Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uff, no to sa naplatis... mne vysla havarijna na 1100E ale znama mi dala bonus 60percent takze to mam za 430 (alebo tak nejak) a kazdy rok 5 percent dole, takze uz som pod 400 :D huraa...

Odesláno
no musiiis.... :) som to riesil a musel som domontovat alarm, inak mi ho NIKTO nechcel poistit a to mi ver ze som bol vo vseeetkych poistovnach ;)

Pred troma rokmi stačil immo.

no minuleho roku uz nie :D

Odesláno

Vlado77 Ked som si to precital hned mi presli zimomriavky po tele neviem ake je to nemam taku skusenos zatial ale asi by som bol sklamany a nasrany na vsetkych ja som mal auto len 8 dni u jedneho ktory sa mi vyhibal a myslel som ze so mnou vy....l tak preto by som bol asi hotovy lebo som do toho auta zamilovny ako mnohy tu este raz moc ma to mrzi nemam rad autickarov

Odesláno

Mrzi ma to spolu s tebou,viem - musis byt nasraty a bezmocny zaroven

ale nech ta potesi ze pokial nejde o zivot nejde o nic

Mal si smolu ale peniaze boli a budu a bude aj nove auto

prajem ti nech sa z neho tesis co najskor !:papa

Odesláno

Mrzi ma to spolu s tebou,viem - musis byt nasraty a bezmocny zaroven

ale nech ta potesi ze pokial nejde o zivot nejde o nic

Mal si smolu ale peniaze boli a budu a bude aj nove auto

prajem ti nech sa z neho tesis co najskor !:papa

Odesláno

Zdar. Je mi luto, co sa stalo, musi to byt fakt neprijemny pocit zistit, ze ti niekto ukradol 407mu.

Asi off topic ale ja som si dal do auta nieco podobne ako toto:

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GPS-GSM-GPRS-Tracker-Real-Time-Car-Tracking-Device-/220790595128?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems&hash=item3368251e38

myslim, ze ceny GPS trackerov su neni zas tak vysoke a mam ovela lepsi pocit, ked to mam v aute.

Odesláno
tvoj pocit ta asi sklame hned po kradezi, lebo kazdy zlodej nosi zo sebou GPS, GSM rusicku...

takze s hentym si ani neskrtnes...

to si ani nemal pisat. a ja som si myslel, ze s GPS trackerom je moje auto bezpecnejsie. :myslim To uz ake vychytavky maju ti moderni zlodeji.

som pozeral na ebayi a niektore tie cinske vyrobky nemaju chybu:

http://www.ebay.co.uk/itm/Top-quality-anti-tracker-Mini-GPS-Jammer-Blocker-car-/120750012597?pt=Car_Audio_Video&hash=item1c1d42f8b5

alebo toto:

http://www.ebay.co.uk/itm/as14-IR-Detector-Anti-Camera-Lens-monitor-Finder-GPS-GS-/160651285053?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256790123d

a je to skoro zadarmo :o

Odesláno
presne to robim. vsetko co pamatam kde malo skrabancek alebo nieco co poznam tak hladam

bojim se, ze pokud nahlasis na policii, ze jsi nekde nasel svuj blatnik, tak ti pojistovna misto penez preda akorat hromadku dilu.

Odesláno
jak sa hovorí čo nieje prizvárané to sa ukradne :D

A co je, to zmizí i s řetězem.:bacha

[upravil dne 28/9/11 18:58 od FrantaCV]

Odesláno
Asi off topic ale ja som si dal do auta nieco podobne ako toto:

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GPS-GSM-GPRS-Tracker-Real-Time-Car-Tracking-Device-/220790595128?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems&hash=item3368251e38

myslim, ze ceny GPS trackerov su neni zas tak vysoke a mam ovela lepsi pocit, ked to mam v aute.

Namiesto toho bude lepšie toto http://zederlock.sk/ a bude sa ti lepšie spávať. Má to aj menšiu nevýhodu a to že na 407-me je potrebné demontovať kolenný airbag, no lepšie ako prísť o auto.

Odesláno

Judes, ak si si nevsimol, tak dotycny mal Construct, teda blokovacie zariadenie. snad si nemyslis ze mu to tam niekto na ulici fidloval alebo nejako pacil. Ak zlodeji mali nahradny kluc co je variant A alebo to nalozili na odtahovku co je variant B. V oboch pripadoch nech uz bolo akokolvek tie zedery, constructy, defendy a podobne srakory znemoznujuce jazduz vozidlom ti proste nepomozu... Ako vidis, neodradilo ich to, nech ide o akykolvek zabezpecovaci system... ak chcu ukradnu. Vlada-77 si proste vyhliadli, vybrali a neriesili ci ma nejaky construct alebo podobny zabezpecovaci bazmek.

...Najaviac ma dojalo ze som mal este aj na radiacej pake Construct blokovanie a hovno...

GPS tracker nezavrhujem, je tam stale nadej ze predsa len je sanca aby stihol vyslat informaciu pomocou GSM o svojej polohe,

ak ma nahradne napajanie ktore nieje zavisle na vozidle a je dobre system ukryty tak tu realna sanca je ze vozidlo sa da vyhladat,

nakolko zlodej nemusi stale drzat pod rusickou vozidlo. Mame skusenost firemneho auta ktore sa po par dnoch ukazalo na mape, zial kym prisli na miesto cinu uz tam nebolo. Bud to zisitili, alebo neviem co sa stalo... ale GPS/GSM tracker nieje na skodu veci. Otazkou zostava co by som mal zaujem o auto ktore mi ukradli. asi by som ho uz nechcel. Moj osobny nazor.

Odesláno

Marcel s tým s tebou súhlasím že keď niečo chcú ukradnúť tak to aj ukradnú ale prečo to nesťažiť. A v tom Vladovom prípade bolo auto odstavené na takom mieste kde bi bolo obtiažne sa dostať odťahovkou. Z toho mi vychádza že pri servisovaní auta odovzdal kľúče od auta aj s kľúčami od zabezpečovacieho zariadenia (Construct) alebo ho zabudol uzamknúť. Za ďalšie stačí vyšlapnúť spojkový pedál a auto zo zamykaním radiacej páky (práve ten Construct) si môžeš odtlačiť alebo odtiahnuť kam len chceš, trebárs ku tej odťahovke. V tom je Zeder (zamykanie volantovej tyče) o krok vpred.

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...