Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Grillmasters 8.10.2011 u Scratchů od 14.30h

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

stif, ok, mám tě třeba vyzvednout doma, že by jsi jel se mnou...?

Odesláno

Já stejně budu brát auto svoje, protože budu brát pro Charlieho diagnostiku a budu potřebovat naložit e-shop od Pe.Tra a jestli budu chlastat, tak bych potřeboval mít kde hlavu složit a na to je auto ideální :D

Guest minimaxa
Odesláno

ok, tak nějak kolem 13h se tam tedy sejdem, ale ty stejně dorazíš s 1h zpožděním, nebo ne?:myslim:D

Guest minimaxa
Odesláno
já přijedu také dříve kvůli nachystání pípy, někdy dopoledne a pomůžu určitě rád

s tím opatrně, aby jsi nebudil Aduš :D

Guest minimaxa
Odesláno

Já budu potřebovat pomoci vytáhnout lokomotivu z auta, pomoci s postavením přístřešku, a tak nějak abych se tam sám nebál :mad:

Odesláno

Mámo, to zvládnem. Budeš tam ty, já, Scratch, Áďa a možná ještě tedy Punkac, takže to bude v klidu ;)

Charlie1: Nemůžu ti to zaručit, že to zvládnu, protože jsem žádnou 406ku ještě neměl připojenou. Navíc na mém autě to, zdá se, neumí načíst závady, tak doufám, že nebudu muset shánět jinou ŘJ, jak už jsem byl upozorněn v jiném vlákně. :roll

Odesláno
Mámo, neser.....budu se snažit přijet co nejdřív. :D
Synu, nebuď na mámu drzý, nebo tě zbijeme oba dva:bacha:D:D:D

ok :)
Mam tady pro tebe nějakou krabici za cca 234,-;)

[upravil dne 6/10/11 19:46 od Radek Hurvajz]

Odesláno
já přijedu také dříve kvůli nachystání pípy, někdy dopoledne a pomůžu určitě rád

s tím opatrně, aby jsi nebudil Aduš :D

jsem tichý jako lví pšouk :D:D:D

Guest minimaxa
Odesláno

Synku, buď rád, že se taťka Radek nejmenuje Fritzl :D:aut:D

[upravil dne 6/10/11 19:50 od minimaxa]

Odesláno
Mámo, to zvládnem. Budeš tam ty, já, Scratch, Áďa a možná ještě tedy Punkac, takže to bude v klidu ;)

Charlie1: Nemůžu ti to zaručit, že to zvládnu, protože jsem žádnou 406ku ještě neměl připojenou. Navíc na mém autě to, zdá se, neumí načíst závady, tak doufám, že nebudu muset shánět jinou ŘJ, jak už jsem byl upozorněn v jiném vlákně. :roll

tak to radši necháme na jindy......:papa

Odesláno

chlapci a pani vc dam, bojte se, bude test, test, hazeni, strileni a skladani. Test je schvalne dvakrat :D a jete neco vymyslim :D

Odesláno
chlapci a pani vc dam, bojte se, bude test, test, hazeni, strileni a skladani. Test je schvalne dvakrat :D a jete neco vymyslim :D

Supéééér :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...