Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno

budu se snažit dorazit,ale ám dotaz,je možno spát v chatkách i bez rezervace???pokud by mi to vyšlo a dojel,ale nevím to na sto procent,tak nechci něco rezervovat a pak nepřijet.díky

Odesláno

Tak jsem poplatil a těším se na výlet.

Jedete někdo z jižních Čech ? abychom se po cestě nebáli :D

Ještě mě napadá, že můžu někoho cestou přibrat - tak 2 kousky se mi do autobusu vejdou.:papa

[upravil dne 16/5/12 17:03 od jarmyl]

Odesláno

Chicken Tandoori Rainbow

Kostky kuřecího masa čtyř různých chutí

Na másle orestované šťavnaté kousky kuřecího masa připravené čtyřikrát jinak. Můžete tak ochutnat čtyři rozdílné chuti vynikající indické kuchyně.

Porce obsahuje 8 ks masa ve čtyřech různch kořeních. Konzumujeme od světlejších k tmavým, čím tmavší, tím ostřejší (pálí i ráno, když jdou ven :D).

K tomu patří ještě

Aloo Protha

Indická placka s brambory

Aloo Protha je typický indický pokrm sestávající z moučné placky, která je plněná bramborami. Je vhodná k jiným jídlům jako příloha zejména proto, že skvěle podtrhuje chuť indických pokrmů.

[upravil dne 16/5/2012 17:23 od Medvěd]

Odesláno

Ha ha nemuzu zapomenout na tu ukrutne pikantni vec (nejspis) od Medveda :D Jako ze neco vydrzim ale tohle teda bylo :D ..

Odesláno

mnamka :)

stibto a kde a kdy to palilo nejvic ? :D

[upravil dne 17/5/2012 10:34 od Scratch]

Odesláno

Myslím si, že když na Lví-čeka zatlačíme a slíbíme mu, že tento lahodný pokrm i zaplatíme, mohl by nám tak 3-4 porcičky Rainbow + cca 20 placek z Písku dovézt.

Co na to Lví-ček?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...