Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podekovani pro kluky ze servisu \"Retrocar\" na Praze 4:

\"Včera u Vás byla mamča s mírne pochroumaným čumákem lvíčka 106 a prasklým chladičem, mimochodem ID 488 ... a maximálni spokojenost s přístupem, prací i cenou....Takže pánové, za mou mamču..DÍÍÍKY MOC, Sirael :cool:

Odesláno

Sirael: no to ta 106-ka už musí být pěkný veterán, když jí vzali na servis ;)

Sepp: (překvapivě) www.retrocar.cz... Kdo jste byli loni na srazu v Plzni, vzpomínáte na modrou 504? Je i na Hicsově videu. To byl jeden ze společníků...

Odesláno

A ja, ze mi to neco pripomina :)

Stranky maji a pekny.. ty stary Citrousi jsou proste nadherni. Vazne :o oci.

No, i kdyz 504 cabrio ma taky neco do sebe

Odesláno

No, hlavně jsme si tam dali kontakty a domlouvali se, že uděláme nějakej další srázek na škole smyku, a já to pak nějak pustil z hlavy, ostuda... Ale fakt je, že tu školu smyku už asi nezopáknem, páč Jifora už to asi přestalo bavit, a místo kluzké fólie se dal na prodej tuzingových doplňků pro náctileté .... :D

Nicméně, by se mohlo poslat jim pozvánku na nějakej srazík, třebas aspoň na Džbán.

P.S. Martin Hošna, ten s tou 504, je člen ID 638, jen tak mimochodem...

Odesláno
Napsán autorem oddie

Tak zpět, asi jim ještě funguje i ta škola smyku. Schválně je zkusím kontaktovat, až bude chvilka, že bychom zkusili zopakovat tu Plzeň.

To by bylo supr,já bych měl určitě zájem.

Byl to výborně strávený den u Jifora.

:):)

Odesláno
Napsán autorem Sepp

No klidne - ale predem rikam, ze Plzen /v takove podobe jak probehka/ beze mne :(

Tak nějak. Jet hafo kiláků na skoro jen půlden.... Nebydlet u Plzně brácha tak mě to taky vůbec, ale vůbec nenadchlo.

Odesláno

To mi připomíná zájezd do šroubárny Libčice na průmce. 2hod cesta tam. Podívali jsme se na excelentní výběr primitivů z ČR jak strkaj ručně šrouby do lisu (každej musí něco dělat, že ?), nadejchali jsme se eloxárny. Pak hurá do hospy a zas 2 hoďky zpět.

Vejlet za všecky prachy.

PS: Nebyl jsem v tý Plzni, tak to možná byl supr kulturní zážitek na celej život.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...