Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim. prosim o pomoc

dnes mi za jizdy upadl odvzdusnovaci ventil z toho kolena co je nad termostatem, takze vyteklo vsechno a malem jsem varil.

Potrebuju sehnat teda cely ten odvzdusnovaci dil a zaboha nemuzu najit shop kde to sehnat. poradite nekdo?

je to P307 2.0 HDI 66kw

díky

post-35999-14109620353469_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj da sa zohnat len musis vediet cislo toho dielu a dat ho podla toho objednat v obchode.Ale neviem ci len ten odvzdusnovak sa da zohnat alebo cely diel.Ak nevies cislo dielu tak podla vin kodu ti to pozru a povies co chces.samozrejme a udaje o vozidle musíš udať.

Odesláno

tak u nás v e-shopech to nemůžu najít ani podle toho čísla a podle názvu jsem to našel ale vypadá to úplně jinak a je tam víc vývodů na hadice a bez toho ventilu....tak nevím, asi budu muset do peugeotu zítra :( to zas bude pálka

Odesláno

Na Sk je to cca 400sk u vás asi 300czk, podľa mňa to až tak veľa neni, keď si vezmeš, že je to origo diel z peugeotu. Skús teda to vrakovisko ak sa ti to zdá veľa.

• O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)

Prepacte uz som zalozil jednu takuto temu za co sa ospravedlnujem. Kryt motora som mal uchyteny iba eskapaskou a tak som ho zodral a stracam vodu:( Ja potrebujem diel č.5

35cqssp.jpg

Upraveno uživatelem Pekos Pavelka
Guest servisman
Odesláno

Už jsem ti odpověděl v jiném tématu   origo   číslo je   540402

Odesláno

v peugeote to číslo ani nepotrebuješ, oni si ho vyhľadajú aj sami ;) , veľmi užitočné to číslo (OEM kód) je ak nakupuješ v inom obchode ako peugeot, resp. niekde na internete

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...