Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno

Sorry za přiblblé otázky ale v chatce je možno nějak přizpusobit spaní dole??? třeba přesun matrací dolu?? Kvuli psovi aby neskákal po spolubydlících. Popř bychom si klidně vzali svoje nafukovačky :-D

Odesláno

vetsinou je to tak ze v patre je na koberci 4-5 luzek plus hromada mista na dalsi matrace a dole je rozkladaci gauc stim ze podlaha je na linu , soucasti spodku je lednice ,stul a kuch linka, ale na dalsi dve matrace se misto urco najde jo a pak je jeste dole balkono terasa :D

Odesláno

Fajn

V tom případě se ptám člénů, kteří by byli ochotni přežít dvě noci s naší rodinkou..

Jsme cca 22-25 letí a dcera bude mít v te době 11 měsícu. Pes je velikostně trochu větší jezevčík se vzhledem vlčáka a ráda spí v posteli proto bychom spali radši odděleně.

Děkujeme

Odesláno

škoda toho termínu, koliduje mi ze svatbou:(Byl to první Maxíkův sraz, a zároveň jsme byli spokojení až na to počasí, které pro půlroční mimino nebylo zrovna nejlepší;)Jinak kemp je supr:super

[upravil dne 12.3.12 12:37 od Zipík]

Odesláno

Tak jsem si na pátek 15. vzal dovolenou. Koukali na mě jak na idiota, že si to zamlouvám 3 měsíce dopředu.

Při mé smůle bych měl určitě odpolední nebo byl po noční. :(

Už se moooc těším. :papa

Odesláno

No na mě zase koukali jako na blba, když jsem do kolonky \"důvod\" uvedl, že jedu se svým citrónem na sraz Peugeotů. My totiž ještě k žádosti o dovolenou uvádíme i proč si ji bereme.

Odesláno

Bigbadjohn :

taky se mě ptali na důvod (no rozesmálo je to), ale většinou nám jí nedají.

Vždy nějaká výmluva, žě je někdo nemocný nebo se nestíhá atd.(kromě letní a zimní odstávky).

Tento rok jsem začínal se 40 dny dovolené a ještě neměl šanci ani den vybrat.

[upravil dne 14/3/12 00:41 od Lví-ček]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...