zenden13 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Jo ja vim kam patri (v pinech zustal zbytek dratu) - problem mam, ze ty zbytky ani za nic nejdou vytahnout a tudiz nemam drat kam zapojit Citovat
Guest servisman Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 není problém brátek natočit na špendlík a připíchnout kam to patří, naťukat kod nastartovat a odpojit .Já jen nechápu že si nedovedete poradit. Citovat
zenden13 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Zkousel jsem to pres jehlu a to neslo (otazka jestli jehla vodi ). No ja to celkem chapu, ze si nedovedu poradit. Jsem strasny nemehlo a obe ruce mam leve (a to nejen co se tyce prace na aute). Nicmene i tak moc diky, ze se snazite pomoct Citovat
Almanil Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Možná spíš zkus někomu říct, ať ti to podrží ty nastartuj a potom to odpojte. Citovat
krtek 2 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 (upraveno) Ked zapojis konektor spet tak to bude pytat kod ktory si zadaval pred odpojenim immo ,a ked ho nemas alebo si niesi isty tak si v prdeli Upraveno 21. listopad 2014 uživatelem krtek 2 Citovat
Guest servisman Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Asi nečteš doposud asi startoval přes klávesnici ale nyní mu to nemaká, protože se asi odpojily ty dva dráty, u mého případu co jsem dělal měla vytrhané asi 8 káblíků a zprovoznili jsme to. Citovat
krtek 2 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 (upraveno) ja reagoval na sytica prvy prispevok no nevsimol som si ze to vlakno ma uz tri strany takze asi uz neaktualne a nepodarilo sa mi to zmazat osdpravedlnujem sa,inak ano tie kabliky sa tam lubia prelamovat ja som to odpojil a odvtedy bol klud,tiez som odpojoval na inej 406 stejny problem prelamanych par kablikov to co slo spojit som spojil 3 kabliky som drzal rucne prilozene kolega natukal kod natocil ja to odpoji a ok Upraveno 21. listopad 2014 uživatelem krtek 2 Citovat
zenden13 Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Tak nakonec jsem do dvou zalomenych dratku pichl dve jehlicky, na ty namotal zbytky dratu, rychle natukal kod, nastartoval a odpojil. Zatim sem startoval asi 4* a chyta to krasne bez nutnosti zadat kod, snad to vydrzi ) (nezpomnel sem na zadny krok pri odpojeni, stacilo vazne jen za nastartovaneho stavu svorkovnici odpojit od klavesnice? ) Diky vsem, co se snazili pomoci ! Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Jsem rád že se zadařilo max si napiš kod na klávesnici někam ,kdyby jsi chtěl pak to míti zapojené . Citovat
Almanil Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Jo stačí odpojit, když je auto nastartované Plně chápu tvou úlevu Citovat
Nick406 Odesláno 21. březen 2015 Odesláno 21. březen 2015 Dotaz co když kod neznám ale mám to dle všeho v automatickém režimu tak stačí taky odpojit klávesnici při nastartovaným motoru? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.