Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://www.okay.cz/lg-42lw5500/

http://3d-televize.heureka.cz/lg-42lw570s/specifikace/

Tak koukám po těhlehech. Ale dívám se, že jsou 100hz není to málo? Ta plazma měla 600hz:myslim Kdyžtak mě nekamenujte, nejsem v tom přeborník :D

Nebo mi zkuste nějakou doporučit :

chceme 3D (vím, že to někteří nedoporučujete, ale u známýho jsme na to dnes koukali a líbilo se :D)

velikost 42

wi-fi

full HD

cena do max.15k

Značka je celkem fuk...

A jestli plazmu nebo ledku nevím :myslim pořádně nechápu co je v čem lepší. Je to do bytu a dívat se na to budem z cca 4m...

[upravil dne 6/9/12 17:24 od davidekcz]

[upravil dne 6/9/12 17:25 od davidekcz]

Odesláno

Tak telka doma http://www.okay.cz/lg-42lw5500/

Zatím se s ní seznamuji...

Před tím jsem měl ještě starou velkou bednu úhlopříčka nějakých 72cm.

Říkali jsem si, že 42palců by mohla být akorát, ale zatím mi to teda příjde hodně obrovský :D:D no musím zvykat, ale to asi bude příjemný zvykání.Zatím jsem nadčen...uvidíme až se trochu víc seznámíme...

Odesláno

Je to mazec :D To jsem ještě laboroval nad 127cm :D:D:D

Ono v obchodě se to zdá malý ale jak se to hodí domů, tak člověk nestíhá zírat jak je to obrovský :D

Ta 127cm by se mi sem snad ani nevešla :D:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nechci ti nějak kazit iluze nebo tak, jen podle mě je dobré si za těch +- 18-20 Tkč koupit SAMSUNG.. :)

Je prej na špičce v tomhle a za tu cenu seženeš 3D s dost dobrou výbavou. :)

Ale toje jen můj nazor. LG taky neni špatná.

Odesláno

Feelly: na co mu bude zas 3D když se žádnej program ve 3D nevysílá ;) to by si zas musel kupovat ještě bluray přehrávač a další kraviny k tomu..ale se značkou bych šel raději do Panasonicu nebo Samsungu :)

Odesláno

3D funguje i v konverzi. Jinak obecně k 3D, ne každej to vidí, lidi co maji dominamntní jedno oko na 3D mohou zatím zapomenout. Jinak myslim že LG je jedna z tech na vrcholu a je srovnatelná se Samsungem.

Jinak tahle konkrétní je super vybavená, ma WiFi, Satelitní tuner i CL slot, takže není problem zasunout kartu, připojit parabolu a koukat na satelit bez další krabice k tomu, a ta další vybava kterou má je velká. jde jen o to jestli to někdy využiješ.

[upravil dne 30/10/12 21:27 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Já mám 3D TV taky a žádnej bluray nemám...dneska už je x filmů na webu a dají se lechce stáhnout...

Hodím na flešku a šup sní na TV a je po ptákách :D:D

Jinak ta LG vypadá moc hezky.Ale za tyhle prachy bude samsung určitě taky super :)

Ač vím, že tady je spousta odpůrců 3D tak jsme už viděli spoustu filmů na naší TV a můžu říct, že zážitek je to opravdu výbornej... :super:super

Akorát musím ještě pořešit nějakej pěknej zvuk k tomu :myslim:myslim:D:D

[upravil dne 30/10/12 21:27 od davidekcz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...