Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Dodělavaný xenony jedině originální výroba a montáž v autorizáku. Pokud si to doděláš doma tak nemaš šanci i kdyby jsi měl original světla. Ty xenony co koupiš a dobastliš si je tam doma tam nemají co dělat. Takže jediná možnost jsou origo světla se všim všudy. a ty nevim jestli se na coupe dělali. Citovat
Tantor-BN Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 unas je to tak : xenony sa do TP nezapisuju !! stači mať naklapanie svetiel napr. http://www.fusion.sk/katalog/product/34674/ a ostrekovače svetiel a policajti nič by nemohli jedine ak poznaju vaše auto ... Citovat
Judes Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 To sa ti potom nesmú policajti pozrieť do auta aby nezbadali kolečko na nastavenie svetiel . Citovat
Vítek1 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 no a taky se nesmi podivat na svetlo kde je homologace pro zarovku! pak se nesmi podivat jak rychle ten simulator naklapi. Nesmi otevrit kapotu a videt dobastleny svetlomety. a taky te nove nesmi poslat na technickou na coz ma pravo Citovat
Ajdamek Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Pokud se dělali origo, tak přendat original xenonový světla, udělat ostřikovače a dodělat naklápění jak to měl original. Do TP se nic nezapisuje Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 unas je to tak : xenony sa do TP nezapisuju !! stači mať naklapanie svetiel napr. http://www.fusion.sk/katalog/product/34674/ a ostrekovače svetiel a policajti nič by nemohli jedine ak poznaju vaše auto ... U nás se zkoušejí taky různé veselé taškařice, ale myslím, že jim bude naštěstí hodně brzy konec. Ono i pro většinu naprostých laiků je na 1. pohled vidět, že to není origo, na 2. stačí homologační značka jak píše Vítek. Tyhle snahy mi příjdou celkem absurdní a divím se, že to ještě někoho napadá... V DE nebo AT bys na místě auto odstavil a po tučné pokutě bys odjel jen s jinými světly nebo správnými žárovkami. Kdo už pro některého takového chytráka jel a vezl kola na auto nebo výfuk na moto ví o čem píšu Citovat
razor Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 V coupe jsou ty čočky,takže se to podle mě nebude rozptylovat všude kolem,jak v normálních světlech. Kámoš si to teď koupil a svítí mu to uplně libově a nikoho neoslňuje..(má taky coupe) Člen Y2K to třeba v TP zapsané má....A pochybuju,že je to origo,když se to origo nedělalo(aspoň myslím) Myslíte,že je to vážně takový problém ? Citovat
Vítek1 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 namontuj a zajed na stk a uvidis co ti reknou a zdeli ti aji jestli oslnujes a myslim ze odpoved je jasna. Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Jednoducha vec. Koupit xenony se svitivosti 4700 nebo 4300 K a mas to. Vetsinou si to benga nevsimnou ze to jsou xenony. Vsimaji si vetsinou auta kde jsou vyslovene 6000K a sviti na modro:D Citovat
razor Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Straki,to auto je fakt v noci uplně na houno...Vidím max 10 metrů před sebe a pak je jen absolutní tma.. Musím to vyřešit.. Žárovky jsem už koupil snad všechny existující druhy pořád hrozný.. Nehledě na to,že normální žárovky mi tam praskaj jak o život.. Tak max 3 měsíce a je K.O.. Citovat
Frostik Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 najdi si firmu ktora ti to dorobi ale rataj z velkou invseticiou , robi to myslim rachot.com na poziadanie daju ti aj certifikat samozrejme ak nemas ostrekovace , natacanie apod vyjde to dost draho , dlho som spekuloval az som tam upchal 68SMD ledky a mam pokoj ak ma chytia tak ma chytia svieti to dobre Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Tak to ti xenony nepomuzu. Vsiiml jsem si ze to leve nesviti skoro vubec.To prave zhruba gut. Co tak sehnat cocky???¨ Vidim to spis na vypadanou parabolu v cocce.... Citovat
razor Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Tak to ti xenony nepomuzu. Vsiiml jsem si ze to leve nesviti skoro vubec.To prave zhruba gut. Co tak sehnat cocky???¨ Vidim to spis na vypadanou parabolu v cocce.... Vypadá to,že je to v pohodě.. Koupil jsem si tu sadu 4300K a zkusím to namontovat,když to bude na houno,tak to zase na aukru střelím a je to.. Za to nic nedám... Stojí to litr,tak to třeba za 800 střelím a je to,ale třeba to bude v pohodě.. Kámoš měl ten samej problém na coupe a dal tam tuhle sadu a svítí to fakt krásně-a přesto opravdu nikoho neoslňuje... Do tp to zapisovat teda nebudu,uvidím jak se to osvědčí.. Citovat
omegaalfa Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 já mám z výroby v báwu uvnitř kolečko na nastavení světel i automatické naklápění, na světle D2S......a co teď ? Citovat
Judes Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Automatické naklápanie ti koriguje svetlom v prípade keď zaťažuješ zadnú časť auta aby si neoslňoval protiidúcich a to kolečko tam máš pre prípad nastavenia svetiel napr v servise alebo STK. Citovat
razor Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Zítra to du namontovat,tak uvidíme.. Pokusím se trochu vyleštit světla a šoupnu to tam.. Citovat
jozefsv Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 ja mam xenony treti rok a bez problemu,nikto ma este kvoli tomu nezastavil,nik neblika a nemyslim zeby to oslnovalo.nehovoriac o tom ze vidim daleko lepsie ako na bezne lampase.naco to zapisovat do tp?na mazde mame origo xenony ale v tp o tom zmienka nie je.mam 6000k Citovat
razor Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 já si to myslímtaky,že je to o.k...uvidíme.Kámoš to má tay a je to v pohodě.. už se těším.. Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Vono až dojde k nějaké banální nehodě a policajti si toho všimnou nebo ten druhej řekne, že jsi ho oslnil rychle zmrzne úsměv. A nedej bože aby se přitom někomu něco stalo ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.