Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

ja ji vyfotim, dam do kompu a zmensim a tim zmensenim ji prepisu, abych to nemel dvakrat. ALe toto staci. a ta cerna me teda zrovna neprijde dvakrat spatna. :D diky.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

mam dotaz. kdyz chci menit stity na zadni kotoucove brzde, tak musej naboje dolu asi ze? jak tuto demontaz zvladnou, abych pak nemusel kupovat jeste loziska. naboj asi jen povolim a stahovakem stahnu, kdyz to pujde. :)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

po dlouhe dobe nejaka actualizace. Jak me tady lidi odrazovali,tak jsem nakonec vzal ten weitec 60/40 z benzinu a sedana a dal to na svoje. vysledek super a po pridani podlozek vzadu i pohodlna jizda. na urovni concernu..

post-4401-14109633494273_thumb.jpg

Odesláno

Ted to taky vidim to vetny spojeni, ale concernem se da jezdit, concernem na podvozku ne. :D Proste cekal jsem to daleko, daleko horsi a fakt pohoda. :D

Jinak dik.

Odesláno

ne já ho tam nemám ... nakonec jsem tam dal origo :) a nevadí mi to že ho máš ;) já si chtěl tu vlajku původně nechat udělat airbrushem ale když už by nás bylo tolik tak na to kašlu a vymyslím něco nového :)

[upravil dne 26/9/13 20:55 od Print]

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...