Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hmm tvoja uvaha je zaujimava... asi stale nechapes co je zakon a kto ho uplatnuje.. jazdim a zijem na slovensku... aj ja mam na aute veci co nemam mat .. ale som si toho vedomi a pocitam s tym ze to moze byt problem.. preco? lebo porusujem zakon..

Odesláno

Pozri sa,

ja len myslím, že policajti by mali v prvom rade dbať o bezpečnosť cestnej premávky a pokutovať najmä vodičov za \"bezprostredné\" ohrozenie: jazda bez smeroviek, nedodržanie vzdialenosti, vysoká rýchlosť, nedanie prednosti v jazde, predbiehanie cez plnú, .... proste veci, kde je priamo ohrozený vodič. Len to by nemohli stáť na jednom mieste a zastavovať vodičov pre kkt.

Česť výnimkám, poznám veľa dobrých policajtov, ktorí mi pomohli a vôbec ma nepoznali a mohli mi dať aj pokutu, no boli to ĽUDIA.

Odesláno

Stát na jednom místě:mrk Kdo zaplatí ten jejich stálý přesun? Jinak auto má splňovat zákonné podmínky a je jedno jestli to jsou folie, žluté mlhovky nebo třeba červené směrovky. Ale já ti tvůj názor neberu.

Odesláno

NEchci nic říkat, ale myslím neboli vím, že pokutovat za to, že máte folie na vozidlech není jen pro buzeraci, ale hlavně je to pro vaše dobro, např. když budete mít dopravní nehodu nebo cokoliv jiného, tak to jsou podklady pro pojišťovnu, která vám řekne \"ne ne\" měl jste nehomologované folie a za to si můžete sám. A nic Vám nevyplatí. Jinak je sám mám a pevně věřím, že se mi nic takového nestane.

Odesláno

Já osobně nejsem proti fólijím, když jsem je měl na autě tak mě nijak neomezovali naopak mi v autě bylo líp hlavně v létě, nikdo mě v noci neoslňoval ze zadu a hlavně to auto vypadá luxusněji asi tak jako když máte na autě alu kola nebo plecháče a hlavně když v autě něco zapomenete tak to nebije do očí.

Podle mě, Bengám na tom vadí, že neviděj jestli seš připoutanej! Pokud koukám na dopravní nehody tak tam moc fólie roli nehrajou.

Odesláno

Ježíš já tu nic objevného ještě nenapsal? Proti schváleným fóliím nic nemám, nelíbí se mi, ale nic proti tomu nemám. To, že většina nesplňuje, bych řešil velmi tvrdě - vysokou pokutou a odstraněním na místě nebo odstavením. Mimochodem nechápu jak se někomu může líbit auto zatmavené od půlky, vypadá to jako dodávka nebo pohřebák. O luxusu nemůže být ani řeč. Kdybych s tím auto koupil asi by šly dolů ještě v bazaru :D

Odesláno

Vy tady říkáte, že policajtům vadí, že se nevidí např. pásy apod. Ano je to pravda, ale není to jen o tom. Kdyby jste tu práci ddělali, tak by jste sami věděli, že problém je všeobecný. Stanice technické kontroly, dopravní nehody (nabouráš, je tam pochybení a fláknou Vám pojištovny, že kdyby jste viděl přes folie, tak by se nic třeba nestalo a tohle je pořád.) Je to jedno s druhým. Řidiči si v tomhle posraným státě dělají co chtějí a pak když přijde do tuhýho, tak řeknou \" mě to, ale technickou kontrolou prošlo\", \" policajti mi nic neřekli apod\"

Celkově co tady srovnáváte s policajtama, je jako srovnávat pekaře, že na makovci je mák a druhá část lidí, že ho tam je málo nebo víc.

A jestli jde o luxus, tak dle standartu, jak má být, což je 70% propustnost a to např. po celém vozidle. Ne do půlky černé jako bota a nebo celý auto, jak cikánský žigulík.

Hlavně je zajímavé, že tady na každýho nadává a stěžuje si ( i když je pravda, že policajti občas řeší hlouposti), ale jeďte si do Německa ! ! ! Tam to řeší tvrdě mají respekt, který tady bohužel není. Jednou jsem snad udělal riřičský průkaz, tak bych měl znát pravidla a vše.

Ale to je jen můj názor.

Když tuning, tak decentní, ale zasesi neplést tuning s tuzingem a nebo mega tuningem. To nepatří na silnice přeci, ale na letiště.

Odesláno
Autá nešoférujú fólie, autá šoférujú ľudia. Celý humbuk okolo fólii je len na vyberanie pokút. To môžu zakázať na autách aj plyn a brzdu, pretože množstvo ľudí ich nevie používať:grr

V tomhle případě, když neumí používat brzdový a plynový pedál, tak by měli odevzdat řidičské oprávnění:roker

Odesláno
Vy tady říkáte, že policajtům vadí, že se nevidí např. pásy apod. Ano je to pravda, ale není to jen o tom. Kdyby jste tu práci ddělali, tak by jste sami věděli, že problém je všeobecný. Stanice technické kontroly, dopravní nehody (nabouráš, je tam pochybení a fláknou Vám pojištovny, že kdyby jste viděl přes folie, tak by se nic třeba nestalo a tohle je pořád.) Je to jedno s druhým. Řidiči si v tomhle posraným státě dělají co chtějí a pak když přijde do tuhýho, tak řeknou \" mě to, ale technickou kontrolou prošlo\", \" policajti mi nic neřekli apod\"

Celkově co tady srovnáváte s policajtama, je jako srovnávat pekaře, že na makovci je mák a druhá část lidí, že ho tam je málo nebo víc.

A jestli jde o luxus, tak dle standartu, jak má být, což je 70% propustnost a to např. po celém vozidle. Ne do půlky černé jako bota a nebo celý auto, jak cikánský žigulík.

Hlavně je zajímavé, že tady na každýho nadává a stěžuje si ( i když je pravda, že policajti občas řeší hlouposti), ale jeďte si do Německa ! ! ! Tam to řeší tvrdě mají respekt, který tady bohužel není. Jednou jsem snad udělal riřičský průkaz, tak bych měl znát pravidla a vše.

Ale to je jen můj názor.

Když tuning, tak decentní, ale zasesi neplést tuning s tuzingem a nebo mega tuningem. To nepatří na silnice přeci,

ale na letiště.

Policajti by se měli hlavně zaměřit co jezdí jak prasata a nevadí jím co se děje na solnici a ty folie to je jen buzerace nic víc já beru co to maju černý že tam není vubec vidět ale ty co to maju o něco víc než by to mělo být a je naně vidět né uplně ale je tak co proti tomu a do zadu to muže být jak bota to je zajumaví :bacha

Odesláno

Policajti si vykonávajú len svoju prácu a riadia sa tím čo páni poslanci povymýšľajú a uzákonia.

Ale hlavne že zásahové a vládne vozidlá majú asi výnimku, tam už bezpečnosť premávky nehrá žiadnu rolu :myslim.

Odesláno

Tady se pane neeší trošku a nebo tady trošiličku. Buď a nebo, jinak pak by vznikaly tady veliké mezery, které tu už i tak jsou dost, tak jich nemusí být víc. Není to o buzeraci, ale o tom, že každý dělá svou práci a když semusí, tak se musí, bohužel .....

Odesláno
Policajti si vykonávajú len svoju prácu a riadia sa tím čo páni poslanci povymýšľajú a uzákonia.

Ale hlavne že zásahové a vládne vozidlá majú asi výnimku, tam už bezpečnosť premávky nehrá žiadnu rolu :myslim.

To máš Judes pravdu, pro ně existují vyjímky a nikdo s tím nic neudělá. Bohužel větší bere :bacha

Odesláno

Zbytočná diskusia, niekomu sa páčia, niekomu nie. Keby som mohol, mám všade zrkadlovky okrem predného. Vynikajúca vec proti slnku. Obmedzujem ostatných? Čím prosím Vás? Cez dodávky a kamióny vidíte?

Škoda riadkov:P

Odesláno

Tak tak, keď to bude povolené aj na predné bočné sklá tak si ich dám (ale aj to nie najtmavšie), ale na pol auta :blicismajlik.

[upravil dne 25/2/12 18:15 od Judes]

Odesláno
Zbytočná diskusia, niekomu sa páčia, niekomu nie. Keby som mohol, mám všade zrkadlovky okrem predného. Vynikajúca vec proti slnku. Obmedzujem ostatných? Čím prosím Vás? Cez dodávky a kamióny vidíte?

Škoda riadkov:P

ono to neni kvuli tomu jestli je videt když jedeš za kamionem nebo dodavkou. ale je to kvuli tomu že když dojiždíš ke křižovatce a z prava nebo z leva jede tebou zmineny kamion nebo dodavka tak vidiš do vnitř na řidiče jestli te vidi nebo ne. když tam pojede auto s černyma oknama tak vidiš ho*no ;)

dnes jsem sundal folie z přednich oken a na jaře je sundam z celyho auta protože pul auta vypada jak nedodelany.

seriova 406 ma propustnost 67% z vyroby.

když chtej docilit toho aby šlo na řidiče videt tak proč to nezavedou jak v jinych statech že na předku nesmi byt vubec nic. odpadlo by určite drahy nakupovani meřícich přistroju atd. jsou to jen zbytečně vyhozeny penize.

[upravil dne 25.2.2012 18:32 od čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...