Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pe.Tr: u Neptuna budeš mít díky té montáži potom i slevu na LPG - 0,50,- na litr u jejich čerpačky. I když mě jí tam dávají někdy také i když to tam montovaný nemám :)

Odesláno

To BRC všude je chvaleno a berou to jako F1 mezi LPG systemy , navic ho montují již skoro deset let a taky se u něj stale vyvíjí noější a novější softy.

nabizel mi jeste za 29 AC STAG 300 jenze po 10000km repasujes vstřiky za 2500,- jsou tam jakesi tusim na V

pak nabizel lovato za 35 000 ale to delaj snad jen dva roky , tak uz tech par tisic za F1 investuju :D

Odesláno

jo dva už to zvládnou, prý je hranice tak 150koní na jeden, pak už se nestíhá ten plyn vypařovat a dohání se to zvýšením tlaku plynu což není nejlepší..... Kamarát s audi S6 4.2 340 koní měl origo od poláka jeden reduktor, vstřiky s hadicema asi tak 20cm a auto fungovalo asi tak 2000km, pak začalo v zátěži pocukávat, pak to začlo dělat i na benzín. Další závada byla, že se nechtělo přepínat na plyn. Tak se to odvezlo k tomuhle pánovi, ten zjistil, že polák tam natlačil 1.8 baru, ikdyž je povoleno max 1.2....absolutně nestíhal reduktor, směs byla pekelně bohatá (pouze na volnoběh, kolem 2000 tisíc to už nestíhalo a kolem 4000 to přplo na benzín aniž by se to někde ukázalo :)) půlka motoru měla delší vedení plynu a tak to mělo dost nepravidelnej volnoběh. Dal tam ještě jeden reduktor, dal vstřiky od stefanelli, který zvládnou až 2 mS , naladil a auto jezdí jak na benzín, předtim žralo 18 plynu, teď 16 na sto. Netvrdim, že přestavba auta kolem 130 koní nezvládne kde kdo, ale u auta co už má nějakej objem a výkon očekávám, že za desetitisíce vložený do přestavby získám kvalitu.....

Odesláno
Pe.Tr: u Neptuna budeš mít díky té montáži potom i slevu na LPG - 0,50,- na litr u jejich čerpačky. I když mě jí tam dávají někdy také i když to tam montovaný nemám :)

čau jj vim i myčku , navim po dobu montaže me zdarma pujčí jakto řict , no prostě škodovku :D ale stačí

Odesláno

Jsou to Valteky mám podobné ve svém autě vydržely 50000km poté repas cca 1000kč,nic není věčnýho tyhle jdou repasovat některé ne a výměna stojí cca 2000-8000kč za 4 válec za v6 víc,všechno to je o čistotě LPG který je v čechách hrozný....:D:D

BRC je gut i když softy vyvíjejí všechny firmy,no spíš jedna a LPG firmy je kupují a pod svoji značkou prodávají.....

Každopádně BRC F1 není spíš F3:D:D

To ti potvdí i Ferry,že nejlepší je vstřik kapalnýho LPG Vialle,je nejpřesnější,není pokles výkonu da se perfektnšě seřídit není nárůst spotřeby....akorát ta cena....:bojim

Odesláno

První spotřeba vyšla na 9.2 na sto, s tim že sem bral u stejný pumpy. na to že sem tomu dával za uši abych to prověřil tak velekm dobrá spotřeba.... počítám že stáhnout to na 8.5 nebude problém...

• O 2 týdny později...
Odesláno

dneska proběhlo seřízení po 1000km. musel se lehce zvednout tlak plynu na výstupu z reduktoru, protože po překročení 5000 otáček to už nestíhalo.Teď to funguje bez jediné chybyčky. Spotřeba po třech nádržích je kolem 9 litrů plynu. A dneska tam stálo žlutý 406 coupe :D

Odesláno

tak zítra ráno jsi jdu pro auto , je už hotové tak jsem zvědav. jinak mě překvapila informace že když je toroidní nadrž externí tak nefunguje ukazatel stavu množství plynu , to mě docela mrzí u přístroje za skoro 40000,-

Odesláno

Taky nechápu. Pokud se myslí externí nádrží ta pod podlahou kufru. Na 106 to tak máme a diody fungují, byť je pravda, že jejich přesnost je ukazování rezervy v půlce nádrže. Jednou mi to sice už přelazovali, ale pak jsem se na to vybodl a prostě už zhruba vím, kdy očekávat další tankování.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...