehdá vlastním očím. Takovej humnus, co z toho vytekl a hlavně byl chycenej na filtru jsem nevěřil že to ještě jede. Před nedávnem jsem dával novej vzduchovej filtr (papírovou harmoniku) a motor výrazně ožil. Má podstatně větší chu? jít do otáček a má větší sílu jít odspoda. Bylo to poslední dobou fakt velká lemra. O víkendu nové kladky a rozvoďák a další víkend sundáván hlavu - prolíná olej pod hlavou .... Citovat
slanskym Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Musím říct, že je to pořádný žihadlo, ten motor má pořádnou sílu, uvidíme jak vyměním ten vzduchovej a palivovej filtr. Ještě se chystám na výměnu oleje v motoru, myslíte že stačí nějakej obyč. olej např. 15W40, nebo 15W50, nebo radši něco jinýho? Koukal jsem na olej a už je pěkně černej. Jinak ten motor má nalítanejch nějakejch 123 tis. kiláků. Citovat
vix Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 pro ty, ktere zajimaji fotky humusu, tak pod ID466 se nachazi fotka z cisteni filtru. Docela zajimava. 1.8D silu nema, vykon to ma jako Favorit, akorat tolik neztraci do kopcu. Ze to ma 123 tisic najeto za poslednich 17 let, tak tomu bych veril asi jako volebnim slibum jakekoliv politicke strany. (tolik jsem za tu dobu nalital na jizdnim kole a to na nem ani skoro nejezdim:P ) Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Hoši hoši, kam na tyhle stavy tacho chodíte? 18 let starej diesel a najeto 120tis? Určitě je po \"dědovi, co s tím moc nejezdil, a měl to jen v garáži\", že jo? Občas mám pocit že u nás nikdo jinej než důchodci auta neprodává Reálné nájezdy těhle autíček jsou od 200tis výš, a 400tis není žádná výjímka - a na tom motoru to nepoznáte. To jen tak na okraj... Jinak olej do toho patří 15W-40 API min. CD, dá se do toho použít i 10W-40 - ale jen v případě, že to nezačne ten olej žrát. Ani v případě použití té polosyntetiky však nedoporučuju přetahovat interval výměny přes 10tis, spíš le lepší měnit dřív (pro minerál byl předpis 7,5tis km). Ladis: nebylo by lepší ty rozvody měnit až po tom sundání/nandání hlavy? a) je to zbytečná práce, protože na sundání hlavy se stejně musí rozvody rozházet, a za b) časté napínání a povolování tomu řemenu moc nesvědčí... Citovat
slanskym Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Je to po nějaké ženské (těď už asi důchodkyně), která s tím vůbec nejezdila, občas někam vyjela, ale těm kilákům bych možná i věřil v tomto případě Co se týká toho oleje tak asi doporučuješ 15W40, taky jsem si myslel že u toho zůstanu, dikec:) Citovat
vix Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 No, novejsi verze mely uz predepsan alternativne 10W40 pro severske zeme (Dansko, Norsko) Ja sam tam leju 10W40, zalezi na tom, jestli to motor zkousne nebo ne, zalezi dost na motoru, v jakem je stavu. Jinak olej u tohohle dieselu menim po 10 tkm, pokud ale budes prechazet na 10W40, tak prvni vymenu zkrat - nevis, co vsechno se pri zmene oleje muze v motoru uvolnit. A kdyz ti to bude zrat toho oleje vic, tak prejdes na hustsi 15W40. Rozhodne nerikam, lej to tam... je to tvoje volba a ty si neses nasledky. Citovat
Marty Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Napsán autorem oddie Hoši hoši, kam na tyhle stavy tacho chodíte? 18 let starej diesel a najeto 120tis? Určitě je po \"dědovi, co s tím moc nejezdil, a měl to jen v garáži\", že jo? Občas mám pocit že u nás nikdo jinej než důchodci auta neprodává Reálné nájezdy těhle autíček jsou od 200tis výš, a 400tis není žádná výjímka - a na tom motoru to nepoznáte. To jen tak na okraj... Jinak olej do toho patří 15W-40 API min. CD, dá se do toho použít i 10W-40 - ale jen v případě, že to nezačne ten olej žrát. Ani v případě použití té polosyntetiky však nedoporučuju přetahovat interval výměny přes 10tis, spíš le lepší měnit dřív (pro minerál byl předpis 7,5tis km). Ladis: nebylo by lepší ty rozvody měnit až po tom sundání/nandání hlavy? a) je to zbytečná práce, protože na sundání hlavy se stejně musí rozvody rozházet, a za b) časté napínání a povolování tomu řemenu moc nesvědčí... Nu já jistou dobu jezdil s 205(r.v 86), které měla na tacháči 80 kkm. Od majitele jsem se nedozvěděl, jestli je to stočené nebo to je 1080 kkm .... Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 U těhle aut není sebemenší problém během chvilky nastavit naprosto libovolný stav km. Včetně demontáže a montáže přístroje z/do palubky je to ani ne na půl hodinky... takže stav tacho je naprosto irelevantní údaj. Ještě horší jsou digitální tacha, tam je to ještě jednodušší Citovat
Ladis Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Oddie: Jo, přesně jak píšeš. Nebyl jsem si jistý, zda to opravdu teče pod hlavou, nebo gufero na klice. Až jsem to rozhodil, tak jsem prohlédnul.... Je to tak trochu magicky zašvihaný od oleje a jsem měl za to, že to vítr trochu rozfoukal po blízkém okolí motoru. Nechám srovnat a otlakovat druhou hlavu a v sobotní akci by se to mnělo sfouknout. Jo, jsem si ještě vzpoměl, v katalogu jsou uváděny dva druhy kruhů na XUD7. Nemáš nějaké vodítko, která sada by to mohla být? Díky. L Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Teď nevím, co myslíš těmi \"kruhy\"... Citovat
Ladis Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Kruhy jsou pístní kroužky. Všichni v automobilové branži říkají kruhy. Tak já se toho taky držím .. Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Aha, \"všichni v automobilové branži\" :/ Tak to jo... Já jsem asi ten exot, co je zvyklý nazývat věci tak, jak se jmenují... to se teda asi hned pozná, že holt nejsem z té \"automobilové branže\". Jinak když nejsem z té \"branže\" a nemám tu \"správnou\" terminologii, tak to se pomalu ani neodvažuju psát, ale skoro bych i šel kupovat kroužky až poté, co ten motor rozeberu a důkladně oměřím - ale fakt nevím, jestli se to náhodou v \"branži\" nedělá jinak... Citovat
KoZLiK Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Nehadejte se.... dit jde vo h****.... :) Citovat
Emiš Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 ja jen vim, že kruhy jsou cvičební nářadí ale jinak je to jiste putna Citovat
Hadra Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 \" kruhy \" jsem teda taky ještě neslyšel. Není to spíš slang nějakého určitého kraje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.