Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já jsem si koupil Bridgestone Turanza ER 300 na www.pneu-servis.cz a jsem mooooc spokojený!

z baumaxu, je to skoro jak koupit ojetý!! mrkni se po netu tam seženeš určitě kvalitnější a levnější!:papa

Odesláno

tak pneu jsem koupil už cca před měsícem a půl. Vzal jsem ty Firestony na nejlevnejsipenu.cz. Byly do 14 dnů.

Jenže teď mám s nimi potíže - vizte

Máte někdo zkušenost s reklamací na nejlevnejsipneu.cz?

Díky

Odesláno

Good Year jsou jedny z těch lepších. Sava je OEM verze Good yearů. Alo osobní zkušenost s nima nemam.Já mam na svý 406ce Pirelli P6000 Powergy a maximální spokojenost.

Odesláno

Já mám obuto MICHELIN Pilot sport 225/45/17 91Y a jsem spokojenej. Auto oproti původním zimním 14tkám dost ztuhlo a ztěžklo, ale jinak pohodička. Asi bude i větší spotřeba, ale co člověk (majitel) neudělá pro krásu. :D :D :D

Odesláno

Na leto jsem sehnal CONTINENTAL ECO 3 (nova 3500kč!!!) a šíleně hučí... Už nikdy... Měl jsem UNIROYALKy R680 (nová 2100kč) a mnohem lepší!

Odesláno

Ja sem koupil z burzy v Ove vsechny 4 gumy za 1200, vzorek cca 5mm, takze tak na jednu a pul sezony. Continental VancoContact nebo jak se presne menujou. Primarne sou urcene tusim na dodavku, protoze maji index hmotnosti 99(to je tusim neajak pres 750kg na kolo) rychlost T, rozmer 205/65/15. Ale sou super, zdaji se mi mnohem lepsi nez co jsem mel predtim starsi micheliny 195/65/15, hlavne dobre sedi v zatackach, temer vubec nepiskaji a na dalnici nehuci nijak zvlast, ze bych si toho vsimnul oproti jinym gumam co sem mel(vzdy starsi). Takze za ty prachy jsem maximalne spokojeny a konecne ty kola uz nevypadaji takove malinkate na mem aute :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Já jsem nakonec koupil přes www.pneushop.cz Goodyear NCT 5 195/65 R15 kus za 1964 Kč a už jsem na nich od května ujel asi 20 tis.km. Jsou naprosto super, jízda jedna báseň, tichý, dobře drží směr. Jak říká Ferry - jsou libový :mrk:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Rozhodne tam nedavej Matador. Tu chybu jsem udelal ja a priste ji nezopakuji...

Ty woe, chci si teď taky kupovat ty Matadory MP 58, tak mi neříkej, že jsou špatný, páááč jinak nevím, co koupit, když nikde není k sehnání 185/70 R14 88 H, co mám v techničáku :myslim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Peta

Rozhodne tam nedavej Matador. Tu chybu jsem udelal ja a priste ji nezopakuji...

Ty woe, chci si teď taky kupovat ty Matadory MP 58, tak mi neříkej, že jsou špatný, páááč jinak nevím, co koupit, když nikde není k sehnání 185/70 R14 88 H, co mám v techničáku :myslim

Pneumatik v tomhle rozměru se vyrábí spousta. Tak je divný, že nic nemůžeš sehnat

Odesláno

Hlavně nekupujte Barum Brilantis.Sice celkem dobře sedí,ale jsou docela hlučný.Kupoval jsem je hlavně kvůli nízké ceně,ale už toho lituju.

Před nima jsem měl UNIROYALKY a ty byly fakt gut.:super

Odesláno
Původně zaslal: sloters

Hlavně nekupujte Barum Brilantis.Sice celkem dobře sedí,ale jsou docela hlučný.Kupoval jsem je hlavně kvůli nízké ceně,ale už toho lituju.

Před nima jsem měl UNIROYALKY a ty byly fakt gut.:super

Taky jsem jednou měl Barumky a už bych si je na auto nikdy nedal. ;)

Odesláno

Já na zimu jsem koupil tyto pneu rozměr 185/70 R 14 88T - SAVA Eskimo S3 - a jsem docela spokojenej. :myslim:super:roker

( Vysoce výkonná pneumatika pro dynamickou a komfortní jízdu v těch nejtěžších zimních podmínkách. Hluboké obvodové drážky společně se směrovým dezénem a širokými bočními kanálky výrazně zvyšují odolnost proti aquaplaningu. Dezén pneumatiky obsahuje indikátory opotřebení, které ukazují doporučenou minimální hloubku dezénu pro zimní období.)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...