Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dodělavaný xenony jedině originální výroba a montáž v autorizáku. Pokud si to doděláš doma tak nemaš šanci i kdyby jsi měl original světla. Ty xenony co koupiš a dobastliš si je tam doma tam nemají co dělat. Takže jediná možnost jsou origo světla se všim všudy. a ty nevim jestli se na coupe dělali.

Odesláno

no a taky se nesmi podivat na svetlo kde je homologace pro zarovku! pak se nesmi podivat jak rychle ten simulator naklapi. Nesmi otevrit kapotu a videt dobastleny svetlomety. a taky te nove nesmi poslat na technickou na coz ma pravo

Odesláno
unas je to tak :

xenony sa do TP nezapisuju !! stači mať naklapanie svetiel napr. http://www.fusion.sk/katalog/product/34674/ a ostrekovače svetiel a policajti nič by nemohli jedine ak poznaju vaše auto ...

U nás se zkoušejí taky různé veselé taškařice, ale myslím, že jim bude naštěstí hodně brzy konec. Ono i pro většinu naprostých laiků je na 1. pohled vidět, že to není origo, na 2. stačí homologační značka jak píše Vítek. Tyhle snahy mi příjdou celkem absurdní a divím se, že to ještě někoho napadá... V DE nebo AT bys na místě auto odstavil a po tučné pokutě bys odjel jen s jinými světly nebo správnými žárovkami. Kdo už pro některého takového chytráka jel a vezl kola na auto nebo výfuk na moto ví o čem píšu ;)

Odesláno

V coupe jsou ty čočky,takže se to podle mě nebude rozptylovat všude kolem,jak v normálních světlech.

Kámoš si to teď koupil a svítí mu to uplně libově a nikoho neoslňuje..(má taky coupe)

Člen Y2K to třeba v TP zapsané má....A pochybuju,že je to origo,když se to origo nedělalo(aspoň myslím)

Myslíte,že je to vážně takový problém ?:myslim

Odesláno

Jednoducha vec.

Koupit xenony se svitivosti 4700 nebo 4300 K a mas to.

Vetsinou si to benga nevsimnou ze to jsou xenony.

Vsimaji si vetsinou auta kde jsou vyslovene 6000K a sviti na modro:D

Odesláno

Straki,to auto je fakt v noci uplně na houno...Vidím max 10 metrů před sebe a pak je jen absolutní tma..

Musím to vyřešit..

Žárovky jsem už koupil snad všechny existující druhy pořád hrozný..

Nehledě na to,že normální žárovky mi tam praskaj jak o život..

Tak max 3 měsíce a je K.O..

Odesláno

najdi si firmu ktora ti to dorobi ale rataj z velkou invseticiou , robi to myslim rachot.com na poziadanie daju ti aj certifikat samozrejme ak nemas ostrekovace , natacanie apod vyjde to dost draho , dlho som spekuloval az som tam upchal 68SMD ledky a mam pokoj :D ak ma chytia tak ma chytia svieti to dobre :D

Odesláno

Tak to ti xenony nepomuzu.

Vsiiml jsem si ze to leve nesviti skoro vubec.To prave zhruba gut.

Co tak sehnat cocky???¨

Vidim to spis na vypadanou parabolu v cocce....:myslim

Odesláno
Tak to ti xenony nepomuzu.

Vsiiml jsem si ze to leve nesviti skoro vubec.To prave zhruba gut.

Co tak sehnat cocky???¨

Vidim to spis na vypadanou parabolu v cocce....:myslim

Vypadá to,že je to v pohodě..

Koupil jsem si tu sadu 4300K a zkusím to namontovat,když to bude na houno,tak to zase na aukru střelím a je to..

Za to nic nedám...

Stojí to litr,tak to třeba za 800 střelím a je to,ale třeba to bude v pohodě..

Kámoš měl ten samej problém na coupe a dal tam tuhle sadu a svítí to fakt krásně-a přesto opravdu nikoho neoslňuje...

Do tp to zapisovat teda nebudu,uvidím jak se to osvědčí..

Odesláno

Automatické naklápanie ti koriguje svetlom v prípade keď zaťažuješ zadnú časť auta aby si neoslňoval protiidúcich a to kolečko tam máš pre prípad nastavenia svetiel napr v servise alebo STK. ;)

Odesláno

ja mam xenony treti rok a bez problemu,nikto ma este kvoli tomu nezastavil,nik neblika a nemyslim zeby to oslnovalo.nehovoriac o tom ze vidim daleko lepsie ako na bezne lampase.naco to zapisovat do tp?na mazde mame origo xenony ale v tp o tom zmienka nie je.mam 6000k

Odesláno

Vono až dojde k nějaké banální nehodě a policajti si toho všimnou nebo ten druhej řekne, že jsi ho oslnil rychle zmrzne úsměv. A nedej bože aby se přitom někomu něco stalo ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...