Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cafte ludkovia vie my tu niekto poradit kde pozhanam prevodovku na peugeot 306 1999 1.6 b break.kolko typov prevodoviek je na ten model a ako zistim ci mam 16 ventil alebo 8 ventil.dakujem uz som stoho zufali

Odesláno

tak jaky mas motor poznas ze stitku na motoru, na kterem je vyrazen typ motoru (pokud motor nebyl menen, staci si typ motoru vycist z VIN kodu)

a jestli chces oznaceni te puvodni prevodovky, napis sem VIN

Odesláno

motor NFZ je 65kW 1.6 8V

udeje k prevodovce dle VIN:

Sériové výrobní číslo převodovky 20 CD30 0639816 - dulezite je to oznaceni CD30

PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5

PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA ZESÍL ©

PŘEVODOVÝ POMĚR CP 16 X 65

SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU CT 21 X 18

SPOJKA SPOJKA OVL LANKEM SE SEŘÍZENÍM VŮLE

DIFERENCIÁL (PŘEVODOVKA) DIFERENCIÁL POSÍLENÝ

Odesláno

nemam pristup do placene sekce, kde jsou tyhle informace, ale vzhledem k stari vozu, vyrobeneho 28.5.1999 tam uz zadne info ulozene nebudou, archivuje se to asi max 8let zpatky

Odesláno

Dá se použít i z citroena a myslím, že pasuje i z 1,4. Akorát si dej pozor, aby ti sedělo řazení ( dělá se dvoutáhlové a jednotáhlové)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Do roku 96 se u 306tek dělali jednotáhlové převodovky,později už pak vícetáhlové. Já mám zkušenosti spíše s tím starším typem,s tou jednotáhlovou. Do 306 1.6 jsem dal převodovku z Citroenu Zx 1.4 a funguje bez problémů,dokonce je auto živější,protože převody jsou trošku kratší,ale na úkor toho je menší maximálka. Ty už máš dvoutáhlovou převodovku,tudíž nevím jistě,jestli to bude možné i u tebe.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj peugeotaci tak jsem z toho jelen ja mam 306 cabrio 1.6 8V (doufam ze 8V) 65Kw je z roku 1998 a myslel jsem si ze mam jednotahlovou převodovku pac od radicky mi jde jedno tahlo a prez kulicku hejbe s takovim bazmechtem na kterym jsou 3 tycky jako treba na 1.8 16V na prevodovce je jen jedna paka nekde na netu jsem nasel prevodovku ze ktere couhaj dve paky tak jsem myslel ze ta je dvoutahlova ale kdyz tu pisete ze od roku 1996 davaj vsude dvoutahla tak ja uz teda nevim. pokud nekdo podle vinu neco zjistite tak mam VF37DNFZE32436073

Odesláno

na mojí 306 66Kw rv95 byla púvodně špajska s dvěma řadícíma vydlema(pod autem jedna tyč) vyměnil sem jí za špajsku z 306 r.v97 a řazení je už jen přez kouly a 3 tyčky takže bych si mohl myslet že starej novej model

Odesláno

Aha takze opacne nez pise Vojcek 306 po faceliftu jsou jednotahla (tyč přez kouli a 3 tyčky) pochopil jsem to spravne? na moji 306 mi prevodovka hučí nicemu to nevadi ale piska i spojkove ložisko a pri ostrem razeni uz i lehce klouze spojka takze az budu delat spojku rad bych rovnou vymenil prevodovku jen jsem porad nevedel jakou mam shanet. ptal jsem se kluku co delaj prevodovky tak mi rikaly ze repas na to aby nehucela by byl drazsi nez prevodovka ze se to opravovat nevyplati. Tušite nekdo jak je zprevodovana prevodovka na 1.4 je totozna nebo ma jinak zuby? dekuji

Odesláno

o převodovce z 1.4 nic nevím určitě bude jinak odstupňovaná a i jinej stálej poměr , každopádně výměna za jinou převodovku byla nutná i s nápravnicí táhlem řazení a těch 3 táhélek :)napravnice jsou totiž taky jiné

• O 7 let později...
Odesláno

Ahoj, dokázal by mi někdo zjistit označení převodovky jako to zjistil Ferry podle VINka, jelikož moje vydává divné zvuky na 1-2-3 když uberu plyn razantně, tak jakoby drhne něco a teď navíc prokluzuje spojka, tak když bude měněná spojka, tak zkusím sehnat převodovku v lepším stavu, tak aby tam pasovala - VF37ENFZE32980673 Díky moc

Odesláno

Ahoj , v Serviceboxu je jenom toto

Převodovka - Poloosy
PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5
PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA ZESÍL (C)
PŘEVODOVÝ POMĚR CP 16 X 65
SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU CT 21 X 18
STYL KOLA OPTIMALIZOVANÝ RÁFEK ČERNÁ
SPOJKA SPOJKA OVL LANKEM SE SEŘÍZENÍM VŮLE
VZDUŠNICE BEZDUŠOVÁ
BEZPEČNOSTNÍ ZABLOKOVÁNÍ PŘEVODOVKY BEZ UZAMČENÍ PŘEVODOVKY
DIFERENCIÁL (PŘEVODOVKA) DIFERENCIÁL POSÍLENÝ
PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 185X65X14 T
KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 5 PALCŮ 1/2
KOLO (TYP) MONTÁŽ PLECH RÁFKU
TYP PŘEVODOVKY

MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...