Přejít na obsah

Jarino24

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Martin
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jarino24's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jarino24

    Peugeot 3.0 v6 automat

    to uz sa udialo niekolko krat
  2. Dobry chcem sa spytat viete mi niekto poradit dal som si vymenit rozvody na aute odvtedy mi auto straca vykon,niekedy nechce nastartovat az po par razoch nabehne alebo nastartujem normalne a ked idem zastat auto roztrase a pri zaslapnuti brzdy zatuhne pedal neviem co stym je.Je mozne ze su zle nastavene rozvody?Ak ano co to ma s brzdami
  3. Jarino24

    nestartuje

    stalo sa mi nieco podobne ale mne nesiel starter dal som ho spravit nahodil zacalo tocit vyzeralo ze uz ho aj rozbehne ale nebolo dost benzinu v nadrzi tak nic tak som siel natankovat dal som benzin do nadrze a aj ked otocim klucom pocujem ze cerpadlo ide aj starter ale nic predtym ked som nemal v nadrzi nic tak som pocul ako ide ten benzin do motora teraz ako keby ho netahalo neviete niekto poradit co stym moze byt?
  4. Jarino24

    Jezdíme na PLYN

    ja mam toroidnu nadrz v kufri a ledky ukazuju dobre a ked zacne pipat a blikat tak znamena ze uz tam skoro nic nie je a vtedy idem natankovat.Co ma skor stve ze neukazuje dobre benzin.Ide na plyn ale auto si mysli ze ide na benzin a klesa rucicka aj keby tam bola uplne plna nadrz benzinu.Minule mi svietila rezerva tak som tankol 5l a jazdil som na plyn a vyslo mi to okolo 500km na plyne tak sa riadim podla toho nie podla toho co mi ukazuje.
  5. Jarino24

    kody barev

    chcel by som sa opytat ci da sa zistit kod farby bez stitku pretoze ho tam mam ale zrovna ten kod je necitatelny
  6. Ja sa preo pytam lebo potom neviem kolko tam mam litrov benzinu ked mi ukazuje ze uz idem na rezervu tak trebars nacapujem 10litrov a potom mi vybehne rucicka aj do pol nadrze.Raz sa mi stalo ze som natankoval 40l a potom klesala ze uz tam nic nie je ked som znova nasartoval ta tak zase ukazalo ze je tam do pol nadrze.
  7. A mne sa to zase zda vela kamarat ma plyn v bmw 3.5l a jemu zere menej.Neviem skusam teraz na roznych staniciach plyn.Vcera som tankol 60l bez problemu inde pri 50l vypne.Co som tankoval na tej cerpacke prvykrat ako som kupil auto tak som nabehal 60okm potom som tankoval inde a spravil som ledva 480 tak neviem ako je to na cerpackach dufamze sa tam netocia litrea eura a plynu nikde.Inak ked mas plyn klesa ti rucicka paliva na palubovke aj ked ti benzin nezere?
  8. pisal som ze prvykrat som spravil 600km dokopy ale viacej samozrejme mimo mesto.Mimo chodievam tak na 8-8,5l. Keby som chodil iba po meste tak 15je istych a to som nedavno zistil aj som to tu cita na fore ze tu spotrebu co ukazuje na displeji tak mi ukazuje vyssiu lebo na kratkych trasach neuklada prejdene metre iba cele km takze automaticky ukazuje vacsiu spotrebu ale na dialku to ukazuje dobre
  9. no prvykrat ked som natankoval 55l tak som spravil 600km mesto + mimo mesto a predvcerom som tankoval 60l a este by aj voslo ale uz som nechcel :-) tak som zvedavy kolko vydrzi tento lebo na niektorych staniciach mi to pride ze to pridava a prejdem menej.
  10. Jarino24

    Kolik vám žere

    to je divne ja ked zatlacim pravu packu a podrzim tak mi to vynuluje ale skus vypnut motor nastartovat a potom podrzat mojmu ocovi to niekedy blbne
  11. Jarino24

    rozjezdy do kopce

    neviem ja mam 4stupnovy automat ale odpich to ma riadny vzdy vychazdam akoby sam z krizovatky kym sa ostatni pohnu uz ich nevidim ale diesel bude asi iny.Trebars na 309 1.9D tam su odpichy uplne super este sa mi nestalo aby ma na krizovatke nieco trhlo.
  12. neviete mi poradit cim to je ze na niektorych pumpach mi da max do 55litrov a inde v pohode cez 60
  13. Jarino24

    Jezdíme na PLYN

    kolko litrovu nadrz mate na plyn?
×
×
  • Vytvořit...