Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

není problém brátek natočit na špendlík a připíchnout kam to patří, naťukat kod nastartovat a odpojit .Já jen nechápu že si nedovedete poradit.

Odesláno

Zkousel jsem to pres jehlu a to neslo (otazka jestli jehla vodi :D). No ja to celkem chapu, ze si nedovedu poradit. Jsem strasny nemehlo a obe ruce mam leve (a to nejen co se tyce prace na aute). Nicmene i tak moc diky, ze se snazite pomoct :)

Odesláno (upraveno)

Ked zapojis konektor spet tak to bude pytat kod ktory si zadaval pred odpojenim immo ,a ked ho nemas alebo si niesi isty tak si v prdeli

Upraveno uživatelem krtek 2
Guest servisman
Odesláno

Asi nečteš  doposud asi startoval přes klávesnici  ale nyní mu to nemaká, protože se asi odpojily ty dva dráty, u mého případu co jsem dělal  měla vytrhané asi 8 káblíků a zprovoznili jsme to.

Odesláno (upraveno)

ja reagoval na sytica prvy prispevok no nevsimol som si ze to vlakno ma uz tri strany :D takze asi uz neaktualne a nepodarilo sa mi to zmazat osdpravedlnujem sa,inak ano tie kabliky sa tam lubia prelamovat ja som to odpojil a odvtedy bol klud,tiez som odpojoval na inej 406 stejny problem prelamanych par kablikov to co slo spojit som spojil 3 kabliky som drzal rucne prilozene kolega natukal kod natocil ja to odpoji a ok

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Tak nakonec jsem do dvou zalomenych dratku pichl dve jehlicky, na ty namotal zbytky dratu, rychle natukal kod, nastartoval a odpojil. Zatim sem startoval asi 4* a chyta to krasne bez nutnosti zadat kod, snad to vydrzi :)) (nezpomnel sem na zadny krok pri odpojeni, stacilo vazne jen za nastartovaneho stavu svorkovnici odpojit od klavesnice?:) )

Diky vsem, co se snazili pomoci !

Guest servisman
Odesláno

Jsem rád že se zadařilo max si napiš kod na klávesnici někam ,kdyby jsi chtěl pak to míti zapojené .

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...